Motorno kolo "Stealth Enduro 250": funkcije, pregledi, funkcije

Danes raste priljubljenost motornih vozil. In seveda, če se povpraševanje poveča, se poveča tudi ponudba. Danes je v prodaji predstavljen zadosten izbor motornih koles. Razlike blagovnih znamk so v značilnostih in stroških agregatov. Eden od takih priljubljenih modelov je Stealth Enduro 250, ki se je izkazal kot visoko kakovostna in cenovno ugodna politika. O značilnostih tega ustvarjanja kitajskih oblikovalcev in tehnologov bomo nadalje razpravljali.

Zgodovina

Motorno kolo "Stealth" je skupni projekt rusko-kitajskih oblikovalcev. Proizvodni objekti se nahajajo na Kitajskem. Podjetje, ki proizvaja te izdelke, je Velomotors. Svoje dejavnosti je začel v dveh tisoč letih. Njeni izdelki so napolnjeni z velikim delom trga motornih koles. Prav tako podjetje letno posodablja paleto svojih izdelkov, s čimer ohranja kakovost sodobne opreme. Proizvajalec upošteva modne trende in sodobne zahteve potrošnikov.


Eden najbolj znanih izdelkov kitajskega proizvajalca je motorno kolo "Stealth Enduro 250". Lansiran je bil leta 2013, do leta 2014 pa je bil ta model uveden na trg. Model je takoj osvojil občinstvo s svojim izjemnim dizajnom in vsestranskostjo pri vožnji na drugem terenu. Potrditev tega je dejstvo, da se ta model Stels danes uspešno prodaja na domačem trgu, proizvodnja pa se nadaljuje nenehno.

Značilnosti motornega kolesa

Po imenu lahko rečemo, da je "Stealth Enduro 250" podoben "nevidni ravnini", ki se raztaplja v množici. V njegovo ime skriva posebne informacije. Navsezadnje je enduro edinstven razred motornih koles, ki je lahko ponosen, da je sorodnik hitrostnega kolesa. Obstajajo tudi velike razlike v modelu. Ena njegovih glavnih značilnosti je majhna teža, zaradi česar je vožnja bolj okretna. Tudi oblikovalci zadnjih koles so izdelani brez delovne podpore. S tem so motociklu zagotovili prost in lahek videz.

Motorno kolo je zasnovano za premagovanje dirkalnih prog in vožnjo z visokimi hitrostmi. To zagotavlja prisotnost močnega motorja v tem modelu. Ta motorno kolo lahko v nekaj sekundah pospeši do sto brez velike obremenitve motorja. Stealth Enduro 250 je zasnovan tako, da ga je mogoče z lahkoto upravljati tako terensko kot reliefno ter potovati po običajni asfaltni cesti.

Dostojanstvo in slabosti

Odlike "Stealth Enduro 250" so bogate. Ampak, kot tudi v top modelih, bodo vedno pomanjkljivosti. V zadnjih letih je ta motocikel pridobil pravico, da ga poimenujemo najboljše kitajsko kolo na trgu.
Na podlagi povratnih informacij uporabnikov in strokovnjakov lahko sklepamo o kakovosti tega modela. Razlikuje se po naslednjih značilnostih:
 • Odlično zasnovano ohišje, zasnovano za jesenske in nepredvidene situacije s prehodom motokrosa.
 • Dober motor, vendar majhna moč za obstoječo prostornino.Čeprav je motor precej vzdržljiv. Odporna je na poplave in pregrevanje.
 • Za prodajo je na voljo široka izbira rezervnih delov za Stealth Enduro 250, kar močno poenostavi popravilo te enote.
 • Opozoriti je treba, da je ta projekt delno kopiran iz modela Irbis TTR 250, ki močno povečuje možnosti za iskanje potrebnih podrobnosti. Boljše od tega je, da je model Irbis TTR dober. To vam omogoča podaljšanje življenjske dobe vozila.
 • Dobra kakovost glavnih sestavnih delov motornega kolesa. To zagotavlja motorju tudi pri zavrnitvi elektronike. Slabosti tega modela so naslednja dejstva:
 • Nezadostna zanesljivost montaže.
 • Dušilni elementi so pritrjeni na nihalo, kar zmanjšuje življenjsko dobo takšne konstrukcije.
 • Kakovost elektronike je prav tako svetleča. Za takšen model bi lahko sistem bolj kakovostno.
 • Na splošno je za model značilna odlična razmerja kakovosti in cen. To bi moralo takoj po nakupu motornega kolesa ponovno zategniti vse vijake in pritrditev. Po tem, ko se vozite, se lahko počutite bolj samozavestni. Tudi pred prvim odhodom na progi je potrebno prilagoditi oprijem in zavore.

  Specifikacije

  Specifikacije Stealth Enduro 250 so zelo cenjene.
  Paket je dokaj premišljen in uravnotežen:
 • Petstopenjski menjalnik (mehanika).
 • Rezervoar za gorivo ima prostornino 15 litrov.
 • Disk zavornega sistema.
 • Sprednje vzmetenje je teleskopsko.
 • Dimenzije enote so 2090 x 815x 1200 mm
 • Specifična teža vozila 135 kg
 • Največja obremenitev 183 kg.
 • Ta model ima štiritaktni motor 250 cm3 z zmogljivostjo 158 litrov. z in odličen navor 5500 vrt /min.

  Stroški

  Cena motornega kolesa je sprejemljiva za večino kupcev. Model sodi v srednji razred.
  Stroški se razlikujejo v obsegu 70000 rubljev. Cena je lahko odvisna tudi od leta izdaje vozila. To je odličen motor za svojo cenovno kategorijo.

  Ocene

  Mnenja o "Stealth Enduro 250" so večinoma pozitivna. Model je upravičeno v povpraševanju potrošnikov. To je odličen motor za potovanje po mestnih cestah in za ekstremne dirkalne steze. Velika kolesa, odlično vzmetenje in trenutni razvoj visoke hitrosti dajejo veliko zaupanja na cestah. Tudi vožnja te enote vam daje občutek, da ste na progi. Model, po pregledih, je okretnost njihovih zaročencev na avtocesti.

  Sorodne publikacije