Pametni telefon HTC Desire 400: funkcije, primerjave s konkurenti in pregledi

Pametni telefoni, ki jih proizvaja tajvanska družba HTC Corporation, so priljubljeni pri domačem kupcu. Veliko povpraševanje po njih je posledica visoke kakovosti in zanesljivosti. Prav tako je treba omeniti, da proizvajalec ponuja pripomočke različnih cenovnih kategorij. Leta 2012 je bil predstavljen HTC Desire 400 Dual Sim. Ta model je pritegnil veliko občinstvo kupcev. Kaj je v njem zanimivo? Pametni telefon vstopne ravni je zapolnil vrstice proračuna. Deluje z dvema aktivnima karticama SIM zaradi prisotnosti dveh radijskih modulov. Večina kupcev je opozorila na odličen zvočni sistem in možnost razširitve pomnilnika z zunanjimi mediji. Ali lahko ta model imenujemo obetaven? Da bi odgovorili na to vprašanje, vam bomo pomagali pri preučevanju tehnične opreme naprave.

Oblikovanje

HTC-jevi oblikovalci nimajo ničesar za svoj denar. Vsi telefoni brez izjeme imajo izvirno obliko. Neizkušen uporabnik je precej težko razlikovati dragi pametni telefon od poceni. Mnogi kupci so opazili, da je HTC Desire 400 Dual Sim na prvi pogled videti kot vodilni, toda v bistvu je tipičen proračuner. Telefon je idealen za moške in ženske. Telo ima pravokotne kote, vendar ne izgleda grobo. Fleksibilne stranske površine so pozitivno vplivale na celoten koncept zasnove. Luknje zvočnikov v tem modelu so občutno zmanjšane. V večini primerov lahko pripomoček upravljate z eno roko, vendar še vedno znekatere naloge se bodo morale povezati in prijatelja. Dimenzije telefona so precej predvidljive, saj je sprednja plošča bolj zasedena z 43-palčnim zaslonom. Višina ohišja je bila 1318 mm. V idealnem primeru, razvijalci so pobral in širino, je 669 mm. Kar zadeva debelino, je ta številka dosegla skoraj 1 cm.Teža je majhna - 123 p. Ta model je debitiral v treh barvnih shemah. Vsi so klasični: siva, črna in bela.

V zvezi s kompilacijo so uporabniki pustili le pozitivne ocene. Ko kliknete na zaslon, praske in zvoke tretjih oseb ni mogoče slišati. Kot material za primer je izbrana posebna plastika, ki preprečuje drsenje pripomočka v roko. Na dotik je zelo lepo. Prstni odtisi praktično ne ostanejo, kar je seveda pomembna prednost. Na žalost so nekateri lastniki razbremenili tipke za glasnost in zaklepanje. Za njihovo uporabo se je izkazalo, da je v praksi neprijetno, saj se močno potopijo v telo. Navadite se nanje že dolgo časa.

Zaslon

HTC Desire 400 je opremljen z 43-palčnim zaslonom. Izdelana je s tehnologijo Super LCD. To nam je omogočilo, da zagotovimo čim širše vidne kote. Kot je za dobavo svetlosti, je povsem dovolj. Na ulici s svetlim soncem zaslon praktično ne zbledi, informacije ostajajo berljive. Kapacitivni prikaz. Njen mandat je precej velik. Pomembno jesredstva za delo. Na žalost je bila majhna motnja uporabnika resolucija, ki je bila le 800 x 480 px. Gostota slikovnih pik je 217 ppi. Pri uporabi na zaslonu ne bodo osvetljeni "kvadratki". Jasnost slike ni dovolj visoka in prinaša tudi realističen prenos barv. Uporabniki so opazili še eno pomanjkljivost. V temni sobi ali ponoči na ulici se svetlost zaslona močno udari v oči, celo vsaj.

Fotoaparat

HTC Desire 400 je opremljen s 16MP nizko sprednjo kamero. Dolgo časa govoriti o njenih možnostih nima smisla. Primerna je samo za video komunikacijo. Razvijalci so uporabili tudi glavni 5-megapixel modul, ki ga je postavil na zadnjo stran. V praksi, z dobro osvetlitvijo, dobijo fotografije precej dobre kakovosti. Podrobnosti na dobri, jasni sliki. Vendar je treba razumeti, da se bo v slabih svetlobnih pogojih hrup pojavil v velikem številu. Popravi ne bo delovala. Nekateri lastniki so opazili, da se morate navaditi na ta fotoaparat. In potem bo uspešen strel veliko lažji. Ali je za kupca glavni dejavnik pri izbiri pametnega telefona je kamera, potem mu ta model ne ustreza. Optika se tukaj uporablja kot opcijska možnost.

