Kako narediti povezavo do posnetka zaslona? Podrobna navodila

Nekateri ljudje ne vedo, kako narediti in shraniti posnetke zaslona, ​​ta članek vam bo pomagal pri tem problemu. Torej, kako narediti povezavo do posnetka zaslona? Oglejmo si podrobneje to vprašanje. Prav tako bomo analizirali vse, kar je potrebno za vzpostavitev iste povezave.

Kako narediti screenshot

Toda kaj je screenshot? S preprostimi besedami je to posnetek na zaslonu. Iz zaslona, ​​ki ni bil fotografiran po telefonu, je bila kopija vašega zaslona prevedena v sliko. Kako to storiti? Najlažji način je, da kliknete na gumb PreentScreen, ki se nahaja na desni strani zaslona. Najpogosteje gre pod okrajšavo "PrtSc". In če imate srečo, da imate Windows 10, lahko pritisnete tipke PreentScreen in Windows.


S klikom na to sliko postavite v odložišče. Potem ga lahko vstavimo na pravo mesto za nas. Tu se srečamo z vilicami. Če gremo na desno, potem moramo narediti datoteko iz naše slike v odložišču, ki lahko leži na namizju. Oglejmo si podrobneje: za naše mahinacije odpremo barvo in jo prilepite v naš screenshot s pritiskom na ctrl + v).
Po kliku na gumb »Datoteka«, nato »Shrani kot«. Hranite na mestu, ki je primerno za vas. Nato lahko uporabimo kateri koli vir za skupno rabo fotografij. Na primer, vzemite priljubljen imgur, kjer lahko fotografije brez težav postavite brezplačno.
Torej, pojdimo na ta vir in kliknemo zeleni gumb New post, po katerem nas bo spletna stran prosila, da s pomočjo vodnika premaknemo ali izberemo sliko. To počnemo in vidimo, da smo preusmerjeni na delovno mesto, ki smo ga ustvarili, kjer lahko razmišljamo o njem in ga mirno prepišemo. Vendar je minus tega vira, da ne more premikati slik iz odložišča, kar močno otežuje delo.


Naslednji vir vam omogoča, da skrajšate čas in izvedete ta "trik", ne da bi "vlekli" datoteko iz odložišča. Kako ustvariti povezavo do posnetka zaslona brez prevajanja v datoteko? To je zelo enostavno! Preprosto odprite pastenow vir in ga prilepite v sliko. Pripravljen, zdaj po prenosu slike na to bo link, tako neposreden, kot tudi na samem viru, kar je zelo priročno in vam omogoča, da prihranite veliko časa.

Kako narediti povezavo do posnetka iz telefona

Tukaj je vse tako preprosto, vendar je odvisno od znamke telefona. Najpogosteje, da bi naredili posnetek zaslona, ​​morate pritisniti dva gumba - to je gumb za vklop /izklop, kot tudi gumb za zmanjšanje ali povečanje glasnosti naprave, nato pa bo posnetek shranjen v galeriji vaše naprave. Na iPhone, ta metoda deluje tako kot na večini naprav, vendar je lahko Samsung nekoliko drugačen. Kliknite gumb Domov in gumb Napajanje, nato pa pojdite v imgur, na primer, in ustvarite objavo z njo. Pripravljen

Varnostni vohun

Kako pogosto prideš do sklicevanja na neznane fotografije?Mislim, da če bi prišel enkrat, bi se sprehodili kot neželena stranka, saj lahko ta povezava vsebuje skoraj vse, od preproste datoteke dnevnika do virusa, ki lahko ukrade vaše osebne podatke. V ta namen je priporočljivo vprašati, kaj se nahaja na tem naslovu, ali pa pojdite na povezavo v načinu brskalnika "Inkognito". Pogosteje kot ne, če takšno pismo prihaja od dobrega prijatelja, potem je bolj verjetno, da bo zlomljeno, njegovi osebni podatki pa so ogroženi. V tem primeru bo najboljša možnost, da preverite, ali je to tako, da postavite vprašanje, odgovor na katerega veste samo vi in ​​vaš krog komunikacije. Samo pokličite ga po telefonu ali na drug način komunikacije. In če pride do takega sporočila od neznane osebe, s katero ste se srečali ta teden, je to velik razlog za razmišljanje o lojalnosti te osebe.

Zaključek

Seveda obstaja veliko načinov, kako narediti posnetek zaslona in iz njega poslati povezavo. Na primer, s pomočjo diska Yandex, ki vam pomaga narediti posnetek zaslona, ​​ga uredite po potrebi in ga shranite na disk, tako da lahko skrajšate čas. Preučili smo načine, ki ne zahtevajo prenosa programov ali datotek. Dovolj je, da naredite posnetek zaslona, ​​objavite fotografijo ali takoj prenesete v izmenjevalnik s fotografijami. Govorili smo o najpomembnejših varnostnih vprašanjih, ki jih nikoli ne smete pozabiti, in če ste pozabili, bo vaš računalnik verjetno okužen in le antivirusna programska oprema ga lahko ozdravi.

Sorodne publikacije