Ni plačila za "Alyexpress": Možni vzroki in načini za rešitev problema

Zdi se, da je med uporabniki interneta zelo malo tistih, ki niso nikoli slišali za Aliexpress. Velik izbor izdelkov po najboljših cenah pritegne pozornost, v povezavi s katero želite znova in znova kupiti izdelke. Toda kaj storiti, če iz kakršnega koli razloga plačilo ni opravljeno? Na "Aliexpress" informacije je mogoče iskati za dolgo časa, ampak zakaj, če vse, kar potrebujete, se zbirajo v tem članku!?

Kako poteka postopek plačila?

Standardna transakcija za dvig gotovine za registrirano postavko je naslednja:
 • Po izbiri ene ali več postavk je potrebno prenesti v košarico.
 • Poleg tega je treba izpolniti latinico z osebnimi podatki in informacijami o kraju dostave, kot tudi izbrati način plačila: to je lahko bančna kartica (upoštevati je treba, da kartice Oschadbank niso vedno sprejete za plačilo internetnih nakupov) Denar "," Kiwi ", WebMoney ali druga razpoložljiva možnost, ki se zdi najbolj optimalna.
 • Kliknite gumb "Plačilo".
 • Prejmite posebno tajno kodo na številko mobilnega telefona, jo vnesite in tako potrdite svoje soglasje s plačilnim postopkom. • Po tem je treba blago uvrstiti v kategorijo aktivnih naročil - to je namig o tem, kako ugotoviti, ali je bilo plačilo izvršeno na "Alyxpress". Če se to zgodi, bo stranka lahko sledila premestitvi parcele. Vendar pa je pogosto tako, da je vse narejeno pravilnovendar se soočajo s težavami - plačilni sistem "ne vidi". Zakaj torej AlicePress ne plača? Moram razumeti.

  Zakaj ni plačilo iti na Alyxpress: preprosti razlogi

  Če je bilo vse narejeno pravilno, vendar enkratno geslo za telefon ni prišlo do potrditve operacije, ne bi smel panike. Za začetek morate ugotoviti, ali je bil denar obremenjen z bančnega ali elektronskega računa: to vam bo pomagalo obiskati vašo osebno pisarno. Če so bila sredstva vzletela, je najverjetneje, da je naročilo šlo za obdelavo - o tem v bližnji prihodnosti bo poznal prodajalec in sistem sledenja.


  Če se stanje osebnega računa ni spremenilo, to pomeni, da plačilo ni poteklo. V tem primeru ne priporočamo ponavljanja. Bolje je, da postopek odložite za določen čas, potem pa lahko poskusite znova opraviti nakup. Pomanjkanje poslane tajne kode, pa tudi neuspel poskus plačila, sta ponavadi povezana s preobremenitvijo spletnega mesta in pojavom nestabilnosti v njenem sistemu.
  Če se izdelek ni pojavil na zavihku "Naročila" ali je njegova ponovna izvedba znova neuspešna, lahko obstajajo drugi dejavniki, na primer osebne napake v odjemalcu, napake na spletnem mestu ali nekatere nenavadne situacije.

