Funkcije upravljanja v programu Beamng Drive

Mnogi od nas so imeli simulatorje dirke za njihovo preprostost in omamljanje, ki so nas premagali na vsakem koraku, ko avto hiti s hitrostjo pod 300 km /h. Edina slabost takih dirk je, da je v igrah praktično nemogoče izvesti trike, ki se izvajajo v igri, in to lahko storijo le norci. V tem članku bomo razpravljali o upravljanju Beamng Drive, bližnjicah na tipkovnici, o tem, kako jih spremeniti, in še veliko več, kar bo vsekakor koristno za popolno igranje v Beamng Driveu

.

Kaj je edinstven Beamng Drive?

Vsi poznamo zelo priljubljene simulatorje avtomobilov Need for Speed, ki so od takrat osvojili naša srca, ne le fantje, ki buljijo v strašno drage in najhitrejše športne avtomobile. Kaj storiti, če želite testirati avto, vendar ne želite iti v avto, sedeti skupaj z uslužbencem avto in se varno voziti na testni lokaciji? Izhod je - športni avto-simulatorji, ki jih razvijalci vsakič presenetijo z realizmom svojih stvaritev, ker je to najpomembnejša stvar v sodobni igralniški industriji.


Beamng Drive je šel nekoliko dlje od svojih konkurentov. Igra vsebuje neverjetno sodoben in zmogljiv igralni motor, ki lahko prešteje na stotine fizikalnih enačb na sekundo, tako da je fizična komponenta na najvišji ravni, in sicer sposobnost telesa stroja, da spremeni okolje, to je odsev vsake praske na telesu, vsako protezo in drugo Ta igra se uporablja tudi zaPreizkušanje trikov z avtomobili, ki se želijo uresničiti v tem življenju, saj je veliko lažje sedeti in obračati Beamng Drive kot nakup cestnega avtomobila in risanje ne le tega, ampak tudi življenje kaskaderja. Vendar pa ne vsi uporabniki razumejo globine upravljanja Beamng Drive, zato je ta članek posvečen temu, saj se v igri izvaja veliko nenavadnih kombinacij tipkovnic, ki lahko močno spremenijo običajne dirke. Treba je omeniti, da kombinacije, podane v naslednjem odstavku članka, niso vedno kombinirane s tistimi, ki obstajajo v drugih simulatorjih.

Nenavadne funkcije in bližnjice na tipkovnici Beamng Drive

Za začetek morate ugotoviti, kakšne so nenavadne bližnjice, o katerih verjetno niste vedeli, in imajo najbolj osnovni pomen v igri.
Nenavadne bližnjice na tipkovnici Beamng Drive:
 • CTRL + W je trenutno odpiranje sestavnih delov stroja, kar pomeni, da lahko del avtomobila neposredno zamenjate neposredno na stezi.
 • CTRL + T - doda umetno inteligenco dirki, tekmecem ali realnim predmetom.
 • ALT + leva puščica v desno ali navzgor - odvisno od smeri puščice se hitrost spremeni. Zelo dobra funkcija, če imate kratek čas. Če je puščica gor, potem je hitrost igre standardna.
 • Shift + T ponovno zažene vse skripte v programskem jeziku Lua.
 • K ali L - Omogočanje ali onemogočanje načina razhroščevanja je potrebno le pri delu s skripti.
 • Kako spremeniti upravljanje v Beamng Driveu

  Če vam ni všeč ali ga težko doseči, potemnarediti morate naslednje:
 • pojdite na nastavitve (lahko ob prihodu);
 • Kliknite na gumb "Konfiguriraj krmilnik", kjer izberete nastavitve tipkovnice;
 • poiščite ključe, ki jih želite zamenjati in zamenjati.
 • Ne pozabite shraniti tudi sprememb.
  Na podoben način lahko spremenite tudi nastavitve v drugih igrah. Vredno je omeniti, da so stroji Beamng Drive zasnovani tako, da jih je mogoče preizkusiti za različne preobremenitve, zato bodo bližnjice na tipkovnici zgoraj nujno okrasile igro s svojo raznolikostjo. Spomnimo se, da se Beamng Drive nenehno posodablja, zato včasih preidejo v nastavitve in vidijo, kaj so dodali novi, vendar ga lahko vidite tudi v Steam Updates.

  V zaključku

  Upamo, da vam bo članek Beamng Drive pomagal reševati težave z dodelitvijo tipkovnice, saj igrajo pomembno vlogo pri predstavitvi tega ustvarjanja. Beamng Drive uporabljajo predvsem mladi programerji, kot tudi kaskade, ki ne tvegajo svojih življenj.

  Sorodne publikacije