WinThruster: Kaj je program in ali naj bo nameščen na vašem računalniku?

Interes številnih uporabnikov v programih, ki so specializirani za optimizacijo računalniških sistemov, se včasih umetno segreje. Ponujajo jih za namestitev, da bi pospešili delo računalnika in precej obsesivni. Posebej zanimiv je bil program WinThruster. Kaj je ta program, zdaj in poglejmo. Hkrati bomo razumeli, ali je res potrebno orodje za servisiranje sistema in kako ga po potrebi odstraniti.

WinThruster: Kaj je ta program?

Če pogledate uradni opis, objavljen na internetu, se aplikacija WinThruster pozicionira kot edinstveno orodje, ki vam omogoča, da povečate sistem med zagonom in hitrejše delo, da so drugi programi daleč.


Zakaj je program "pozicioniran" in ne "je" optimizator? Odgovor na to vprašanje postane jasen, če upoštevate vse vidike programa WinThruster. Kaj je ta program in kakšne so njegove glavne funkcije in bodo še naprej prikazane.

Deklarirani funkcionalni niz

Kot za glavno funkcijo se trdi, da se program zažene z operacijskim sistemom in takoj po popolnem skeniranju prenosa za delovanje nepotrebnih procesov.
V tem primeru analiza zapisov sistemskega registra in trdega diska, ki ji sledi popravek napak ali težav v ozadju. Pri delu z diski WinThruster (polna različica)vam omogoča, da še vedno najdete in odstranite datoteke za smeti in izbrišete začasne objekte, ki se ne uporabljajo po zaključku katerega koli programa.


Program ima tudi razdelek za samodejno varnostno kopiranje, kjer lahko onemogočite nekatere procese, ki se začnejo na začetku operacijskega sistema Windows. Na splošno, sodeč po uradnem opisu, imamo na videz preprost optimizator. Ampak ali je res?

Aktiviranje programa WinThruster: Ključna vprašanja, plačila in dodatna programska oprema

Nato se začnejo težave. Program po namestitvi zahteva aktivacijo (za WinThruster lahko ključ kupite samo). V tem primeru morate določiti način plačila (običajno bančno kartico) in dvig denarja se bo zgodil samodejno. Zdi se, da to ni problem in da je znesek po sedanjih standardih zanemarljiv.
Ampak! Za WinThruster licenčni ključ deluje v najboljšem primeru le eno leto. Potem, po številnih uporabniških ocenah, program samodejno podaljša licenco in - pozornost! - odvzame denar s kartice, ki jo na prvi registraciji navede avtomat. Nič manj težko, po mnenju mnogih uporabnikov, je, da je treba po ponovni namestitvi sistema za WinThruster licenčni ključ ponovno kupiti, saj program opazi, da je ključ že v uporabi (čeprav dejansko pripada istemu lastniku).
Končno, s prvo namestitvijo program naredi veliko količino lastnih zapisov v registru in v ozadju postavi veliko nepotrebnih aplikacij, kot je WeatherBug. In vsi so v zagonu, porabijosistemskih virov, in onemogočiti jih ni vedno mogoče.

Pregledi programa

Takšna aplikacija WinThruster. Kaj je ta program verjetno že razumel mnogi. In zdaj je še nekaj pripomb tistih, ki so jih preizkusili v praksi. Sodeč po tem, kar se piše na internetu, je veliko več težav. No, to bi bila le zahteva za WinThruster ključ ali avtomatsko podaljšanje licence za umik. Torej ne - tudi po odstranitvi programa se denar še vedno odpiše, da ne omenjamo dejstva, da obstajajo celo napake v programski in fizični naravi.
Na primer, obstajajo primeri, ko program samo izbriše miško za lastno korist, odstrani sistemske datoteke, nato obvesti, da je obnovitev nujna, in na koncu se pojavi modri zaslon s sporočilom, da se sesutje ročno sproži (ročno sproži sesutje) in

Kako odstraniti WinThruster iz računalnika?

Toda kako odstraniti aplikacijo, če sistem poroča, da je njegova odstranitev nemogoča? Za ročno iskanje vseh elementov v obliki datotek, registrskih ključev - je predolg. Poleg tega ni vedno mogoče ugotoviti, ali najdena postavka pripada paketu WinThruster.
V tem primeru je najbolje uporabiti iObit Uninstaller ali Revo Uninstaller kot pripomoček, ki proizvaja zmogljivo skeniranje in odstrani vse preostale elemente, ko je v upravitelju opravil opravil aktivne storitve in paketne storitve, in ko zaganjate standardni namestitveni program, se prepričajte, da se izvaja Odstrani možnost.
Nato je takoj zaželenoPreverite sistem za kateri koli program, kot je AdwCleaner (WinThruster antivirus ni definiran kot potencialno nevarna aplikacija, ker ima zaupanja vredno stanje). Na koncu vseh manipulacij morate uporabiti dokazan Optimizer, kot je CCleaner, in, kot se imenuje, sistem pripeljati v razum.

Zaključek

Kot že razumete, programske opreme WinThruster ne bi smeli na noben način namestiti na računalnik. Ne samo, da lahko pride do težav v sistemu, zato lahko vedno izgubite denar! Zaželeno je odstraniti ta paket s posebnimi pripomočki v varnem načinu, saj je lahko ročno iskanje zelo težko. Nazadnje, takoj je treba paziti na situacijo, ko, prvič, ob obisku internetnih virov, obstaja predlog za namestitev tega programa. To samo pomeni, da je neka komponenta oglasa že prodrla v sistem. Najbolje je, da skenirate pripomoček AdwCleaner, ne da bi počakali, da je v celoti aktiviran (namestitev lahko izvedete tudi v ozadju, ko uporabnik tega sploh nima).

Sorodne publikacije