Kako namestiti Samsung Pay na vaš telefon

Do danes svet tehnologije ni vzpostavljen, ampak napreduje iz dneva v dan. Sodobni trend v obliki storitve, ki temelji na mobilnih plačilih, se vsak dan zažene. Ta storitev pomaga osebi pri nakupih brez uporabe kreditne kartice ali gotovine. Danes mnogi ljudje uporabljajo pametne telefone in vam ne bodo dovolili nositi ničesar drugega. To je samo za obvladovanje teh informacij. V tem članku se pogovorimo o tem, kako namestiti Samsung Pay.

Podatki o zgodovini

20. avgust 2015 velja za rojstni dan tega programa, saj je ta dan že začel delovati na ozemlju Južne Koreje. V istem letu, vendar v septembru, ZDA prebivalci naučili, kako namestiti Samsung Pay na telefon. Aplikacijo so začeli uporabljati v domači državi. Leto kasneje so se mnoge druge države, vključno z Rusijo, naučili, kako namestiti Samsung Pay. Ampak za Rusijo, lahko uporabite to aplikacijo samo na nekaterih modelih telefona.


Naprave, ki lahko podpirajo plačilni sistem Samsung

Prodajalci novih tehnologij so v celotnem sistemu uporabljali različne tehnologije, kot je Magnetic Secure Transmission. To dejstvo pomeni, da lahko vsak lastnik Samsungovih telefonov s tem programom plača v vseh vrstah.

Kaj je potrebno, da je uporaba tega strežnika preprosta

BNajprej, da bi razumeli, kako namestiti Samsung Pay on Galaxy, morate zagotoviti, da banka, ki jo uporabljate, uporablja to vrsto sistema. Konec koncev, če ga banka ne uporablja, nima smisla nastavljati ničesar.


Treba je opozoriti, da doslej sistem, ki ga obravnavamo na ozemlju Ruske federacije, uporablja približno deset največjih bank, ki so v tem primeru vodilne. Več o tem, katere banke so povezane s tem sistemom, lahko izveste na uradni spletni strani programa. Vendar je treba opozoriti, da če niste našli svoje mesto tam - ne obupajte. Sistem postaja vse bolj aktualen in vsak dan se s to družbo podpisujejo nove banke. V tem primeru, če ste prepričani v vse in imate potreben tip telefona, lahko varno začnete registracijo. Preden namestite Samsung Pay on S7, se prepričajte, da ima najnovejšo različico vdelane programske opreme. To aplikacijo morate prenesti in jo aktivirati v napravi. Strokovnjaki priporočajo, da nastavite geslo za to v obliki prstnega odtisa. Poleg tega lahko uporabite tudi določeno kodo PIN. To zagotavlja, da nihče ne bo izkoristil vašega sistema in vašega denarja.
Naslednje v tej vlogi morate registrirati svojo kartico. Treba je omeniti, da je uporaba registracije 10 kartic, vendar ne več. Za registracijo morate skenirati zemljevid in vnesti njegovo številko. Številka mora biti vpisana ročno in njena koda.
Naprejseznanite se s storitvami storitve, spoznajte, kaj vam ponuja, potem morate potrditi registracijo v obliki gesla. To geslo, poleg tega, da je enkratno, bo prišlo tudi do vašega SMS-a na pametnem telefonu. Nato sistem zahteva vaš podpis, narišete prst na zaslonu. Podpis je potreben, da lahko blagajna v določenem primeru primerja podpis na čeku in v sistemu. Vse, vaša registracija je varno mimo! Naučili ste se, kako namestiti Samsung Pay, in vaš pametni telefon je zdaj odličen in priročen način za nakupovanje v trgovinah.

Kako deluje ta sistem

Kako namestiti Samsung Pay, smo ugotovili, zdaj je še treba razumeti, kako ga uporabljati. V tem primeru ni nič zapletenega, samo morate pametni telefon pripeljati do terminala. Treba je omeniti zelo pomembno dejstvo, da je ta aplikacija ne deluje samo na posebej opremljenih terminalih, ampak tudi na navadnih, ki imajo magnetni trak. Značilno je, da blagajniki ne vedo o tej inovaciji in lahko dobijo veliko razlogov, da bi preprečili uporabo tega sistema. Toda ta program obstaja in kaže svoje delo. Kmalu bodo vsi vedeli za njega. Vedeti morate, da na blagajni ni znakov, da bi sprejeli takšen plačilni instrument. Terminal sam prepozna vaš pametni telefon in ga zaznava kot kartico, po kateri morate vnesti kodo in plačati na ta način brez sodelovanja kartice in gotovine.

Varnost te inovacije

Postopek pridobivanja informacij o tem, kako namestiti Samsung Pay,Prečkani smo. Ali je ta storitev varna? V Rusiji je danes kar nekaj pametnih telefonov, ki bi lahko sprejeli ta program. Poleg tega so to pametni telefoni ene družbe. Nedvomno je vprašanje varnosti takšne inovacije danes zaskrbljujoče za številne potrošnike, vendar strokovnjaki podjetja Samsung zagotavljajo, da so vsa plačila varna in da vsebujejo tri razloge:
 • Pri plačilu sistem ne uporablja številke vaše kartice, ampak nekaj kode, ki jo poznate.
 • Vsak nakup ne more storiti brez vnosa gesla z vaše strani ali prstnega odtisa.
 • Za prehod plačila sistem uporablja posebne kriptograme. Ti kriptogrami so neposredno odgovorni za varnost pametnega telefona in plačilo.
 • Koristi za potrošnike

  Samsung Pay potrošnikom ne zaračunava provizije. Poleg tega je celoten akumulacijski sistem bonusov in drugih podobnih odtenkov enak kot pri uporabi standardnega zemljevida. Vse je narejeno izključno za vaše udobje. Veliko je odvisno od banke, saj ima vsakdo svoja pravila. Tudi ta program izvaja določene promocije, v katerih lahko potrošnik dobi vstopnice za kino ali tiste ali druge izlete, popuste na blago v trgovinah. Predlogi tega programa in proizvajalci se nenehno spreminjajo v zadovoljstvo svojih strank.

  Program Samsung Pay v Rusiji

  Da bi se naučili, kako namestiti Samsung Pay v Rusiji, veliko ni potrebno. Vaša naloga je, da prenesete in aktivirate program, vnesete številko kartice in kodo PIN. Torej, miRazstavite kako namestiti Samsung Pay on Gear S2. Takšen postopek je najvišja tehnologija. Z njimi ne boste nosili denarnice in plačali s kartico ali gotovino. Pridete v trgovino, priskrbite pametni telefon iz žepa in se priključite na terminal. Dokler seznam telefonov, ki podpirajo ta program, ni tako velik, kot bi bilo zaželeno, vendar raste z vsakim dnem. Treba je omeniti, da telefon podpira srednje kakovostne telefone. Zato se pridružite in olajšajte svoje življenje z nakupi na podoben način. Namestitev tega programa ne traja veliko časa in rezultat vas bo zadovoljil. To je priročno in posodobljeno.

  Sorodne publikacije