  Nepazljivost kupca

  Če plačilo ni izvedeno, ni vedno treba takoj razkriti krivde Aliexpressu, njeni upravi in ​​prodajalcem - to se lahko zgodi tudi zaradi netočnosti kupca.
 • Da, enkratno geslone more priti zaradi pomanjkanja sredstev na računu mobilnega telefona, v povezavi s katerim operacije preprosto ni mogoče pripeljati do logičnega zaključka. Plačilo ne preide, zato blago ni poslano.
 • Banka lahko zavrne plačilni akt. Morda zaradi izteka kartice ali nepravilno izpolnjenega obrazca pri registraciji izdelkov. Če ni nobenega razloga za dvom o pravilnem vnosu podatkov, to pomeni, da je "palica na kolesu" vstavljena točno s strani servisne banke. Če želite odpraviti težavo, se obrnite na enega od podružničnih pisarn.
 • Banka lahko prepove transakcije, ki so značilne za tipe elektronov Maestro in Visa. To je posledica dejstva, da bančni pogoji poskušajo stranki zagotoviti maksimalno zaščito in blokirati izvajanje internetnega nakupovanja, ki ni zakonito povezano z ozemljem Rusije. Morda je lahko posebna kartica primerna za tuje nakupe, toda za to morate iti v banko in pojasniti podrobnosti.
 • Prekoračitev zneska razpoložljivih sredstev za porabo, katerega skupni znesek je določen tudi za banko. Če želite dvigniti omejitveno vrstico, se morate obrniti na svoj bančni urad ali uporabiti drugo obliko plačila, za katero ni omejitev.
 • Sum suma v goljufive transakcije. Dejstvo, da banke dopuščajo določeno število transakcij na dan, zato se lahko transakcije količinsko presežejo z dovoljeno vrednostjo, se lahko blokira.
 • Preobremenitev bančnega sistema, ki je zlasti opazna v letu 2005. \ Tsezone popustov in zalog. Priporočamo, da poskusite znova čez nekaj minut, da izvedete uspešno plačilo.
 • V tem primeru ni potrebna povezava s storitvijo mobilnega internetnega bančništva, ki pošilja enkratno kodo.
 • Zavrnitev plačila zaradi napake pri izbiri vrste kartice ali nepravilnega izpolnjevanja drugih polj.
 • Zato, preden vprašamo, zakaj plačilo ni bilo opravljeno na Aliexpress, priporočamo, da natančno pregledate vse vnesene podatke, saj lahko ena sama napaka povzroči okvaro sistema.

  Neuspele storitve

  Vendar pa ni vedno krivda kupca, da ni plačila. Na "Alyxpress" so uporabniki pogosto opazili nekaj "napak". Ponavadi izhajajo iz preobremenitve storitve, vendar hitro preide. Zato mora biti plačilni akt čez nekaj časa uspešen. V primeru, da se to ne zgodi, morate pisati neposredno upravi strani, ki bo pojasnil, zakaj ni plačila "Alyexpress", in vam bo povedal, kako priti v tem primeru.

  Druge nestandardne težave

  Nobena od zgoraj navedenih situacij ni specifična. Ampak zakaj ne plačati plačilo Aliexpress? Primer lahko zajema naključno podvajanje nastavitev naročila ali brskalnika, kjer je potrebno za uspešno delovanje počistiti predpomnilnik. Poleg tega je težava lahko tudi na nepreverjenem računu, saj vsi ne menijo, da je treba preiti napo e-pošti in z aktiviranjem računa prek povezave.

  Nakup po telefonu

  Kaj storiti, če plačilo ni opravljeno na Aliexpress preko telefona? Kot je navedeno zgoraj, je to lahko posledica pomanjkanja sredstev na računu, blokiranja plačilne funkcije iz mobilnega telefona (tukaj je priporočljivo, da se obrnete na svojega operaterja), kot tudi pomanjkanje prostora v pomnilniku telefona ali pomanjkanje komunikacije. . Poleg tega lahko pride do nekaterih napak pri oblikovanju nakupa s posebnimi programi, zato je priporočljivo, da blaga ne naročate prek prenosnih komunikacijskih naprav.

  Vračilo celotnega zneska

  Kaj storiti, če plačilo ni bilo na spletnem mestu "Alyxpress", denar je bil umaknjen? V tem primeru lahko varno zahtevate vračilo tako, da začnete spor s prodajalcem, ki brez izgube zasluženega ugleda in dobičkov iz težav svojih potencialnih strank vrne vsa sredstva v začetnem obsegu. Če se sredstva "izgubijo" na poti, je to plačilo organizacije, odgovorne za razdelitev sredstev - banka, uprava "Yandex.Money, WebMoney, itd. Nato zahtevajo, da razrešijo situacijo - legitimno pravico stranke.

  Sorodne publikacije