Kako dobiti brezplačne kože v najbolj priljubljenih igrah

Vprašanje o tem, kako brezplačno pridobiti preobleke v kateri koli od najbolj priljubljenih spletnih iger z mikrotransmisijskim sistemom, je zanimivo za vsakega uporabnika. Takšnih metod ni veliko, nekateri razvijalci pa vam omogočajo, da prejmete plačano vsebino tudi brez pravega denarja. Gre za njih in v članku bo omenjenih nekaj drugih metod za najbolj priljubljene projekte.

Najboljši načini v CS: GO

Najbolj priljubljen multiplayer strelec današnje CS: GO takoj po sprostitvi je dobil način za brezplačno preoblačenje. Igralec je dovolj, da zabavi svoje najljubše igre za preživetje s svojo ekipo in upa na najboljše. Razvijalci so izvedli distribucijo po tekmi, kjer lahko pride do primera s spremembo videza orožja, nalepk, grafitov in drugih. Prav tako je lepo, da je v trgovini "Stream" vse mogoče prodati na domačih dražbah in za izkupiček za nakup želenih kož. Poleg tega lahko iščete za takšno vsebino na izročkih med igranjem in družabnimi mrežami.Preobleke v "Zakonodajni ligi"

Dolgo časa ni bilo mogoče brezplačno dobiti kože v priljubljenem jeziku, imenovanem "Legend Legend". Razvijalci slišali zahteve od igralcev in ustvarili posebno "Heksetkovoy obrti" znotraj svoje stranke. Za igre z uvrstitvijo S so na voljo skrinje do štiri mesece. Ključi od njih so oblikovani iz treh skal, ki jih razvijalci v zahvalo izdajo za dobro igro. To je določeno s številom točkčast, ki jo igralec podeli igralcem, ko se je tekma končala. Ko se deblo odpre, iz njega lahko pade delček podobe prvaka, totema, ikone profila in več. Za ustvarjanje popolne kože je potrebna oranžna esenca. Njen igralec dobi, ko se odloči pršiti kos, ki mu ni všeč ali ne ustreza. Glede na priljubljenost "Legend Legend" ni slabša od zgoraj omenjenega strelec, zato so na tokove njenih igralcev pogosto tudi porazdeljene proste spremembe v videzu lika."DOTU 2"

"Jezik", ki ima tudi tehniko za brezplačno pridobivanje kože, je projekt "Doto 2". Tako kot prva igra v članku, je bila ta mojstrovina izdelana s strani Valve. Omogočili so žaljivke prvakov iz prsnega koša, ki jih lahko dobijo po tekmi. V fazi zaprtega testiranja so padli precej pogosto, vsak igralec pa bi lahko nabiral veliko, čeprav ne najbolj redkih, a precej zanimivih stvari. Zdaj so razvijalci zmanjšali možnost padcev, tako da igralci vlagajo pravi denar. Kljub temu pa skrinje padajo in vsaka oseba lahko pade v število tistih srečnih. Metode za proste detox 2 kože ponujajo veliko virov tretjih oseb za registracijo ali sodelovanje v njihovih tekmovanjih. Take različice lahko poskusite le, če ne zahtevate osebnih podatkov. To mora biti previdno, sicer lahko izgubite svoj račun.

Splošne informacije

Edini pravilen odgovor na vprašanje, kje lahko dobite kože brezplačnoVse spletne igre preprosto ne obstajajo. Mnogi razvijalci sploh ne zagotavljajo niti najmanjše možnosti za prejem plačane vsebine brez transakcij. Drugi ustvarjajo le vidljivost, čeprav lahko v resnici traja veliko časa, da dobite kože. Uporabnik mora iskati le najmanj priložnosti. Pogosto se pojavijo med počitnicami, ko se igra odvija v promocijah ali med nekaterimi dogodki. Tudi za naročnine na uradne skupine v socialnih omrežjih in kanalih v drugih storitvah je včasih podanih nekaj slik. O tem vedno poročajo v novicah na strani igre. Redno si oglejte informacije o svojem najljubšem projektu, da ne boste zamudili še ene priložnosti.

Sorodne publikacije