Kako poklicati v "Tanks Online" zlato: nasveti in nekaj razlik

"Tanks Online" je ena izmed najbolj priljubljenih iger na osnovi brskalnika v igralnem okolju našega časa. Vsak dan jo igra na tisoče ljudi. Poseben užitek lahko dosežete z razbijanjem jackpota med bojem s sovražnikom. Najpogosteje se imenuje Gold. Mnogi ga želijo ujeti. Torej, danes, bomo preučili vprašanje, kako poklicati "Tanks Online" zlato.

Ali je mogoče uporabiti goljufije?

Takoj opazite, da v igri ni nobenih goljufij. Ja, tako je. In če od nekoga slišite, da obstaja čarobna koda ali program v globinah interneta, ki vas bo razveselil in naredil vaš rezervoar neverjetno močan ali, recimo, platina za samo nekaj klikov ali pritiskov na tipke, potem veste - bodisi želite goljufati in iztakniti iz svoje denarnice par sto rubljev (vključno z 999% primerov), ali ukrasti račun. Zato bodite pozorni in ne hodite na goljufanje.

Edina stvar, ki jo lahko rečemo o goljufijah, je, da obstajajo izključno za razvijalce iger in izključno za namen izvajanja potrebnih testov na strežnikih, ki so posebej namenjeni temu poslu, da bi olajšali postopek priprave uvajanja nove vsebine v igro. Hkrati pa je vredno klicati ne goljufa, ampak posebne ekipe. Torej bi morali pozabiti na karte Tanks Online.

Sami vzamemo zlato?

Odgovor na to vprašanje bo pozitiven. Seveda mora igralec zlata ujeti sam. Ampak vse je v redu. Prva stvar, ki pride na miselvsak tanker, ki se je odločil ujeti zlato škatlo, kako poklicati zlato "Tank Online"? Da se na tej stopnji ne zmedete, je treba zapomniti nekaj pravil. Eden od njih pravi: zlata škatla pade "naključno", to je po naključju med rastjo bojevnega fonda (skupno število kristalov, ki se kopičijo v celotni bitki in se na koncu razdelijo med vse udeležence). Verjetnost izgube je 1: 10000 z vsakim povečanjem sklada na kristal. Po drugem pravilu se zlato lahko izpade pri uporabi posebnega igralca (posebna postavka, ki daje eno ali drugo dodatno zmožnost). V vsakem od zgoraj navedenih primerov bo zlato polje izrinjeno po 30 sekundah po opozorilnem opozorilu na vrhu zaslona.

In zdaj je čas, da gremo na drugo stopnjo - pridobivanje zlate škatle je samo vi. Najprej uporabite najkrajšo pot za zlato, in drugič, uporabite svoje zaloge. Najprej vključite pospešek. To bo povečalo hitrost vašega rezervoarja in hitro boste dosegli želeno lokacijo, kar je označeno s posebnim znakom na površini. Nato okrepiti vašo dodatno oklep, da bo težje za sovražnika, da zadeti vaš vojni stroj.
In končno, ne bodite živčni. Prekomerno vznemirjenje vam bo pomagalo zgolj storiti napačno ali nepotrebno dejanje. No, to je vse. Očitno smo se odzvali na najzahtevnejše vprašanje mnogih igralcev o tem, kako poklicati zlato "Tanks Online". Še ena točka je še ena.

Enotno zlato

Zgoraj omenjenotako, da pokličete Tanks Online na splošno. To so bila splošna pravila za ta bonus. Zdaj morate ugotoviti drugo težavo s Tanks Online. Kako poklicati golf sam? Kljub razširjenosti tega vprašanja jih mnogi še vedno ne razumejo dobro. Torej, zlato ne more povzročiti igre, saj je namenjeno velikemu številu igralcev. Zato pojdite v boj in se borite z vsemi zlatimi škatli!

Sorodne publikacije