Autosurfing: Programi zaslužkov

Ni skrivnost, da uporaba interneta lahko prinese denar, vendar vsi uporabniki ne vedo za to. V tem članku se bomo seznanili z izmenjavami, ki nudijo priložnost za zaslužek svojim uporabnikom prek različnih programov za samodejno brskanje, ki so zelo preprosti in enostavni za učenje.

VipIP

Na tej strani lahko najdete zelo enostaven program za brezplačne zaslužke. Avtosfera v tej aplikaciji se izvaja tudi v zloženem stanju, kar je zelo priročno. S pomočjo izmenjave VipIP lahko dvigujete denar v rubljih preko priljubljenih elektronskih denarnic, kot so "Webmany", "Yandex.Groshi" in "Paere". Prav tako je treba omeniti, da je izmenjava vam omogoča uporabo plug-ins za brskalnik, ki bo olajšala delo z auto-surfing.


Ebesucher

Projekt z neskončnim avtosferingom. Mednarodni program razredov svojim uporabnikom plača evre za elektronske denarnice, kot so PayPal, Webmoney in tako naprej. Znesek, ki ga prejmete, je odvisen od naslova IP države, v kateri ste. Povečanje pretoka denarja vam bo omogočilo prejemanje plačanih e-poštnih sporočil z borze Ebesucher. Če želite delati v tem samodejnem iskanju, preprosto zaženite »brskanje po spletnih mestih«, nato pa odprite nov zavihek v brskalniku in začnite neskončno pomikati po spletnih straneh.

Wmmail

Dobra stran s programom samodejnega zaslužka, ki si ne prizadeva samo za samodejno brskanje, temveč tudi za prejemanje plačanih e-poštnih sporočil.

Autodengi

Ta stran ponuja enega najboljših programov za avto-surfanje, s katerim lahko dobite dober denar. Plačila so narejena samo na ruskem denarniku "Webman". Stroški enega pregleda s samodejnim brskanjem bodo odvisni od števila aktivnih uporabnikov v projektu.


Globus-Inter

Ta projekt je najboljši windsurf za denar. Program ima vse potrebne pogoje za dober zaslužek. Plačila se izvajajo v dolarjih, zaradi česar je ta storitev mednarodni projekt. Sredstva lahko dvignete z Webmoney, PayPal, PerfectMoney, MasterCard ali Visa. Ta projekt se od drugih razlikuje po tem, da je minimalni znesek dviga gotovine 50 centov. Druga značilnost je prisotnost affiliate programa na sedmem nivoju, ki vas bo obogatil za ogled uporabnika, ki ga povabite z eno plačano povezavo.

IPweb

Druga stran z zelo priročnim programom za samodejno brskanje. Če jo primerjate z donosnostjo z drugimi lokacijami, je to zagotovo najboljši. Plačila potekajo v rubljih, med drugim ima projekt šeststopenjski affiliate program, zaradi česar je eden najboljših lokacij za avtomatsko surfanje.

Surfsitmoney

Surfsitmoney je vodilni projekt v smislu pridobivanja posojil prek neskončnega avtomatskega surfanja. Program ponuja neskončen tok spletnih strani, za ogled katerih bo uporabnik prejel posojila in možnost njihove izmenjave za dolarje v okviru projekta.

Waspace

Precej star projekt z avtosurfiranjem, prednostkar je priložnost za ustvarjanje neskončnega števila računov brez potrebe po vezavi na naslov IP. Program za samodejno brskanje Waspace vam bo priskrbel kredite, ki jih lahko zamenjate za denar prek denarnice, ki je navedena v osebnem kabinetu.

SeoSprint

Programi za samodejno brskanje SeoSprint so vredni pozornosti vsakega uporabnika, ki želi prek interneta ustvariti čim več denarja. Veliko je surfanja za zaslužek, poleg tega so cene za ta način zaslužka visoke.

WebSurf

svojim uporabnikom zagotavlja dober program za zaslužek v samodejnem načinu. Denar prihaja neposredno v rubljih na vaš račun. Po tem, lahko takoj prinese sredstva na določene elektronske denarnice. Program WebSurf vam omogoča, da v gotovini zrušite stanje, kar uporabniku olajša življenje. Poleg tega lahko na izmenjavi najdete vtičnik za samodejno brskanje po brskalniku.

E-clius

Dobra storitev z več vrstami plač. Branje e-poštnih sporočil, brskanje po spletnih mestih, opravljanje nalog, različna tekmovanja in odličen affiliate program - vse to daje uporabnikom E-cliusa dohodek. Da bi danes prejeli denar, vam ni treba imeti posebnih veščin ali znanja, dovolj je le, da greste na to storitev in sledite navodilom. Projekt je zelo pomemben, saj se je začel v zadnjem času.

Zaključek

Tako smo v tem članku pregledali najboljše programe za zaslužek s pomočjo avto-surfanja in ne samo. Obstaja veliko število programov za samodejno surfanje innemogoče je našteti vse. Vsaka borza ima v svojem arzenalu edinstven program zaslužka. Vsi so na voljo v prostem formatu, ki bo omogočil vsem uporabnikom, da bi denar, ne da bi hkrati investirali peni, glavna stvar - imeti željo in prosti čas.

Sorodne publikacije