Goljufija na World of Tanks na zlato: kako deluje in kaj se dogaja

World of Tanks Chit on Gold je eden od razlogov, zakaj igralec dobi življenjsko prepoved. "Gold" - vir, ki dopolnjuje, ki se pojavi z nalivanjem pravi denar.

Kako goljufija deluje za zlato

V World of Tanks se pravi denar šteje za goljufijo, kot v kateri koli drugi igri. Prepovedani programi, ki prispevajo k temu - veliko, vsi delujejo drugače. Nekateri mikrokozmosi se uporabljajo za prenos "zlata" iz evropskih strežnikov, nekateri programi pa imajo dvojno zlato za opravljanje nalog. Obstajajo celo tisti, ki naglo spremenijo vrednost metode ArtMoney. Pravzaprav igralec vnese želeno številko, zlato v igri pa se poveča na to.

Hekiranje World of Tanks Blitz

Chit na zlato za mobilno različico WOT - še bolj mitološko. Pogosto programska oprema iz različnih spletnih mest ni nič drugega kot hekanje programov, namenjenih razbijanju računa in kraji osebnih podatkov iz računalnika.

Posnetki, ki domnevno dokazujejo, da program deluje, niso nič drugega kot kolaži. Dodelitev ničelnega zneska 500.000 zlata ne bo povzročila posebnih težav. Če želite to narediti, vam sploh ni treba naučiti lekcij Adobe Photoshop. Torej, namesto da iščete goljufija na World of Tanks za zlato, je najbolje razmišljati o pošteni igri.

Sklep

Uporaba goljufij se je praviloma uporabila bodisi za začetnike, bodisi za trde, lene stare ljudi. Če je uporaba prvega še vedno jasna, potem druga razlaga njihovo željo po dejstvu, da so vsi videli, leni za začetekvse na prvi, bi bilo zaželeno vse naenkrat in hitreje. To velja za dvig ravni, odpiranje veje vojaške tehnologije v igri in seveda denarja. Če igralec ne želi resnično rešiti finančne težave, uporablja World of Tanks goljufijo za zlato. V najboljšem primeru taka zvijača ujame arhiv virusa in po popolnem čiščenju sistema z naknadnim ponovno namestitvijo "vetra" pride do realizacije nesmisla dejanja. V najslabšem primeru je prišlo do kraje gesla in prijavo iz igralnega računa.

Druga možnost. Virus prebere pritiske tipk na tipkovnici in popolnoma ukrade vsa gesla: iz igralnega računa, pošte, elektronskih denarnic, spletne banke, osebnega arhiva in še več. In vse to postane last nepoznane osebe. Zato je vredno razmisliti o tem, a ali je vredno sprejeti toliko tveganja? Mogoče je bolje videti, ali je v igri zlato? WOT je na koncu igra, v kateri se vsak odloči za roke in sposobnost za igranje, ne za darila in debelino denarnice. Mimogrede, če je igralcu uspelo dobiti normalno operativno goljufijo na World of Tanks za zlato, še ni dejstvo, da bo storilec lahko užival v igri. Podobne finančne transakcije v okviru projekta se uspešno spremljajo. In ko odkrijete pomanjkanje denarja na vhodu in prisotnost takšnih na izhodu nekje na zaslonu razvijalca, "bo rdeča žarnica utripala", ki sporoča, da je odkrita čepica.
In potem gre hudo in neusmiljeno kaznovanje, ki ni predmet pritožbe - blokiranje računa. Najverjetneje, vseživljenjsko. Vendar pa obstaja možnost, da se opraviči razvijalcem, da plačajozaračunavajo več, da to storijo. Toda to je le v teoriji. Namesto, prepoved goljufije ni mogoče preklicati. Bolje je, da igrajo pošteno in zabavno. Ni važno, stat v igri. Rečeno je neto trakove - jasno vest!

Sorodne publikacije