Kako prenesti vadnice na iPad? Navodila

Sodobnim študentom ni več treba nositi težkih učbenikov. Konec koncev jih je mogoče prenesti na priročno tablico. Mnogim začetnikom je težko naložiti učbenike v iPad. V resnici pa ta proces ni zapleten.

Kako prenesti vadnice na iPad?

Na začetku morate izbrati aplikacijo za branje. Uradna aplikacija za naprave Apple se imenuje iBooks. Prva različica tega programa je bila razvita samo za Ayapade. Po določenem času je bila izdana posodobitev za druge naprave Apple. Aplikacija se je izkazala za zelo priročno. Razvijalci so poskušali ustvariti uporabniške občutke, ki se pojavijo pri branju te knjige. Elektronske knjige so bile nameščene na leseni polici. Dodajanje učinka obračanja strani. Uporabniki so ocenili funkcionalnost programa. Zaslon naprave omogoča branje knjig brez napenjanja oči. Mnogi so začeli uporabljati iPad kot e-knjigo. Razvijalci ustvarjajo tudi alternativne aplikacije za naprave iOS. Uporabljajo se za knjige nestandardnih formatov. iBooks podpira tri formate knjig: ePUB, PDF in iBooks. Obstaja več načinov prenosa knjig na ipad.


iBooks Store

Za nakup knjig v uradni trgovini potrebujete Apple ID. Omogoča vam dostop do knjig na kateri koli napravi "apple". Večina del v trgovini v angleščini. Kako prenesti vadnice na iPad? To storite tako, da izberete knjigo in kliknete gumb "kupi". Knjiga se samodejno prenesena napravi. Pred nakupom lahko preberete vsebino knjige. Tečaje angleškega jezika lahko prenesete z iTunes U.

Prek iTunes

Kako prenesti vadnice na iPad? Vrstni red ukrepa je naslednji. V računalnik prenesite izbrane knjige v pravem formatu in jih shranite v eno samo mapo. Dodaj knjige v knjigarno Aytyun. Če želite to narediti, zaženite program, odprite razdelek »Knjige« in mapo povlecite s knjigami. Priključite ipad na računalnik s kablom. Prenesite knjige v napravo s funkcijo »sinhroniziraj izbrane knjige«.

Prek brskalnika

Kje lahko prenesete vadnice na iPad? Obstaja veliko število mest, s katerih lahko prenesete knjige. Postopek je naslednji. Poiščite spletno mesto, ki prenaša knjige v pravem formatu. Pojdite na povezavo za prenos. Izberite program in v njem odprite vadnico. Kje lahko prenesete vadnice na iPad? Tematske skupine najdete na socialnih omrežjih. Imajo povezave do učbenikov v pravem formatu.

Sorodne publikacije