Igra Dog Dogs: pregledi igralcev, sistemske zahteve in optimizacija

Igralska publika se je zelo dolgo pokvarila. Ni vse igre lahko pohvali vsaj povprečno žogo. Vsako leto je le nekaj projektov, ki resnično pritegnejo pozornost, medtem ko drugi ostajajo praktično neopaženi pri širokem občinstvu. Ista zgodba se je zgodila z Watch Dogs. Ocene uporabnikov so ostale drugačne, zato ni lahko priti do dobre ali slabe igre.

O igri Watch Dogs

"Watch Dogs" - projekt, ki je prvi postal znan leta 2014. Potem je prišlo do sprostitve na vse obstoječe platforme naenkrat. Igro je igral Ubisoft Montreal, ki je znan po zgodbah o asanah in templarjih, pa tudi po priljubljenih skrivnostnih akcijah.


Mnogi so ta projekt imenovali peskovnik za hekerje. Igra temelji na sposobnosti junaka, da zlomi elektronske naprave in vedno prejme potrebne informacije. Ta projekt je lahko neposredno povezan z več žanri. Čeprav pregledi Watch Dogs kažejo, da imamo prikrite ukrepe proti odprtem svetu. Igra je prevedena v ruski jezik, ima enojni igralec in več igralcev.

Sistemske zahteve Watch Dogs

Včasih se je izkazalo, da je igra zelo zahtevna. Od najenostavnejših sistemov je zahtevala prisotnost Intel Core 2 Quad ali AMD Phenom II. Procesna frekvenca naj bo od 26 GHz. Igra zahteva 6 GB RAM-a in 1 GB video pomnilnika. Grafična različica GTX 460 ali Radeon HD 5770. Na trdem disku je bilo potrebno sprostiti 25 GB pomnilnika.
Uživajte v kakovostni grafiki in igranju,potrebovali smo priporočen sistem, ki bi deloval s tretjo generacijo Core i7 4-jedrnega procesorja s 3500 MHz ali AMD FX-8350 z osmimi jedri. RAM je zahteval 8 GB in 2 GB video pomnilnika. Morali bi dobiti grafično kartico GTX 560 Ti ali HD 7850.


Vsi sedanji sodobni sistemi se prosto spopadajo s to različico igre.

Zgodovina v opazovalnicah

Glavna ideja igre je informacijska vojna. Igralec se prenese v alternativno realnost, kraj delovanja - Chicago. Tehnologija se tukaj že dolgo uporablja za informacije. Glavno operativno orodje je poseben operacijski sistem, s katerim lahko dobite vse podatke o vsakem prebivalcu mesta. Glavni lik je Aiden Pearce. On je heker, ki lahko stori skoraj vse, da poškoduje svoje sovražnike in pomaga družini. Sposoben je celo prekiniti komunikacije, telefone in prilagoditi semaforje za lastne namene. Watch Dogs pregledi parcele niso zbrani najbolj tolažba. Ker je večina občinstva fantje, ni bilo na njih, da skrijejo zgodbo protagonista. Pritožili so se zaradi slabega razvoja značaja in ne vedno razumljivega maščevanja, ki je včasih utrujeno od groze. Mnogi so pričakovali zgodovino militantnosti v Nuirju, ampak so prejeli precej povprečnega hekerja, ki ni želel maščevati svojih sovražnikov, saj je želel v Chicagu dobro prekiniti. Mnogi igralci so opazili, da liku niso pomagali niti redki posnetki, ki so jih razvijalci napolnili z dramo. Njegov značaj je postal bolj zamegljen in nerazumljiv. Poleg odtujitve ima včasih tudi izbruhe jeze.Pierce ne čuti drugih čustev in seveda ni njegova krivda.

