Bitfinex.com Crypto Exchange Review - Pregledi, funkcije in funkcije

Bitfinex je platforma za kripto trgovanje, ki temelji na Tajvanu in je v lasti iFinex Inc. Na voljo je na naslovu https /www.bitfinex.com, pregledi pa so precej sporni. Od leta 2014 je to največja platforma za izmenjavo bitkoinov z deležem več kot 10% svetovne trgovine. V letu 2016 je Bitfinex zlomil in kupcem je bilo ukradenih 72 milijonov dolarjev bitkoinov.

Storitev je najavila kršitev varnosti 2. avgusta 2016. Bitcoini so bili ukradeni iz ločenih potrošniških denarnic, medtem ko so ustvarjalci platforme zagotovili, da sledijo dobičkom.


Takoj po tem se je trgovalna cena BTC znižala za 20%. Ko so izvedeli, kaj se je zgodilo, so razvijalci "Bitfinexa" ustavili trgovino in umik sredstev. Hkrati je bilo ugrabljenih 119.556 enot bitcoinov. Kmalu po hekanju je Bitfinex ustvaril BFX žetone, ki so bili uporabljeni za izterjavo ukradenih sredstev od strank. V aprilu 2017 so predstavniki storitev objavili, da so izplačali vse žetone, predvsem za plačilo vseh izgubljenih sredstev. Ne glede na to, kaj je bilo storjeno, so ocene o www.bitfinex.com pogosto negativne.
Bitfinex je aprila 2017 objavil, da spletna stran ne more več dovoliti uporabnikom, da dvignejo svoja sredstva v ameriških dolarjih. To se je zgodilo, ko je storitev WellsFargo določila omejitve za bančna nakazila. Kot rezultat, bitcoins trguje po ceni okoli 100 $ višje kot na drugih borzah, kot uporabnikizačel kupovati BTC, da jih prenese na druge platforme in jih pripelje ven.


Preverjanje

Trgovanje z valutami FIAT zahteva preverjanje identifikacije. Glede na vrsto računa (individualno ali podjetniško) lahko zamenjava zahteva dodatne dokumente. Poleg osebne identifikacije in potrditve bivanja Bitfinex preverjanje zahteva tudi bančni izpisek in podpisano izjavo, ki potrjuje pristnost predloženih dokumentov in informacij. Treba je opozoriti, da je kraj bivanja potrjen s prejemom potrdila o plačilu za stanovanjske in komunalne storitve, ki ga je treba plačati pred več kot tremi meseci.
V skladu s pregledi Bitfinex.com je postopek preverjanja nekoliko bolj zapleten kot na drugih borzah, vendar je potreben za izdelavo depozitov in dvigovanje denarja v valuti, za uporabo Tether - neverjetno tehnologijo, ki omogoča zapis valute v bloku BTC.

Valutne platforme

Hkrati skoraj ni omejitev pri trgovanju. Trenutno Bitfinex sprejema samo ameriške dolarje iz valut FIAT. Storitev deluje tudi s podjetjem TetherUSD in naslednjimi digitalnimi imeni:
 • Bitcoin;
 • Etherium;
 • Etherium Classic;
 • ZCash;
 • Monero;
 • Litecoin.
 • Ta seznam še zdaleč ni izčrpen - veliko altoquinov je na voljo za izmenjavo in trgovinske posle, niti najbolj priljubljene.

  Kako ponovno napolniti račun?

  Kot poroča Bitfinex.com, lahko uvedbo orodij imenujemo poceni. Običajni transferji so na voljo z zbirko01% zneska (z minimalno pristojbino 20 $). Ekspresni prenosi, ki se končajo v 24 urah v delovnih dneh, stanejo 1 odstotek zneska, vendar ne manj kot 20 evrov.

  Srečanje

  Kot je razvidno iz pregledov izmenjav Bitfinex, se prodajne provizije začnejo z 01% za prodajalca in 02% za kupca. Prvo znižanje provizije je na voljo v obsegu trgovanja v višini 500.000 USD, kar je precej veliko v primerjavi z drugimi borzami. S povečanjem obsega mesečnih poslov se plačila stalno znižujejo. Končna točka v višini 30 milijonov dolarjev in več bo omogočila zmanjšanje provizije na 01 odstotka za kupca in bo prodajalcu omogočila plačilo provizije.
  Pri depozitih in dvigih je vse, razen bančnega nakazila, brezplačno. Izmenjevalec zaračunava tudi provizijo za financiranje marž. Pristojbina za kreditno maržo upnikov znaša 15 odstotkov provizij iz aktivnih kritnih pogodb. Za tiste, ki ponujajo skrito ponudbo, je cena nekoliko višja in znaša 18%.

