Napaka Napačno ime mape "(koda 267): najlažje metode za odpravljanje težav

Pogosto pri namestitvi nekaterih programov (ponavadi vrsto igre) med namestitvenim procesom pride do napake s sporočilom, da je ime mape napačno označeno in da je ob njej prikazana koda napake. popravite jih z najpreprostejšimi metodami, preberite naprej.

Napaka Nepravilno naveden naziv mape »(koda 267): razlogi za pojav

Če govorimo o tem, kaj bi lahko privedlo do takšnega vedenja sistema in monterja igre, so glavni razlogi za večino strokovnjakov naslednji:
)
 • škoda za monterja igre;
 • blokiranje namestitve iz protivirusnega, požarnega zidu in nadzornega centra za registracijo UAC;
 • pomanjkanje uporabniških pravic za dostop do imenika, v katerem so nameščene ali shranjene začasne datoteke;
 • prisotnost cirilicnih znakov v imenu kataloga;
 • korupcija v registru ali sistemskih datotekah;
 • nepravilno delo z načinom igre;
 • Vpliv virusov.
 • Nepravilno ime mape v sistemih Windows 10 in prejšnjih sistemih: kako odpraviti težavo z najenostavnejšimi metodami?

  Začnimo. Če se med namestitvijo prikaže sporočilo, da je ime mape nepravilno (datoteke je nemogoče izvesti), poskusite znova zagnati sistem, preden poskusite. Ko kratkotrajne napake v operacijskem sistemu Windows včasih pomagajo.
  Če težava ni odpravljena, izklopite protivirusni program in ime blagovne znamke v času namestitve.sistemov. Preverite, ali ima mapa, ki jo nameščate v naslovu, le latinične črke in znake.


  Zagotovite, da namestitveni program zaženete v imenu skrbnika. Končno, če uporabljate sliko igre pri namestitvi, poskusite spremeniti program za delo z njim (na primer, namesto UltraISO nastavite Alcohol 120%). V skladu z idejo, vsaj ena od zgornjih metod, če bi se samo problem nanašal prav na takšne situacije, se bo večinoma znebilo sporočila, da ime mape ni pravilno nastavljeno.

  Nastavitev dodatnih privilegijev

  Vendar pa vse to morda ne bo delovalo samo iz preprostega razloga, ker nimate potrebnih pravic dostopa do končnega imenika ali je postopek namestitve zaklenjen na ravni UAC. Če se po vseh storjenih dejanjih znova prikaže sporočilo, da ime mape ni pravilno nastavljeno, poskusite nastaviti dodatne pravice za pravice dostopa do končne mape in imenika Temp (številni namestitveni programi ga začasno razpakirajo) datotek, ki se uporabljajo med postopkom namestitve). Iz prvega imenika je vse jasno. Drugi je mogoče najti v uporabniškem imeniku mape Uporabniki na disku C tako, da ga odprete v mapah AppData in Local. Upoštevajte, da ima imenik AppData lahko skriti atribut, zato vnaprej predogledite skrite predmete v meniju Explorer.
  V obeh mapah v meniju PCM pokličite razdelek z lastnostmi in uporabite varnostni zavihek, da izberete želene uporabnikekliknite gumb za spremembe dovoljenj in potrdite polje za popoln dostop, nato shranite možnosti in znova zaženite namestitveni program. Uporabite lahko tudi dodatne nastavitve za dodajanje uporabnikov ali spreminjanje lastnika, vendar ponavadi to običajno ni potrebno.
  Če to ne pomaga v odseku za nadzor zapisov UAC registracije, nastavite drsnik nivoja na najnižji položaj. Nastavite igro in na koncu spremenite nastavitev v prvotno stanje.

  Ponovna namestitev platform za igre

  Nazadnje se lahko znebite sporočila, da ime mape ni pravilno nastavljeno, če nič od zgoraj navedenega ni pomagalo, zaradi ponovne namestitve platform DirectX in Microsoft Visual C ++. Lahko jih prenesete neposredno od Microsofta. Da pa jih ne naložite v polni velikosti, lahko uporabljate spletne inštalaterje, vendar le, če imate stabilno internetno povezavo.

  Dodatni ukrepi

  Kot dodatne rešitve je priporočljivo preveriti sistem za viruse z uporabo prenosnega protivirusnega programa Dr. Web CureIt Tudi preverjanje integritete datoteke, ki jo opravi ukazna vrstica sfc /scannow, ni problem. Če se odkrijejo okvare, se njihovo odstranjevanje in popravilo poškodovanih komponent izvede samodejno.

  Sorodne publikacije