HTC Desire 400: specifikacije zmogljivosti

Prekomernih zahtev za ta pametni telefon ne bi smeli predstavljati, saj ga proizvajalec postavi kot začetno napravo. Pri delu se je naprava izkazala za zelo pametno. Temelji na čipuSnapdragon 200 iz znane blagovne znamke Qualcomm. Temelji na dveh računalniških modulih, katerih frekvenca pri največji obremenitvi je 1000 MHz.

Če telefona ne naložite s 3D igricami in zelo težkimi nalogami, je malo verjetno, da bi lastnik naletel na obešanje in zrušitve pri delu. Strojna oprema "nadev", čeprav ni zelo močna, ampak za vsakodnevne naloge je idealna. Dobra zmogljivost je zagotovljena tudi z enim gigabajtom RAM-a. Grafična slika ustreza pospeševalniku NovaThor U8500. Izvorni pomnilnik v napravi - samo 4 GB. Večina jih ima sistemske datoteke. Vendar pa se lahko trgovina za nalaganje iger, filmov in drugih aplikacij razširi s pomočjo zunanjih medijev. Telefon deluje s pomnilniškimi karticami do 64 GB.

Pametni telefon pri delu

HTC Desire 400 deluje na Android Jelly Bean. Preko operacijskega sistema je bila uporabljena originalna lupina tajvanskega proizvajalca - Sense 4 +. Po mnenju večine uporabnikov, ki delajo z vmesnikom, lahko vidite karakteristično gladkost, ki ni tipična za Android 4. različico.
Majhne spremembe se uporabijo na začetnem zaslonu. Vse ikone so razvrščene po odsekih. Za razliko od prejšnjih modelov obstaja funkcija sinhronizacije s storitvijo HTC Get Started. Tudi tipkovnica se je spremenila. Razvijalci so se odrekli puščicam, vendar so dodali čustvene simbole. Da bi pametni telefon imel odličen zvok, se uporablja sistem Beats Audio. Uporablja vse najbolj priljubljene formate.

Avtonomija

HTC Desire 400 je opremljen z baterijo, zmogljivostjoki je le 1.800 m /h. Po današnjih standardih je ta kazalnik zelo majhen. Z aktivno uporabo lastnika bo zadostoval njegov vir le na dan svetlobe, in v večernih urah bodo morali dati na polnjenje. Pri zmanjšanju obremenitve lahko podaljšate življenjsko dobo baterije na en dan in pol. Povečanje funkcionalnosti naprave z enim samim polnjenjem je v osnovi nemogoče. Zato je priporočljivo kupiti Power Bank, tako da v najbolj neustreznem času, ne more ostati brez komunikacije.

Kako preprečiti okvaro pametnega telefona?

Mnogi lastniki tega telefona se pogosto pritožujejo zaradi zlomov v sistemu. Presenetljivo je, da se to lahko zgodi tudi pri novih napravah. Razlog za to je virus. Nekateri lastniki nemudoma prezrejo programsko opremo HTC Desire 400 Dual, vendar lahko najprej poskusite lažji način. To storite tako, da namestite protivirusni program. Lahko ga prenesete z interneta. Napredni uporabniki trdijo, da samo kakovostne različice zagotavljajo kakovostno zaščito. Opremljeni so z veliko funkcionalnostjo. Pomembno je, da redno posodabljate antivirusne baze podatkov. Po namestitvi programa morate vsaj enkrat na teden izvesti celoten pregled. Priporočamo tudi, da počistite notranji pomnilnik. Pri delu z aplikacijami sistem samodejno shrani več začasnih datotek, ki pospešujejo enega ali drug program ob zagonu. Vendar, ko je skladišče polno, lahko telefon preveč obesi in zavre. Priporočljivo je, da občasno ne pride do takšnih težavza brisanje začasnega pomnilnika. Obstaja še en odtenek, ki vpliva na delo pametnega telefona. Številni privzeti programi se samodejno zaženejo z operacijskim sistemom. Če želite spremeniti nastavitve, boste morali ročno izbrati ustrezne parametre. Manj aplikacij deluje v ozadju, hitreje bo pametni telefon deloval, baterija pa se bo počasneje izpraznila.

