Najboljša aplikacija za izračun stroškov

Lastniki zemljišč, ki bodo zgradili hišo, so pogosto zaskrbljeni, ali je v miselnosti dovolj denarja. Stroške načrtovanja lahko začnete z uporabo aplikacije za izračun stroškov. Tega ne smete narediti ročno. Da bi se izognili napakam, je priporočljivo delati na računalniku s posebnim programom. V tem pregledu bodo obravnavani najboljši programi ocenjevanja.

Dodatek "Moje ocene"

Značilnost pripomočka je, da je osredotočena na domačo uporabo. Vmesnik je preprost in razumljiv. Program za izdelavo ocen popravil stanovanj je razdeljen v ruski jezik. Velikost distribucije je 38 MB. Aplikacija deluje v vseh različicah sistema Windows. Uporabnik ima možnost izdelave imenikov strank, koeficientov, aktualnih menjalnih tečajev ipd. Program ima funkcijo izvoza in uvoza podatkov, vzdrževanje kataloga materialov in del, določitev plačil in stroškov ter izračun celotnih stroškov gradnje. V vsakem trenutku lahko natisnete poročilo, ki bo vsebovalo vse informacije o proračunu pred vašimi očmi. Prednosti programa bi morale vključevati udobje uporabe uporabnosti, prepoznavnosti in informativnosti sistema pomoči.

Neregistrirane različice ne bodo mogle aktivirati možnosti "Oblikovalec obrazcev", tiskati dokumentov in izvažati poročila v formatu Word in Excel. Po registraciji so vse omejitve odstranjene. Med slabostmi uporabnosti lahko opazimo pomanjkanje prožnostiposamezne nastavitve in pomanjkanje sistema za upravljanje dokumentov. Stroški licence - 500 rubljev.

Priloga "Latik-Cost"

V tej pripomočku so ocene konstrukcije in popravil izdelane v skladu s poenostavljeno tehniko. Uporabnik mora izbrati material ali delo iz kataloga, določiti številko (normo), nastaviti parametre struktur in pogledati graf "Skupaj". Zadnja vrstica prikazuje stroške gradnje. Znesek je naveden v rubljih, USD in EUR. Oceno lahko izpolnite v samodejnem načinu.

Program izvaja funkcije vzdrževanja knjigovodstva inventarja, poročanja, ocenjevanja stroškov popravil in postopnega sledenja gradnje. Uporabnik lahko izvozi podatke v Word in Excel formatu ter natisne dejanja opravljenega dela. Vredno je posvetiti se servisnim funkcijam. Program za pripravo ocene za zaključna dela ponuja uporabniku možnost izdelave varnostne kopije in obnavljanja shranjene baze podatkov. Vneseni podatki ne bodo izginili zaradi napake programske ali strojne opreme, nepričakovanega izpada električne energije itd. Če želite, lahko podatke prenesete na zunanji medij. Med pomanjkljivostmi je tudi težava pri dodajanju položajev v kataloge del in materialov. Tudi izkušeni uporabniki lahko naletijo na težave, ko poskušajo zapreti ocene, ne da bi izgubili svoj vložek. V poskusni različici obstaja omejitev števila ustvarjenih dokumentov in števila pozicij v njih. Licenco je mogoče kupiti za 500 rubljev.

Priloga«Avansmetta»

Pri izračunavanju stroškov popravila, gradnje ali prenove se uporablja komunalna storitev. V programu lahko vodite različne imenike, določite stroške materiala, uporabite koeficiente, natisnete oceno. Podatki so prikazani v več različicah. To vam omogoča, da razumete, kaj lahko shranite. Po želji lahko natisnete informacije o vsakem elementu stavbe.
Slabosti programa za izračun stroškov vključujejo zapleten vmesnik in pomanjkanje potrebnih nastavitev. Velikost distribucije je 26 MB. Ključna vrednost za aktiviranje je 3990 rubljev.