Igranje Watch Dogs

Igranje igre Watch Dogs je zbrala ocene bolj prijetne kot zgodbo. Dejansko je ideja sama po sebi zanimiva in vredna pozornosti. Igra je dobila zanimivo futuristično nastavitev z veliko interakcijami in tehnološkimi "losjoni". Seveda, igranja nekoliko sledi značilnosti drugih projektov razvijalcev. Toda zahvaljujoč enaki postavitvi je bilo mogoče ponovno ustvariti strme misije z lastnim stilom. Na primer, da bi ukradel avto, junak ne bo deloval kot GTA znaki. Moral se bo znojiti, da bi se tiho znebil alarma. Ni presenetljivo, da pregledi igranja Dog Dogs niso slabi. Vsakdo se lahko zaveda hekerskih sposobnosti, poleg nalog pa je ogromen. Vse je povezano s posebnim operacijskim sistemom, ki ga lahko upravlja Pirs s svojim pametnim telefonom.
Vredno je razumeti, da igranje ni povezano z resnično hekersko dejavnostjo. To je samo primitivni simulator, ki ne zahteva posebnega znanja. Kompleksnost nalog z vsako stopnjo se poveča, čeprav vsak od njih ne traja 5 minut. Poleg tega, da bo kril, mora Pierce gledati. Za to lahko uporabi svoj pametni telefon. Na splošno lahko igralec:
 • prekine napajanje in komunikacijo;
 • ustavi vlak;
 • za urejanje semaforjev;
 • za vožnjo;
 • dvignejo mostove itd.
 • Te sposobnosti se lahko razvijejo za premikanje vzdolž ploskve.

  Vožnja s psi opazovalci

  Posebno pozornost je treba nameniti avtomobilom v psu za pse. Junak lahko vozi avtotoda ob tej priložnosti je veliko uporabnikov pustilo negativne ocene. Vsa okoliška lepota in splošno tolerantna zgodovina zasenčita strašno grafiko in nadzor nad avtomobili. Fizika izgleda tako nerodno, da je včasih zmedena. Vsak manever, ki ga izvede junak, se izkaže, da je zelo preprost in popolnoma neresničen.
  Vse ni zelo dobro in s poškodovanjem avtomobila. Zato se obsežni premiki z nasprotniki zdijo tako težki, da želite izstopiti iz vozila in se na njih začeti boriti. Za dolgo časa bo igralec moral voziti. Hkrati v vodnem parku je veliko različnih avtomobilov. Res je, iskreno, slabo. Zdi se, da je iz plastike. Tudi sedel v tovornjaku, ne čutite resnosti in kompleksnosti upravljanja. Je lahka in hitra, na vogalih pa se kot na vsakem drugem avtu. Toda uporabniki v svojih revijah Watch Dogs (PS4) so ​​poudarili, da se takšna fizika vožnje igra v trenutku lova in hitre vožnje. Policijske kroge lahko opravi vsak, ki ni nikoli igral dirk. Zaradi precej nepredvidljive vožnje se lahko vsak sovražnik hitro odpravi.

  Naloge pri psu

  Igra je razdeljena na pet glavnih dejanj. Vsakdo ima določeno število ciljev. Med njimi so preproste naloge, ki trajajo le nekaj minut. Nekateri ljudje bodo morali razmišljati dlje časa.

  Na splošno je misija za pse za spremljanje dinamična. Zgodbo poskušajo odpreti na vse možne načine, ne da bi vedno prišla ven. Prvi akt uvaja igralca v glavno zgodbojunak Začne se z dejstvom, da je Pierce izvedel ime morilca njegove družine. On mora priti ven iz sobe, se prebiti mimo policije, zlomiti celico, zbrati podatke itd.
  Nato je misija usposabljanja, ki vas bo naučila, da dobite informacije o likih igre in jo poiščete na pametnem telefonu. Že v tretji misiji bo igralec lahko kupil puško in v naslednjem - ubil sovražnika-hekerja. Za praktično vse prvo dejanje, Pierce poskuša najti prave kode, zlomiti računalnike in dobiti pomembne podatke, da pride do slabih stvari. Drugo dejanje zahteva tudi, da se igralec nauči nekaj novega. Nekdo je lahko nadležen, saj večina izkušenih igralcev skoraj vedno zamuja takšno usposabljanje. Toda v tem primeru je bolje, da resnično sodelujemo v takem poslanstvu, saj se lahko zlo in druge hekerske zadeve med seboj razlikujejo glede na cilje. Mimogrede, vsaka misija ima glavno nalogo, pa tudi več ciljev, ki bodo privedli do nje. Torej je veliko lažje ugotoviti, kaj storiti v odprtem svetu iger. V tretjem aktu je igralec zaposlen z Blumom in T-Bownom. On mora občasno greste v lov, vpletati se v vlom in rešiti dobre znake. Prav tako se bo moral soočiti z tolpami. Nekatere člane tolpe je treba ubiti, ostalo pa je treba shraniti, da bi prejeli potrebne informacije.
  V četrtem dejanju se misije ne olajšajo. Imajo manj ciljev, a vodijo igralca, da razreši parcelo. Istočasno postanejo uganke še bolj zapletene. PetičZakon je v celoti sestavljen iz ene misije z več nameni. Dog Dogs (PS4) so ​​prejeli pozitivne ocene. Igra ni najpreprostejša. Potreben je čas in pozornost. Veliko se bo moralo naučiti, ker se nekateri trenutki igranja zdijo novi. Prejeta je bila ustrezna povratna informacija in odprt svet, ki omogoča igralcu, da po prehodu parcele nadaljuje študij in stori vse, kar hoče.