  Analiza trgovanja Bitfinex.com

  Pregled Bitfinex.com Pregled kripto izmenjave se mora začeti z opisom trgovalne platforme. Na prvi pogled je zelo zapleten, vendar ponuja veliko možnosti za trgovanje. Zaradi velikega obsega trgovanja in dobrih stopenj likvidnosti se poizvedbe in naročila prikazujejo v realnem času, kar uporabnikom omogoča, da izberejo najboljši čas za oddajo naročila. Izmenjevalnik ponuja tudi robno trgovanje z vzvodom od 3 do 1. To pomeni, da mora biti uporabnik vsaj 30odstotek zneska, ki ga želi dobiti na kredit.
  Mejna trgovina je podprta z ustreznimi posojili. V skladu s pregledi Bitfinex.com so na voljo v ustreznem oddelku storitve. Vsak uporabnik se lahko odloči za zagotovitev kapitala, ki ga potrebujejo trgovci z maržo. Namesto tega posojilodajalci prejmejo dnevno obrestno mero na platformi Bitfinex. Ta vrsta trgovine se imenuje swap. Ni težko uganiti, da takšna funkcionalnost ponuja priložnosti za uspešno naložbo. Ocene in mnenja o Bitfinex kripto izmenjavah to v celoti potrjujejo.
  Na splošno platforma ponuja široko paleto možnosti posojanja. Uporabite lahko že obstoječa naročila za pridobitev izposojenih sredstev v zahtevanem znesku in ob primernem času. Prav tako lahko preprosto odprete ustrezen položaj, po katerem bo sam sistem pomagal določiti izbiro.

  Kako trgovati?

  Na voljo je veliko vrst trgovinskih naročil, iz katerih lahko vedno izberete ustrezno možnost. Najpomembnejši in najbolj priljubljeni, glede na pripombe trgovcev, so:
 • Omejitev - določa določitev določene cene, pod katero trgovina ne bo izvedena;
 • trg - transakcija poteka po tržni vrednosti digitalne valute;
 • izpolnite ali ubijte (dobesedno - "izvršite ali prenehajte") - vrsta omejevalnega naloga, ki preneha obstajati, če se ne izvaja v določenem času;
 • stop - se prikaže v primeru, ko vrednost enote doseže določeno oznako;
 • eden prekliče drugo (prekliči drug drugega) -pravzaprav gre za hkratno prikazovanje limit in stop naročil, in ko je eden izmed njih izvršen, se drugi prekliče.
 • Enostavnost uporabe

  Uporabniški vmesnik Bitfinexa je odličen. Platforma ponuja hitre možnosti za nakup ali prodajo digitalnih valut ter naročanje. V skladu s pregledi Bitfinex.com je spletna stran mobilna in odzivna. Deluje zelo hitro, zato je trgovanje v realnem času mogoče redno. Mobilne aplikacije so na voljo za Android in iOS.
  Storitev je uporabnikom na voljo v štirih različnih jezikih: dve različici v kitajščini, ruščini in angleščini.

  API

  Kljub enostavnemu prilagodljivemu vmesniku in zmožnosti samostojnega izbiranja potrebnih elementov, ustvarjalci borze predstavljajo API za razvijalce. Omogoča vam ustvarjanje različnih orodij tretjih oseb, vključno z grafikoni in grafikoni. Vse to bo omogočilo širšo uporabo razpoložljivih naročil in opravljanje dobičkonosnih poslov.

  Podpora uporabnikom

  Podpora uporabnikom je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, vendar samo po elektronski pošti. Običajno črke prispejo v 12 urah, v nekaterih primerih pa lahko traja tudi dlje. Poleg tega obstaja uradni forum, na katerem lahko uporabniki zaprosijo za pomoč. Obstaja stran z vprašanji, ki še vedno ne zajema vseh potrebnih informacij.

  Uporabniška izkušnja

  Obstajajo številne uporabniške trditve na kripto-borznem trgu Bitfinex.com, vendar so večinoma povezane s škandalozno vlomi. Skoraj ni pritožb glede trgovanja ali dela z računi. Vendar pa včasih trgovcikažejo na težave z zmogljivostjo Bitfinex med obdobji visoke volatilnosti.

  Bitfinex Security

  Borza navaja, da je v kripto shranjenih 995 odstotkov sredstev strank, preostalih 05% pa ostane v trgovini, da se zagotovi zahtevana likvidnost. Sistem za shranjevanje ima večnivojsko funkcijo in je geografsko razporejen na več varnih lokacijah. Za odjemalca storitev ponuja preverjanje pristnosti z dvema faktorjema za vhod in izhod. Izmenjevalnik trdi, da je razširil orodja za preverjanje, da ugotovi, ali je bil račun hekiran.

  Kaj lahko rečete na splošno?

  Kljub dejstvu, da je bodoča prihodnost spletnega mesta dvomljiva zaradi škandaloznega hekerskega sistema, je dejstvo, da je storitev izplačala vse svoje žetone v manj kot enem letu, izjemno. To je seveda odlična izmenjava za nakup in prodajo bitcoinov, kot tudi za delo in vlaganje v kakšno drugo kriptovalyuty. Pozitivne značilnosti storitve se lahko zanesljivo imenujejo:
 • visoka likvidnost;
 • ​​
 • nizka provizija za blago, ki je jokalo;
 • ​​
 • celoten sklop nakupnih bonov, trgovanja z maržo in posojilnega trga;
 • razpoložljivost ruskega vmesnika spletnega mesta;
 • razpoložljivost aplikacij za uporabo platforme iz mobilnih naprav;
 • velik izbor digitalnih valut in njihovih parov;
 • veliko orodij za analizo trga;
 • širok razpon naročil;
 • povračilo za uporabnike vseh hack izgub.
 • Hkrati bo pregled kripto borznega trga Bitfinex brezindikacije za negativni riž. Ti vključujejo:
 • preveč zapleten postopek preverjanja, ki je še posebej zapleten za rusko govoreče trgovce;
 • visoka provizija pri obnavljanju računa v dolarjih (z bančnim nakazilom);
 • Neenoten ugled mesta je posledica škandaloznega vdora.
 • Sorodne publikacije