Razširitev za shranjevanje prometa Google Chrome

V tem članku je razloženo, kako prihraniti promet v brskalniku Google Chrome. Ta način se imenuje tudi "Turbo" in skoraj vsi so gledali v brskalnikih, kot je brskalnik Yandex ali Opera. Vendar pa Google Chrome nima te komponente in prometa ni mogoče shraniti. Za sledenje konkurentom so razvijalci programa naredili posebno razširitev - "prihranki prometa" (posebej v brskalniku Google Chrome). Če ne veste, kako ga namestite, vam bo ta članek koristil.


Kako poiskati in namestiti razširitve

Da bi našli funkcijo »Shrani promet«, mora biti Google Chrome v istem meniju. Če želite to narediti, poiščite in izberite gumb "Meni" v zgornjem desnem kotu okna. Odpre se pojavni meni, pokažite na »Napredno orodje« in izberite »Razširitve«.
Videli boste kartico, ki prikazuje vse razširitve, ki ste jih trenutno namestili. Nato morate iti v trgovino, da to storite, pojdite do konca in pojdite na povezavo »Več razširitev«. Torej si prišel v isto trgovino. Da ne bi porabili preveč časa in ne bi iskali metode »Priročnik za shranjevanje prometa Google Chrome«, je najbolje, da uporabite iskanje. Vrstica za iskanje se nahaja na zgornji levi plošči in tam je shranjevalnik podatkov. tam je prvi seznam in mora biti "Traffic Saving" pripomoček, ki ga želite.V Google Chrome, da ga namestite, morate klikniti "Namesti".potrdite, se dogovorite - in začnite s prenosom in namestitvijo.

Kako omogočiti razširitve

Če je vse potekalo dobro in je bil v vašem brskalniku nameščen Traffic Saver, se mora ikona razširitve nahajati poleg gumba Meni na vrhu okna.
Da ga omogočite, kliknite ikono LMB. Meni se odpre. Vstavite kljukico, vključite prihranke pri stroških z odstranitvijo - izklopite. Tudi tukaj lahko opazujete statistične podatke, ki prikazujejo količino shranjenega prometa.

Sorodne publikacije