  Online igra Watch Dogs

  Projekt je izšel iz enojnega in multiplayer načina. Razvijalci so igralcem omogočili napad na svet drugih. Če je v vašem svetu obstajal nepovabljen gost, morate na njegovo iskanje vrniti vse sile. Toda, če se zelo bojite takšnih posegov, lahko to možnost izključite. Multiplayer je bil precej vsestranski, kar pa ni vplivalo na preglede Watch Dogs (PS3). V njem lahko sodelujejo igralci s konzolami, računalniškimi različicami in celo mobilno igro. Multiplayer igra ponuja policijski nadzor, da ustavi Piercevo maščevanje. Zato se vse tiste priložnostne situacije, s katerimi se srečuje igralec v eni igri, pretvorijo v upravljane. Helikopterje ali avtomobile lahko usmerite na mesto, kjer se lahko izkaže lopov.

  Grafika pri psu

  Lastniki konzol, vključno z Xbox 360, so se odzvali najbolj pozitivno, vključno z Xbox 360. Watch Dogs ni dobil največ ocen, ker je bila igra preveč zahtevna. Glavna značilnost projekta je bila dinamičnost. V Chicagu boste našli veliko zanimivih pojavov. Vidite lahko, kako meščani vozijo avto,kako se v igri obnašajo voda, elektrika in veter. Zakaj je bil urnik tako zahteven? Razvijalci so posebno pozornost namenili podrobnostim pri Watch Dogs. Mnenja o njih so najbolj pozitivna, saj mnogi igralci resnično cenijo takšne rešitve. Na primer, če dežuje ulice, se sprehajajo in odprejo dežnike. Če je močan veter, ki je viden, piha liste in nadzira kapljice dežja. Nočne luči se odražajo v lužah asfalta. Glavni junak skriva roke v žepu, ko se počuti hladno. Vse to vzdušje je težko preceniti.

  Vzpostavitev urnika Dog Dogs

  Zaradi tako kompleksnega grafičnega vira se je izkazalo, da brez optimizacije Watch Dog-ov ni bilo mogoče. Najprej je bilo zadovoljstvo imeti široko grafično nastavitev. Drugič, kasneje se je pojavila posodobitev, ki je vplivala na grafiko igre. Predvajalnik lahko prilagodi ločljivost, kakovost glajenja in teksture. Napredni meni vam omogoča delo z učinki. Opazno je, da se spremembe od ultrastrukture do nizke. Slika takoj izgubi jasnost, številke postanejo mazane in avtomobili so kot milo. V tem primeru se kakovost slike pri spreminjanju različnih učinkov ne spremeni vedno na najboljši način. Včasih lahko takšna nastavitev povzroči veliko polemik in sproži vprašanje primernosti.

  Grafični presenečenje

  Takoj po izidu igre so mnogi našli zanimivo podrobnost - datoteke Watch Dogs so vsebovale napredne nastavitve grafike. Skrite so bile, zato jih niso mogli doseči vsi. Zahvaljujoč novim parametrom je bila igra možnadelujejo v večji ločljivosti z boljšo kakovostjo teksture in učinki. Kasneje je postala znana modifikacija, ki je pomagala izboljšati grafiko na stanje, ki je bilo prikazano v prikolici pred igro. Mod vam omogoča, da spremenite število ljudi na ulici, izboljšate kakovost prikaza, vremenske učinke, sence itd. Sprememba postane posodobljena in izpopolnjena.