HTC Desire 400 Dual Sim: vdelana programska oprema za firmware

Če zgoraj opisani nasveti ne pomagajo in naprava deluje z napakami, morate nadgraditi vdelano programsko opremo vdelane programske opreme. Na žalost razvijalec ni zagotovil možnosti za spremembo različice operacijskega sistema. Zaradi pomanjkanja takšne podpore mnogi uporabniki iščejo druge načine za nadgradnjo. Pomembno je razumeti, da lahko takšna dejanja popolnoma onemogočijo napravo. Vsaka oseba jih nosi na lastno odgovornost. Torej, če niste prestrašeni, potem si zamislite algoritem po korakih. Odklenite zagonski nalagalnik z odklepanjem zaganjalnika HTC:
 • Povežite pametni telefon z računalnikom s kablom USB.
 • Uporabni pripomočki.
 • Na začetnem zaslonu izberite zavihek Unload Loader.
 • Potrdite izbiro in počakajte, da se telefon znova zažene.
 • Te manipulacije bodo pomagale ponastaviti napravo na tovarniške nastavitve, kar bo omogočilo odklenjen zagonski nalagalnik.
  Torej, kako lahko izdelam vdelano programsko opremo HTC Desire 400? Sledi opis po korakih:
 • Prenesite sistemske datoteke v računalnik in jih kopirajte na zunanji pogon.
 • V meniju telefona onemogočite element »Hitri prenos«. On jeje na zavihku »Hrana«.
 • Aktivirajte način Fastboot s pritiskom na dve tipki: glasnost (povečava) in napajanje.
 • Telefon povežite z računalnikom.
 • File recovery.bat se izvaja kot skrbnik.
 • Po namestitvi jedra morate uporabiti tipko za glasnost v zagonskem nalagalniku.
 • Pojdite na zavihek Recovery in zaženite CWM Recovery.
 • Telefon bo izvedel nekaj posodobitev sistema. Ko jih dokončate, morate na zavihku Go Back izbrati datoteko in začeti namestitev.
 • V nobenem primeru se to ne sme prekiniti. Zato priporočamo, da pred namestitvijo datotek baterijo maksimalno polnite.

  Primerjalna značilnost

  Poglejmo si nekaj pripomočkov, izdanih leta 2012.

  Osnovne značilnosti  HTC Desire 400 Dual Sim  Sony Xperia U


  56) LG Optimus L3  Samsung Galaxy Ace  Dimenzije  132 x 67 x 99 mm, 123 p  112 x 54 x 12 mm, 110 g  103 x 62 x 119 mm, 110 g
  78)

  112,4 x 59,9 x 115 mm, 113 g  zaslon  4,3 ", super LCD, 800 x 480 px  3,5 ", 854 x 480 px, kapacitivna tehnologija TFT  32? Tehnologija TFT 320 x 240 px 97)


  3.5 "tip - TFT, 480 x 320 px  Kamera  8 Mp, fotografija - Quad HD, video način - HD  5MP, fotografija - 256 0 x 1440 slikovnih pik, video - HD (1280 x 720)  3 MP, fotografija - polna HD (1920 x 1080 px), video - 640 x 480 px

  )

  5 m /s, fotografija - 2560 x 1440 px, video 320 x 240 px  Qualcomm Snapdragon 2001200 MHz


  STE U85001000 MHz, Mali-400MP  Qualcomm MSM7225A, 800 MHz, Adreno200  Qualcomm MSM7227800 MHz, ROM - 4 GB, razširljive pomnilniške kartice do 64 GB  RAM - 512 MB, vgrajeno - 8 GB  RAM - 384 MB , vgrajeno - 1 GB, zunanji pomnilnik - do 32 GB  RAM - 256 MB, integriran - 158 MB, razširljiv do 32 GB (microSD)  Platforma  Android 4.1 (Jelly Bean)  Android 2.3  2.3 (Gingerbread)  Android 2.2 (Froyo)  Avtonomija  1800 mAh  1320 čarovnik  1500 čarovnik

  9)
  1350 mag

  Ocene

  Lastniki telefona HTC Desire 400 so med uporabo našli pozitivne in negativne vidike. Za svoj segment kot celoto se je naprava izkazala za precej dobro. Veliko število pohvalnih recenzij je zvenelo kot ergonomija in enostavnost uporabe. Prav tako je treba omeniti, da ima ta enota zelo dober zvok. Na senzor ni bilo nobenih komentarjev. Čeprav je ločljivost zaslona majhna, so se vidni koti izkazali za odlične. Poudarek mora biti na dveh radijskih modulih, ki omogočata uporabo obeh SIM kartic. Kakovost plastike, iz katere smo izdelali telo, ni povzročila nobenih pritožb. To je precej odporen na mehanske poškodbe, prav tako ni zelo okretna.
  Zdaj moramo govoriti o pomanjkljivostih. Mednje spadajo šibka baterija, nepopolno delovanje brezžičnega omrežja, ki se pri priključitvi pogosto ponovno zaganja, kot tudi pregrevanje procesorja. Ob upoštevanju vseh zgornjih meril lahko sklepamo, da je ta pripomoček idealenza zabavo pa bo treba poiskati drugo možnost.

  Sorodne publikacije