Kako umakniti zmaja Mercury v igri "Draconomania"

Legends of Draconomania je odlična aplikacija za mobilne naprave, ki se izvajajo na platformi Android. Ta igra je v bistvu virtualna kmetija za gojenje teh veličastnih bitij. V tem majhnem pregledu bomo razkrili nekaj skrivnosti igre in povedali, kako umakniti zmaja Merkurja.

Opis programa

V zapletu so začarani Vikingi ujeli skrbnika velikega zmaja - profesorja Hogwina. In zdaj ste postali njegovo edino upanje za odrešenje. Vendar ni vse tako preprosto, ker je napad na vikinško naselje lahko le močna vojska. In morali boste ustvariti vojsko zmajev. V ta namen je treba zgraditi majhno naselje in narediti dedukcijo teh bitij. Preden spoznaš, kako izvesti Mercury zmaja, si poglejmo osnovna pravila igre. Sprva boste morali zgraditi nekaj uporabnih zgradb: stanovanja za zmaje, za vsak tip pa potrebujete ločen prostor, rudnike rudnikov, zaščitne stolpe in še veliko več. Vse to je storjeno, da bi zagotovili, da se bo vaše naselje lahko uprlo vsem sovražnikom in da ste takrat vpleteni v umik bojnega zmaja. Hkrati boste imeli precej veliko izbiro - v igri je več kot 50 vrst teh bitij.


Bistvo igre

Križanje zmajev in pridobivanje novih vrst je praktično glavni namen programa. Z vsako novo stopnjo, ki jo lahko dvignete za ukrepanje na svojem spletnem mestu, boste lahko dostopali do močnejših in močnejših vrst teh krilatih bitij. Kar pa bo povečalo možnostido zmage v bitkah z Vikingi ali drugimi igralci. Seveda, preden dobiš močnega zmaja, ga moraš še vedno gojiti. In kako to storiti, boste z zadovoljstvom povedali docentu - virtualnemu pomočniku v igri.Poleg tega je vzreja zmajev dokaj donosna dejavnost, saj vsako bitje prinaša določen dobiček. In zlato, ki ga dobite od njih, se lahko porabi za vse vrste izboljšav ali pospeškov v igri. Torej, kolikor je večja in raznolika vaša kmetija za zmaje, več dobička boste zbrali, več priložnosti boste dobili. Da bi imeli veliko število posameznikov, morate razumeti pravila njihovega prejema. Nekatere je mogoče kupiti v trgovini za igre za kovance ali diamante ali zmagati na prireditvi, druge pa so prikazane kot rezultat prehoda. Kako umakniti Mercury zmaja ali kakšno drugo vrsto? Odgovor na to vprašanje vas čaka v naslednjem bloku.

Odrezovanje vrst

Da bi dobili novega zmaja, boste potrebovali dva odrasla vsaj četrto stopnjo. Potrebno jih je premakniti v gnezdo in počakati nekaj časa, dokler se bitja ne segrejo - to pravilo je bistveno za umik, vključno z namenom, da se v igri izpelje zmaj. Izraz reprodukcija bitja je odvisen od njihove redkosti in pripadnosti enemu ali drugemu elementu. Ampak tukaj imaš jajce. Sedaj ga je treba prenesti na nalogo inkubatorja, kjer se nahaja, dokler se učenec ne izleže. Potem je prišlo bitje, ki je bilo poslano na dom, kar jeustreza mu za elemente.

Kako umakniti zmaja Mercury v Draconomania. Navodilo

Da bi to bitje prišlo ven, ga potrebujeta dva starša z različnimi elementi. Prva možnost so zmaji, kot sta Metal in Snow, druga pa Cloud in Thorns. Nato morate prihodnje starše postaviti v stavbo Nest, kjer bodo preživeli 12 ur. Po tem morate jajca prenesti v inkubator. In po 16 urah in 50 minutah lahko vzamete končnega otroka. Po tem lahko začnete rasti bojno krilato stvaritev. Poleg tega obstaja še en način, kako umakniti zmaja Mercury v igri "Draconomania" - to je nakup bitja za kristale. Prosimo, upoštevajte, da je takšna pridobitev precej draga.
Konec koncev, en zmaj vas bo stalo 900 kristalov. Zdaj, ko smo ugotovili, kako izvesti Mercury zmaja, premaknimo na njegove značilnosti.

Opis bitja

Zrnje živega srebra je redko bitje, hkrati pa ga ni mogoče imenovati premočan ali močan, saj uporablja samo dve vrsti škode: glavna je kovinska, druga pa voda. Osnovni napad doseže oznako 58 enot, zdravje - 225. Zmajski dohodek je 325 kovancev /uro. Hkrati pa je živo srebro izjemno potrebno za pridobivanje redkejših vrst, npr. Princa. Zato poskrbite, da boste to bitje spravili v svojo zbirko.

Sorodne publikacije