Kako pravilno odstraniti DirectX v operacijskem sistemu Windows 7

Mnogi uporabljajo grafične pospeševalnike nove generacije in ne postavljajo vprašanj o tem, kako je vse urejeno v notranjosti, zato se po vsaki okvari porabi več sto ur za reševanje najmanjšega problema. Ena od teh težav je netočna operacija grafične knjižnice DirectX, kar se dogaja pogosto, saj je operacijski sistem Windows relativno nevtralen glede na zamašitev registra - osnove OS. V tem članku bomo podrobno razpravljali o tem, kako odstraniti DirectX v sistemu Windows 7 in ga nato znova namestiti. Članek je priporočljiv za začetnike, ki uporabljajo operacijski sistem Windows.


Kaj je DirectX?

Grafično kartico smo sprva imenovali grafični pospeševalnik, a zakaj se je vse to zgodilo? Dejstvo je, da je prej, da bi obdelali vse informacije v računalniku, uporabljali samo en procesor, in v tem času se je tehnologija hitro razvijala, vključno z računalniško grafiko. Nato je prišel koncept kot 3D-simulacija, ki je sam po sebi proces, ki zahteva veliko sredstev. Odločeno je bilo, da se obremenitev razdeli na naslednji način: procesor obravnava le fiziko (ko gre za igro), trčenje fizičnih objektov, množico formul in grafično video jedro je odgovorno za podobo objektov na zaslonu. Tako sta oba procesorja delala mirno.
S prihodom novih in novih tehnologij je programska koda postala precej težja, zato so izumili naslednje: ustvarjanje grafičnega jezika in grafične knjižnice za poenostavljeno delo.z grafiko. Knjižnice so pospešile proces, jezik pa je dodal nove priložnosti.


Ena od teh knjižnic je slavni DirectX, ki se je najprej pojavil na operacijskem sistemu Windows in na konzoli Xbox. Čeprav ni najboljša knjižnica, je zelo priljubljena zaradi svojega operacijskega sistema Windows. V naslednjem razdelku članka bomo opisali, kako odstraniti DirectX v operacijskem sistemu Windows 7 in ga nato znova namestiti. Ta rešitev je priporočena le, če sistem zahteva ponovno namestitev te knjižnice.

Kako odstraniti DirectX 11 v operacijskem sistemu Windows 7 Na žalost ta operacija ni na voljo samo zato, ker je knjižnica (DirectX, začenši z operacijskim sistemom Windows 7) vgrajena v sam operacijski sistem, torej je rezident in ga ni mogoče izbrisati. Ampak ne oklevajte in se ustavite tam, saj so pajki na internetu našli več načinov za rešitev tega problema, opisani pa so v spodnjih navodilih.
Seznam načinov za odstranitev programa DirectX v operacijskem sistemu Windows 7 s pomočjo sistema.
 • Če v računalnik ne shranite nobenih uporabnih in dragocenih podatkov, kot so fotografije, dokumenti, nato spremenite ali nadgradite sistem na najnovejšo različico - to je vsestranska možnost in če nadgradite na Windows 10, lahko uporabite 12 različic knjižnice.
 • Ponovna namestitev. Obiščite uradno stran knjižnice in jo prenesite. Strinjate se z uporabniškimi pravili in namestite, če namestitveni program sumi na napako, nato vas pozove, da nadgradite različico knjižnice ali jo popravite, izberite drugo.
 • Kako odstraniti DirectX 9 na Windows 7

  Če nastavite istoEdina težava je, da je 9. različica knjižnice zastarela in jo želite izbrisati, tako da ostane novo, rezultat bo enak kot v zgornjem odstavku, saj namestitev operacijskega sistema namesti isto različico grafične knjižnice, v primeru Windows 7 je različica 11. So osnova 9 in 10 kot osnova, ne morejo se izbrisati in če to poskušate narediti v sistemskih mapah, boste na monitorju videli modri zaslon.

  Za zaključek

  Upamo, da boste po branju tega članka o tem, kako odstraniti DirectX v sistemu Windows 7, razumeli, kako počasen je tako priročen in lep operacijski sistem. V vsakem primeru, če se je kaj zgodilo na vašem OS, ga lahko ponastavite na prvotno stanje, to se izvede na nadzorni plošči.

  Sorodne publikacije