Najboljše igre podobne Mafia 2

Igre, podobne "Mafia 2", se razlikujejo predvsem po svobodi delovanja in kriminalni zaroti. Večina od njih ponujajo svoje edinstvene elemente igranja in so sposobni zanimati nič manj kot legendarna serija čeških razvijalcev. Seznam vključuje več projektov, ki si zaslužijo pozornost.

Idealen spremljevalec

Ko začnete iskati igre, podobne "Mafiji 2", takoj pride na misel serija Grand Theft Auto, ki je četrti del. Obstaja najljubši vse odprtega sveta z veliko svobodo delovanja, zanimivo parcelo, privlačno grafiko in svetel glavni lik. Zgodba je povsem povezana s kriminalnimi elementi, vendar GTA ne ljubi samo zaradi tega. V vsakem novem delu postane družbeni element vse bolj razvit. Lahko se oblačite, nadgradite, kupite prevoz, nepremičnine in še veliko več za vaš značaj. Nekateri igralci zabavajo dejstvo, da vozijo po cestah v virtualnem svetu in se držijo cestnih pravil. Tu je veliko priložnosti, zato je linija iger na vrhu seznama.Azijski kriminal

Ljubitelji orientalskega sloga med igrami, podobnimi "Mafiji 2", bodo morali poskusiti spalne pse. To je barvita akcijska igra z veliko roko v roko in zgodovino v duhu vohunjenja. Igralec prevzame vlogo Wei Shenja, policista, in se vmeša v zaupanje najbolj nevarne skupine v Hong Kongu, da dela pod krinko. On si je zadal nalogo, da uniči ta kriminalni konglomeratod znotraj in začne delovati po svojih lastnih metodah. Človek je mojster borilnih veščin, zato se številni spopadi temeljijo na boju proti roki proti več sovražnikom. Obstajajo tudi misije z različnim strelnim orožjem. Razvijalci so naredili zemljevid Hongkonga z maksimalnim realizmom, tako da bo igralec lahko z glavo spustil v ozračje tega ogromnega megapolisa. Večina uporabnikov je prišla v željo, kritiki so se raztrosili, toda na splošno je bila igra ocenjena na 75. Pristop razvijalcev do uresničitve svojih idej bo ugotovil, kaj storiti z običajnim igralcem.Madness na odprtem svetu

Ko gre za odprti svet in igre, podobne "Mafia 2", je vredno spomniti na postavitev Saints Row. To je zelo podoben koncept za projekt, kjer se uresničuje popolna svoboda delovanja. Igralci ne nujno strogo spoštujejo osrednjo ploskev, lahko pa samo zabavate virtualno vesolje. V tej lekciji je odkrit glavni lik - nenavaden humor. V tem pogledu je resnična norost. Igralec lahko uporabi najbolj nenavadne predmete kot orožje, stranske naloge prinašajo veliko zabave, ker postavljajo igralca v neverjetne situacije. Po drugi strani pa lahko igro vzamemo zelo resno in premislimo o vsaki odločitvi. Od te izbire je odvisno vedenje tolp in vse večji vpliv protagonista v njegovem mestu. Postati kriminalni organ je lahko v enem samem podjetju ali v zadružnem prehodu. Cry prijatelji in začeti to zgodbo skupajker bo včasih bolj zanimivo in bolj zabavno.

Največja podobnost

Če iščete podobne igre z "Mafijo 2" v stilu in vzdušju, potem je vredno omeniti The Godfather II. To je zgodba o tem, kako je bilo v Ameriki 50-60 let razpad med različnimi kriminalnimi "družinami". Glavni junak je član ene izmed njih, njegova glavna naloga je širiti vpliv in pridobiti avtoriteto lastne skupine. To pogosto vključuje soočenje z drugimi kriminalnimi elementi. Igranje bo dobro poznano vsem igralcem iz "mafije". Tukaj je akcijska igra s pogledom tretje osebe, veliko strelov in najbolj preprost nadzor junaka. Med igro bo uporabnik obiskal Kubo, Miami, New York in več drugih večjih lokacij v Severni Ameriki. Čeprav je igra izdelana v duhu istoimenskega filma, ima z njim le nekaj povezav. Dogodki so tukaj kaotični in pogosto vzporedni s tem, kar se je dogajalo v kinu. Kljub temu projekt zasluži, da se vključi v seznam podobnih iger na "Mafia 2" za njegovo vzdušje in prijetno igranje.

Pogled z druge strani

Delo detektivskega odstopanja L.A. Noireja za GTA San Andreas je vključeno v seznam podobnih iger na Mafiji 2 na računalniku, čeprav daje pogled na drugi strani. Uporabniki bodo prevzeli vlogo policije Felbsa, ki se je iz druge svetovne vojne vrnil na delovno mesto in poskušal uvesti red na ulice. V tem času v Ameriki je bil vrhunec kriminalne dejavnosti mafije, in protagonist bo poskusil nekako upreti vsem "družinam". Glavni čip projekta je bil sistem zasliševanja in pogovorov zzapornikov Uporabnik mora določiti lažni obraz in gesto, obenem pa igrati nasprotna čustva osebe. Sistem je izjemno zanimiv, sposoben je dolgo potopiti igralca v virtualni svet z glavo. Stilistika močno spominja na prvi in ​​drugi del serije "Mafija". Znan svet bo tako domač, tudi modeli avtomobilov bodo podobni. Kritiki so visoko ocenili projekt, povprečna ocena številnih recenzij pa je bila 85.

Sorodne publikacije