Tableta Huawei MediaPad T310 - pregledi lastnikov, značilnosti in lastnosti

Podjetje Huawei pogosto uživa potrošnike s sodobnimi in privlačnimi pametnimi telefoni. V tabličnem segmentu blagovna znamka ni tako široka, vendar so si zapomnjeni modeli še vedno prisotni. Ena takih je serija MediaPad T3.

Pred približno šestimi meseci se je na trgu pojavila nova generacija tablet - Huawei MediaPad T310. Mnenja o napravi so dvoumna, zato se morate ukvarjati z nečim, zlasti ker je gadget dobil dober "nadev" in zanimiv dizajn. Tablete se ne razlikujejo veliko od svojih mlajših kolegov v tej seriji, vendar obstajajo nekatere izjemne inovacije.


Torej je predmet današnjega pregleda Huawei Mediapad, praktično 10-palčna tableta (96 "). V članku bomo obravnavali preglede modela, njegove prednosti in slabosti ter glavne značilnosti pripomočka.
Deveji so v modri škatli običajne blagovne znamke gostega kartona. Sprednji del embalaže je prikazan na sliki same tablice, na hrbtni strani pa si lahko ogledate kratek opis pripomočka in ikone nagrad, ki jih naprava prejme na razstavah. in, nalepk, nalepke in več.
Škatla ni mogoče imenovati poceni, kot tudi notranja polnitev, kjer so vsi dodatki lepo ležali na svojih mestih in se zaradi kompetentnih površinskih vstavkov med seboj ne vmešavajo. Proizvajalec ni shranil na embalaži in je viden. Komplet je sestavljen iz:
 • same tabliceHuawei MediaPad T310;
 • omrežni polnilec;
 • Univerzalni kabel USB (mikro) za sinhronizacijo z osebnim računalnikom in polnilnikom;
 • orodje za delo s SD - in sedmimi karticami;
 • pokrivno stojalo (po izbiri);
 • dokumentacija.
 • Kompleksno število. V nekaterih primerih (kot prijeten bonus) bo padel pokrov. Glede na odzive na tablični računalnik Huawei Mediapad T310 uporabniki nimajo nobenih zahtevkov za paket. Še en spremljevalec (na primer torbice ali stojala) lahko kupite ločeno po vašem okusu in barvi. Vsak dodaten dodatek k osnovni različici temu dodaja že precej visoko ceno, ki je domači potrošnik ne potrebuje.


  Videz

  Prva stvar, ki se zgodi, je kompaktnost pripomočka. Z mlajšo sestro je v tej liniji zelo enostavno zamenjati in še lažje - z 8-palčnimi pogoni. Tukaj je celotna stvar v zelo tankem okvirju okoli oboda pripomočka, ki se lahko jasno zapiše v plus tabličnega računalnika.
  Pregledi na Huawei MediaPad T310 na takšnem okviru so dvoumni. Po eni strani imamo elegantno in kompaktno rešitev za 10-palčno napravo, na drugi strani pa je ergonomičen del. Mnogi so navajeni, da delajo s tablico na teži, to je dajanje prstov na zaslon, in zožitev meja, kot tudi zmanjšanje "varne cone", povzroči nenamerno klikanje na zaslon, ki je včasih moteč.

  Konstrukcijske značilnosti

  Primer naprave je izdelan iz aluminija. Izjema je plastični vložek. Spodaj je antena. V zgornjem desnem deluObstaja leča sprednje kamere, ki gre malo okrog krožnega križišča.
  Na zgornjem robu (v vodoravni smeri) lahko vidite okrasno mikrofonsko mrežo, na drugi strani pa dinamiko lukenj. Na levi je priključek micro-USB in hibridni vmesnik za sim kartice. Na voljo je tudi sprejemnik za zunanje nosilce in avdio izhod mini-jack 35 mm). Na desni strani je samo gumb za vklop in stikalo za krmiljenje glasnosti.
  Sodeč po odzivih na tablični računalnik Huawei Mediapad T310, so uporabniki navdušeni nad zasnovo naprave in kakovostjo izdelave. Pripomoček ustvarja prijeten vtis na videz, elementi vmesnika pa so tesno pritrjeni na ohišje, tako da ne boste videli in slišali prask, zaostankov in drugih proračunskih težav.

  Zaslon

  Tableta je bila opremljena s povprečno IPS-matriko s skeniranjem 1280 x 800 slikovnih pik in gostoto 157 ppi. Pixelation ne ujame oči, če pa ga pogledate, potem postanejo nekatere točke vidne. HD ločljivost je največja, zmožnosti matrice niso več oblikovane, zato so ljubitelji ultra jasnih slik bolje izbrati nekaj drugega. Ni zračnih plasti - zato je pregled kota Huawei Mediapad T310 znotraj maksimalnega območja (za matrico IPS). Z močnim spreminjanjem barvnega kota ne izgubijo prvotnega razpona, temveč potemnijo, sam zaslon pa izgleda beljen. Naprava nima samodejnega svetlobnega senzorja, zato prilagodite kontrast in svetlost ročno. Uporabniki v svojih ocenah imajo več kot enkratizrazil nezadovoljstvo s takšno opustitev: kljub temu tableta za 10 tisoč rubljev, in ne za 6, in bi bilo mogoče dokončati napravo z vsaj neke vrste okolje senzor.

  Produktivnost

  Polnjenje tablet je videti precej skromno. Performance padel na rami proračuna čip "Snapdragon" serije 425 na štirih jeder, in isti povprečen Adreno 308 ustreza urniku.
  2 GB OPERATING memory je povsem dovolj za brezhiben vmesnik, toda tukaj je nekaj resnih in sodobnih igralnih pripomočkov, ki na žalost ne pritegnejo vedno. Če se slednja uspešno zažene, se mora grafični del ponastaviti na povprečja ali najmanjše vrednosti. Ni problemov z dvoletnimi ali več kot antičnimi igrami - vse deluje, utripa in teče brez požirkov na FPS.
  Za shranjevanje glasbe, videoposnetkov in drugih datotek je dovolj 16 GB notranjega pomnilnika (od tega je približno polovica na voljo uporabniku). Toda za video vsebine bo treba pridobiti zunanjo SD-kartico, korist takšne omejene prostornine 128 GB.

  Avtonomno delovanje

  Tableta je opremljena z zmogljivostjo baterije 4800 mAh. Glede na ne tako produktivno nadev skupaj s povprečno matriko zaslona, ​​je življenjska doba baterije naprave sprejemljiva. Če je potrebno napravo naložiti s "težko" igračo ali videoigro na 720r, se bo baterija izpraznila v 6 urah. V kombiniranem načinu delovanja (internet, ura iger, branje, ogled fotografij) je pripomoček dovolj za cel dan. Uporabite ga kot knjigo za noč ali nekaj ur na danbaterije se lahko raztegnejo za dva ali celo tri dni.

  Povzetek

  Imamo internetno tablico Huawei Mediapad T310 LTE. Odlično se je izkazal kot dirigent, a je bil le delno zadovoljen z multimedijskimi zmogljivostmi. Da, ne vleče vodilnega modela, vendar se od njega tudi ne zahteva. On "dela" svojo vrednost in kot priložnostni delovni asistent se bo strinjal z vsemi 100%. Če ste oboževalec resnih sodobnih iger in aplikacij, in ne morete živeti brez kakovostne slike na zaslonu, je bolje, da si ogledate druge vrhunske pripomočke. In našega anketiranca lahko v svojem razredu imenujemo trdni srednji razred brez zahtev za vodstvo. Ocenjeni stroški tablete - približno 10.000 rubljev.

  Sorodne publikacije