Najboljša moda za bojno polje 1942

Battlefield 1942 je bil izdan v oddaljenem letu 2002. Zdi se, da je minilo dovolj časa, da preučimo igro dolgo in široko, nato pa izgubimo zanimanje za to igro. Toda v resnici ni! Dejstvo, da obstajajo modovi za Battlefield 1942, vam omogočajo, da radikalno spremenite igro. Najboljše takšne spremembe so le tiste, ki so namenjene temu članku.

Pozabljeno upanje

Mod na Battlefield 1942 za igro z enim igralcem, ki je zasnovana tako, da se znebite arkade, ki jo igra trpi. Avtor se je poskušal osredotočiti na realizem in moram reči, da je vse izšlo.
Torej morate sodelovati v kampanjah, ki se bodo odvijale na Poljskem, Finskem, v ZSSR, Franciji in Severni Afriki. Na ta način opazimo zgodovinsko verodostojnost v zvezi z orožjem: po prehodu poljske ploskovne črte boste kot darilo dobili dobro orožje.


Desert Combat

Ta sprememba zajema obdobje od 1990 do 1991 in je posvečena vojni v Perzijskem zalivu. V skladu s tem se orožje in tehnike, predstavljene v izvirni različici igre, popolnoma nadomestijo s sodobnimi modeli.
Lahko uporabljate M16 težke puške M1A1 borec F16 in, seveda, Kalashnikovove enote. Poleg tega so avtorji delali na grafiki in dodali vse vrste posebnih učinkov, ki jih osnovna različica sprva ni podpirala. S to spremembo, Battlefield 1942 ne samo "igra" na drugačen način, ampak tudi izgleda precej lepše.

FinnWars

Z namestitvijo te spremembe boste prejeli obsežno akcijo, namenjeno sodelovanju Finske v drugi svetovni vojni,vojaških konfliktov, ki so se zgodili nekaj let prej. Bitke se večinoma odvijajo v zimsko zasneženih mestih, v bitki pa boste lahko uporabljali tako vertikalno kot sovjetsko orožje.
Prav tako je treba omeniti, da je na ta način za Battlefield 1942 dobro uravnoteženo ravnovesje. To pomeni, da so vsa orožja, ki se pojavijo med kampanjo, izdelana v skladu z njihovimi dejanskimi sogovorniki.

Sorodne publikacije