Dodatek "Stroški oklepanja"

Pripomoček v celoti avtomatizira postopek izračunavanja lokalnih ocen z metodo vira. Neokrnjeni uporabniki lahko zmedejo veliko število gumbov in funkcij. Po določenem času postane jasno, da je ta brezplačen program za oceno stroškov gradnje preprost in enostaven za uporabo. Pred začetkom programa morate nastaviti ločljivost zaslona 1024 x 768. V nasprotnem primeru nekateri elementi glavnega okna izginejo iz vidnega polja. Ta brezplačna aplikacija za pripravo proračuna vsebuje seznam imenikov HESH. Te informacije vam bodo pomagale, da dobite idejo o obsegu gradbenih del in njihovi približni ceni. Proces priprave proračuna se razlikuje glede na udobje. Dokumenti so natisnjeni v Word in Excel formatu.

Na slabosti uporabnikov programa pripisujejo pomanjkanje prilagodljivosti posameznih nastavitev. To je brezplačnoprogram stroškov nima drugih slabosti. Velikost distribucije je 161 MB.

Ocena WilDWooD

Za namestitev pripomočka morate zagnati namestitveno datoteko in slediti navodilom. Poskusno različico programa lahko uporabite 1 mesec, potem pa morate kupiti licenco. Če želite začeti, morate v ustreznih imenikih podati izvorne podatke. Nato morate pregledati in po želji spremeniti nastavitve v nastavitvah. Nato morate odpreti vrstico "Odpri oceno" v razdelku menija Datoteka. V novem oknu kliknite gumb "Dodaj". Potem lahko začnete. Katalog dlančnikov hidroelektrarne v prilogi je namenjen tistim, ki razumejo konstrukcijo. V poskusni različici programa lahko ustvarite več ocen. Med pomanjkljivostmi je tudi pomanjkanje potrebnih imenikov in imenikov. Aplikacija očitno ni namenjena za domačo uporabo. Podatki o gradnji se lahko natisnejo le v obliki opravljenega dela. Nastavitve v programu praktično nimajo funkcionalnosti. Velikost porazdelitve je 1 MB. Strošek podaljšanja licence je 500 rubljev.

Priloga "Ocene zmag"

Uporabnost je edinstvena v strukturi vmesnika in kompleksnosti postopka dodajanja podatkov. Prednosti programa so prilagodljivost konfiguracije in razpoložljivost vdelanih imenikov. Uporabnik lahko ustvari tudi lastne imenike s povsem poljubno vsebino. Število oddelkov in postavk v oceni ni omejeno. Kdaj?Natisnete lahko informacije o posameznih predmetih in izdelate konsolidiran izkaz stroškov.
Program ima gumbe za izvoz in uvoz. Vsebina kataloga in struktura ocene se lahko istočasno prikaže v glavnem oknu programa. Način omejitve porabe bo zanimiv za tiste, ki so močno diskriminirani. Slabosti pripomočka bi morale vključevati motnje pri delu in neroden vmesnik. Polno različico aplikacije za obračunavanje stroškov lahko kupite za 6500 rubljev.

DefSmeta

Pripomoček bo koristen za uporabnike, ki načrtujejo obsežno gradnjo. Program za popravilo in vzdrževanje DefSmeta je bolj zapleten in funkcionalen od zgoraj navedenih izdelkov. Program ima funkcijo ustvarjanja cen, ki niso odvisne od imenikov hidroelektrarn in drugih regulativnih dokumentov. Uredite lahko parametre, ki vplivajo na ceno, in uporabite indeksne koeficiente. Dovoljeno je razdeliti konstrukcijo v stopnje. Uporabnik lahko pričakuje pogoje za postavitev zgradb, pripravo urnikov dela, izdelavo seznamov virov itd. Imeniki so namenjeni shranjevanju izvirnih informacij. Pozicije so izbrane iz imenikov. To odpravlja potrebo po ponovnem določanju istih podatkov. Poročila se lahko natisnejo v obliki grafikonov, aktov in dekodiranja stroškov. Referenčni sistem ni dovolj informativen. Uporabnik bo potreboval čas, da preuči funkcije programa za obračunavanje stroškov. Nekatera poročila se lahko oblikujejo zelo dolgo. Velikost distribucije je 17 MB. Lahko licenciratekupiti za 9000 rubljev.

Rezultati

Prvi trije programi raziskave bodo primerni za domačo uporabo. S pomočjo orodja Armor-Cost Tool lahko izvedete kompleksne izračune. Vmesnik programa je razumljiv celo začetnemu uporabniku. Za strokovno delo se bodo uvrstili zadnji trije obravnavani programi.

Sorodne publikacije