Pregled koncepta pametnega telefona Nokia 888

Razvijalci mobilnih telefonov so dosegli velik napredek na področju razvoja in izboljšanja pametnih telefonov. Omogočajo ne le klicanje, ampak tudi druženje v družabnih omrežjih, fotografiranje in poslušanje glasbe, gledanje videa. Vse to je super, toda nekatera podjetja gredo na drugačen način in poskušajo spremeniti obliko telefona.

Pregled Nokia 888

Nokia je predstavila drzen koncept fleksibilnega pametnega telefona, ki je ostal na ravni koncepta. To je telefon Nokia 888. Njegova funkcija je oblika zapestnice. Zahvaljujoč tej obliki lahko pametni telefon nosite na roki kot ornament.


Specifikacije

Ni gotovo, da bi morale biti znane značilnosti tega pametnega telefona. Vendar pa je v slikah koncepta jasno razvidno, da ima Nokia 888 dolg zaslon, ki se razteza po vsej zunanji strani. Prav tako je načrtoval opremiti svojo kamero za video komunikacijo.
Kar se tiče procesorja, se to ni zgodilo. Težko je reči, kateri proizvajalec bi lahko oblikoval procesor za delo v tako tankem in upogibnem telesu. Prav tako ni podatkov o količini RAM-a, video kartice. Ampak nihče ni trdil o tem, ker Nokia 888 obstaja le na ravni koncepta. Če menite, da ta telefon kot priročno funkcionalno dekoracijo, potem ni slabo. Vendar pa telefon ne ustreza popolnoma. Prvič, tudi če si predstavljate, da bo ta koncept imel vsaj tiste funkcije, ki so danes v proračun pametnih telefonov, razvijalci ne morejo zavedatiprilagodljiv zaslon. Do sedaj je tak razvoj le na ravni testov in testov. Samsung je pred kratkim izdal video z novim prilagodljivim zaslonom, ki se brez poškodb upogne in vrne v prvotni položaj.
Obstajajo tudi dvomi o uvedbi sodobnega procesorja v fleksibilnem telesu telefona in celo tako tankega, kot je prikazano na fotografijah. In to ne govorimo o bateriji. To je na splošno šibko mesto za vsak sodoben telefon. Tudi razmeroma šibki telefoni s konvencionalnimi prikazovalniki HD porabijo veliko energije. Baterije hkrati zasedajo približno 50% teže in prostornine. Torej, čeprav tudi sodobne tehnologije ne omogočajo, da ustvarite tako prilagodljiv pametni telefon, čeprav je ideja je precej dobro.

Sodobni analogi Nokia 888

Podobnih pametnih telefonov danes ni. Vendar pa obstajajo fitnes zapestnice in pametne ure, ki so podobne zmogljivosti in funkcionalne naprave. Tako kot Nokia 888, prikazujejo čas, ki ga je prejel SMS, dogodke v družabnem omrežju. Nekatere ure imajo tudi mikrofon, ki vam omogoča, da sprejmete klice in se pogovarjate s sogovornikom (naj bo videti čudno) in kar je najpomembnejše - nosijo se na zapestju. Mnenja o Nokia 888 so sporna. Čeprav nihče ni nikoli uporabljal tega telefona, so si ljudje delili tiste, ki so imeli radi koncept in tiste, ki mu sploh niso bili všeč. Težko je trditi z dejstvom, da ima številne pomanjkljivosti, čeprav izgleda zelo elegantno in drago. Ampak, najverjetneje, tak telefon ne bi navadil v družbi, saj je zdaj moda je visoka moč in funkcionalnost. Ti parametriNokia 888 ni mogla imeti zaradi svojih fizičnih lastnosti.

Sorodne publikacije