  Težave s psi čuvaji

  Kratka piratska različica igre je bila pred objavo spleta. Bila je zelo problematična in se ni mogla spopasti niti z razpokami. Ob izdaji dovoljenja so mnogi upali, da se ne bodo nikoli srečali z odhodi ali lagunami. Toda v resnici se je vse izkazalo, da ni tako rožnato. Kaj storiti, če psi opazujejo? V tem primeru lahko težave nastanejo zaradi različnih razlogov. Najpogosteje se je ta napaka pojavila pri sistemih, ki temeljijo na AMD. Uporabniki zapustijo povratne informacije in priporočajo, da preklopite na vdelano programsko opremo grafične kartice in onemogočite dvojno grafiko.
  Če se ob zagonu prikažejo modri zasloni, morate nadgraditi gonilnik. Po tem morate onemogočiti samodejni ponovni zagon. Lahko uporabite kombinacijo gumbov Win + Pause /Break ali se pomaknete na napredne sistemske možnosti, da najdete ustrezno možnost v polju "Prenos in obnovitev". Če naletite na kakršne koli težave, povezane z odsotnostjo katerekoli datoteke z razširitvijo DLL, je dovolj, da jo poiščete na spletu in jo prenesete v mapo z igrami.

  Druga različica

  je morala počakati kratek čas. Že dve leti po izidu prvega dela na internetu so se začeli pojavljatiOcene iger Watch Dogs 2. To je igra z več platformami, ki je izšla leta 2016. Nadaljevala je s slogom oblikovalca in igralcu ponovno ponudila, da se potopi v odprt svet. Tisti, ki so še vedno cenili prvi del, so bili veseli nove zgodbe. Prvič, ker je bila parcela prenesena v drugo okolje. Drugič, zaradi dejstva, da se je mračni Chicago preselil v živahen San Francisco. Postalo je znano tudi o novem protagonistu. Že od 15. novembra so bili na PS4 in Xbox One mnenja o Dog Dogs 2, teden dni kasneje pa so dodali ocene lastnikov osebnega računalnika.

  Potrebno "železo" za pse 2

  Nihče še ni bil presenečen, ker je bila druga serija še zahtevnejša od prejšnje. Nekateri sodobni osebni računalniki se niso mogli ukvarjati z ultra tuningom. Za minimalno grafiko ste morali dobiti Core i5 ali FX 6120 procesor s frekvencami 25 GHz. Igra je zahtevala 6 GB RAM-a, 50 GB prostega prostora na trdem disku. Za delo z minimalno grafiko je bila potrebna grafična kartica GTX 660 HD 7870. Za popolno uživanje v visokokakovostni grafiki so razvijalci ponudili priporočene sistemske zahteve za Watch Dogs. Za dobro delovanje potrebujete 8 GB RAM-a in 50 GB prostega prostora na trdem disku. Deluje najbolje z igro grafične kartice GTX 970 ali 1060 in Radeon R9290.

  Zgodovina v opazovalnicah 2

  Na splošno je projekt prejel pozitivne ocene. Watch Dogs 2 je igra AAA, ki pripada razredu visokega proračuna.
  Zgodba pripoveduje hekerju, ki je živel v Kaliforniji. MarcusHolloway prispe v San Francisco, ker se tam nahaja ista Silicijska dolina. Združen je z bando za boj proti korupciji v korporacijah in pohlepni moči skupaj z drugimi hekerji. Marcus prevzame nadzor nad drugo različico že znanega operacijskega sistema igralca. Opisuje vse svoje podvige v mreži.

