Kako blokirati številko, da je ne pokličete: navodila in nasveti

Kako blokirati številko, tako da je ne pokličete? Na takšna vprašanja se pogosto naročijo naročniki v različnih situacijah. Obstajajo nadležni ljudje, prevaranti in samo neprijetni ljudje. Nenehno zvonijo in motijo, pokvarijo razpoloženje in jim preprečijo, da bi živeli mirno. Če se jih želite znebiti, morate uporabiti dodatne storitve mobilnega operaterja. Poskušali smo pregledati vsako razpoložljivo možnost in smo zdaj pripravljeni deliti z vami nekaj koristnih informacij. Najprej pa bi radi izvedeli o možnosti uporabe in stroških te storitve.

Ali lahko blokiram številko?

Kako blokirati številko, tako da je ne pokličete? Preden se lotimo tega vprašanja, moramo razumeti, ali ga lahko sploh storimo? Pravzaprav takšna možnost obstaja in mobilni operaterji ji ponujajo posebne storitve. Ostaja samo, da preučimo vse to in poskusimo izkoristiti predloge.


Če upoštevate podobno možnost, je treba opozoriti, da imajo nekatere mobilne naprave podobno funkcijo. Ampak, da ga uporabite, morate skrbno prebrati priročnik, ki je priložen telefonu.

Koliko stane ta storitev?

Smo že ugotovili, kako blokirati številko, tako da ne kličejo. Ostaja le preučitev navodil in priporočil, vendar bomo to naredili malo kasneje. Prvič, treba je opozoriti, da je za vsakega mobilnega operaterja storitev "črni seznam" plačana in ima različne stroške. Poleg naročnine boste morali plačati vsak dodatekločeno Da se ne bi zamenjali z vsem tem, morate najprej dobiti informacije o tej storitvi in ​​jo nato začeti uporabljati. Zato postopoma preidemo na navodila, ki jih potrebujete.


Kako uporabljati "črni seznam"?

Da bi vsi uporabili nasvete, bomo govorili o vsakem mobilnem operaterju in zagotovili vsa potrebna priporočila. Najprej bomo razumeli, kako blokirati telefonsko številko MTS. Navodilo je naslednje:
 • Vtipkajte * 442 #, pritisnite klicno tipko.
 • Prikaže se meni z nekaj postavkami.
 • Uporabite razdelek "Črni seznam" in določite številko naročnika, kateremu želite omejiti mobilno komunikacijo.
 • Če opravite vse korake, vas uporabnik ne bo mogel poklicati. V nadaljevanju je prikazano, kako blokirati številko na Tele2. Navodilo je naslednje:
 • Pojdite na razdelek za izbiranje telefonske številke.
 • Vtipkajte * 220 * 0 * številka #, pritisnite klicno tipko.
 • Pričakujte SMS sporočilo z informacijami o blokiranju uporabnika.
 • Od vas ne bo treba veliko ukrepati, vendar boste hitro dosegli želeni rezultat. Oglejmo si, kako blokirati številko, tako da ne pokličete Beeline. Navodilo vključuje naslednje akcije:
 • Vtipkajte * 110 * 771 * številka #, pritisnite klicno tipko.
 • Pričakujte SMS sporočilo, da je uporabnik blokiran.
 • Skrbno vstopite v ekipo in dobili boste želeni rezultat. Vsa navodila so praktičnaenaki med seboj, vendar različni ukazi USSD. Ostaja le, da ugotovimo, kako blokirati številko, tako da ne pokličejo MegaFona. Navodilo je naslednje:
 • Izberite * 130 * številko naročnika #, pritisnite klicno tipko.
 • Pričakujte SMS sporočilo, ki potrjuje, da je uporabnik blokiran.
 • Kot lahko vidite, so navodila preprosta in razumljiva. Bodite pozorni na vsa dejanja in se izogibajte napakam. Možnosti blokiranja smo pregledali z ukazom USSD. Ta metoda je najbolj učinkovita in priročna med vsemi drugimi možnostmi. Lahko ga aktivno uporabljate in neželene uporabnike dodate na črni seznam.

  Izjemen primer

  Če povzamemo, želimo govoriti o eni izjemo, ki se nanaša na bančne strukture in zbiralce. Naročniki se pogosto obrnejo na službo za podporo s vprašanji, ki jih imenujejo neidentificirani posamezniki, in zahtevajo vračilo. Čeprav niso zasedli ničesar in so na splošno drugi državljani. V tem primeru bo edina veljavna odločitev pritožba na državne organe kazenskega pregona (policija) z izjavo, da vas zlorabljajo. Dejstvo je, da zbiralci in finančne organizacije vedno spreminjajo številke, storitev "Črni seznam" pa vam ne bo pomagala znebiti se.
  Zdaj imate vse potrebne informacije o blokiranju naročnikov. Z ustreznimi navodili smo pregledali vsa vprašanja, vključno z izjemo. Vaše novo znanje lahko varno uporabljate.

  Sorodne publikacije