Metro 2035: mimo igre

V igri Metro 2035 prehod obljublja, da bo dolgo vznemirljiv in nepozaben. Razvijalci so najprej napovedali sprostitev projekta konec leta 2018, vendar je prenos potekal v prvem četrtletju leta 2019. Iz tega članka se lahko naučite, kaj pričakuje uporabnik v igri s podnaslovom Exodus.

Zgodovina

Da bi razumeli, kaj bo Metro 2035, bodo igralci morali vedeti več o ploskvi. Dogodki se odvijajo po končnem delu prejšnjega dela. Kanonsko priznan dober ud, v katerem je Artem uspel preživeti. Sedaj protagonist ni samo vojak reda "Sparte", ampak je vodja moštva Rangers. Ekipa je izbrana na površju, da bi našla življenje onkraj moskovske podzemne železnice. Artyom meni, da je ljudem uspelo preživeti jedrsko katastrofo ne samo v glavnem mestu Rusije. Iz tega lahko sklepamo, da bo prehod projekta vrgel uporabnike na najrazličnejše lokacije.


Svet okoli

V Metro 2035 bo zgodba dramatično drugačna od tiste, ki so jo igralci videli v prejšnjih projektih.
  • Prvič, s skrivnostnim vzdušjem in krvoločnimi prebivalci ne bo nobenih temačnih podzemnih rovov.
  • Drugič, razvijalci so želeli ustvariti odprt svet, vendar niso bili uspešni zaradi pomanjkanja sredstev. Zaradi tega bo lokacija širša in linearnost ne bo tako ostro občutena. Na primer, največje območje v "Metro: Ray of Hope" je desetkrat manjše od območja Exodusa.
  • Utretjič, uporabniki bodo zdaj imeli osebni vlak in ta prevoz bo odgovoren za premik med ozemlji. V tem času ni znano, ali je priložnost, da gremo skozi zgodovino zadruge, ker Artem potuje s podjetjem in to lahko služi kot neposreden namig za dodajanje tega načina.
  • Igranje

    Prehod "Metro 2035 Exodus" bo bolj optimističen, kot je nakazal producent igre John Blih. O udih ni rekel nič, vendar ostaja dejstvo. Znano je tudi, da ima Anna pomembno vlogo v zgodovini, s katero so se igralci srečali v prejšnjem delu. Avtorji so primerni za razvoj celotne linearnosti in trdijo, da lokacija ne odraža le apokalipse. Vsako ozemlje bo imelo svojo zgodbo in mesto na parceli. Igralci v vlogi Artema bodo lahko prosto raziskovali ozemlje, kar daje upanje za pojav dodatnih misij. Prehod bo natančno držal ljudi skozi prostore, toda kaj točno bo tako, lahko veš šele po uradni sprostitvi.

    Sorodne publikacije