  Igranje

  Igralec bo moral opraviti igro razreda AAA. Reviews Watch Dogs 2 je bila pozitivna od izdaje. Seveda so mnogi od izdaje prvega dela čakali, da se delo opravi na napakah. In končno, pred njimi je bil postavljen posodobljen projekt, v katerem so razvijalci poskušali izpolniti vse želje navijačev. Ta različica je postala še bolj podobna GTA 5, vsaj zaradi posodobljene grafike. Igralnost prav tako spominja na priljubljeno igro Rockstar po strukturi nalog. Ključne misije tukaj spominjajo na rop GTA 5 kot tudi na vidne funkcije z drugim delom Assassin's Creed. Glavna razlika je, da protagonisti te serije niso morilci ali roparji, ampak hekerji. Zato bodo uganke in naloge zanje drugačne. Drugi del še vedno nalaga igralcu prikrit način, mnogi pa so ga zabeležili v pregledih Watch Dogs 2. Toda za tiste, ki niso pripravljeni preživeti nekaj časa na brezmejnem prehodu, igra ima orožje. Igralci tudi všeč dejstvo, da razvijalci niso začeli naložiti edino pravilno odločitev misije. To pomeni, da se je tukaj začela uporabljati značilnosti peskovnika žanra, ki daje igralcu več načinov naenkrat. Poleg številnih načinov za opravljanje nalog lahko uporabite tudi različne načine, s katerimi lahko vstopitelokacijo Kot vedno mora igralec komunicirati z mestnimi sistemi, ki so pod nadzorom operacijskega sistema. Področje dejavnosti v novi seriji se je razširilo. Hekerji lahko razbijejo vse, kar deluje na žetone.
  Zato lahko Watch Dogs 2 uporabljajo druge telefone, računalnike, avtomobile, nadzorne kamere, semaforje in drugo. Zaradi takšne goljufive dejavnosti protagonist postavlja pasti, vstavlja palice v kolesa sovražnikov in na vsak način krši uveljavljen sistem.

  Ocene in ocene

  Na spletu so na voljo številni pregledi igralcev Watch Dog 2, vendar je veliko strokovne presoje. Priljubljena igralna sredstva od izdaje so se že začela odločati. Z nekaterimi igralci se niso strinjali, vendar se praviloma taki pregledi ne razlikujejo veliko od mnenj navadnih igralcev. Povprečna ocena je bila 8-85, kar je že več kot prejšnje. Strokovnjaki so pozitivno opazili mehaniko igre in strukturo nalog. Všeč so jim reklame in humor. Zamenjava Chicaga San Francisco je pozitivno vplivala na ozračje igre. Zahvaljujoč izboljšani grafiki so junaki jekla videti realistični. Tudi zaplet ni bil skriven, ampak nasprotno, zelo dinamičen in zabaven. Poleg tega je tokrat razvijalcem uspelo sprožiti resne teme v zgodovini protagonista. Končno se je fizika vožnje bistveno izboljšala. To pa je vplivalo na streljanje. Zahvaljujoč verodostojnosti in pozornosti do podrobnosti se lahko vsakdo počuti kot vsemogočen heker. Toda na negativne strani je treba pripisati drugi delso napake. Poleg tega se lahko nekateri umetni avtorji obnašajo čudno. Zgodba se razvija nekoliko zmedeno, pojavljajo se vprašanja in kontrolne točke v nekaterih misijah.

  Ocene igralcev o Watch Dogs 2

  Na internetu so opazili predvsem pozitivne ocene o Watch Dogs 2. Mnogi so ugotovili, da je proizvod Ubisofta prvič presegel njihova pričakovanja. Druga serija je bila zelo uspešna. Razvijalci so se dobro odrezali s scenarijem, ki so ga dobro napisali protagonisti. Antagonist ni bil najbolj kruti serijski manijak, ampak povsem običajna oseba, ki se zdi težka in razumljiva. Prav tako je bilo veselje izpostaviti številne pomembne teme za sedanjost. Kljub velikemu številu scenarijev je razvijalcem uspelo ponovno ustvariti živi svet. Zanimivo je, da se odzovem na akcijo igralca, čeprav ne brez težav. Misije se ne zdijo dolgočasne, zato se jih ne naveličajte v 20 urah mimo glavne črte. Negativno so se odzvali na nekatere napake, ki še niso bile odpravljene. Prav tako ni vsakdo všeč prehod v stealth načinu, ki lahko nosijo pomanjkanje dinamike. Nekatere naloge so prejele monotono mehaniko, glasba pa včasih visi na eni melodiji.

  Sorodne publikacije