Auslogics boostspeed. Ocene o programu

Ni skrivnost, da je treba računalnik vzdrževati v čistosti in vrstnem redu. To ne velja samo za čiščenje prahu in umazanije v ohišju. Operacijski sistem je treba občasno očistiti. Trdi diski želijo defragmentirati (ne samo SSD diske), register pa mora odstraniti "repove" vseh vrst programov. To lahko storite ročno in z orodji Windows. Toda to je nevarno, saj lahko zaradi nevednosti sistem preprosto "ubije". Obstajajo posebni programski paketi, ki bodo pomagali vzdrževati operacijski sistem v popolnem vrstnem redu. Najboljši pripomoček je Auslogics BoostSpeed. Recenzije o tem so polne pozitivnih trenutkov. Tukaj bomo govorili o tem.


Kaj je ta program?

Auslogics BoostSpeed ​​je večnamenski programski izdelek, ki je namenjen čiščenju, optimizaciji in finemu nastavljanju operacijskih sistemov Windows. Pripomoček spada v kategorijo komercialnih lastniških programov. Za popolno uporabo boste morali plačati določen znesek. Ampak ona je vredna tega. Program ve veliko. Z njim bo računalnik vedno deloval hitro in natančno.
Hitro delo je glavna značilnost Auslogics BoostSpeed. Povratne informacije programerja o tem programu so pozitivne. Mnogi od njih poudarjajo, da čeprav je programska oprema urejala nastavitve registra, deluje s storitvami, vendar to zelo lepo. Tako je ta izdelek eden najvarnejših. Drugi tovrstni programi lahko resno poškodujejo operacijski sistem. Ampak samo ne AuslogicsBoostSpeed


Komponente pripomočkov

BoostSpeed ​​je večkomponentni izdelek. Vsebuje ločene module, ki so namenjeni izključno določeni nalogi. Tako programski izdelek vključuje: Internet optimizer, defragmenter diska, pripomoček za brisanje in defragmentiranje registra, program za inteligentno čiščenje diska, nadzor porabe sistema, pripomoček za samodejni nadzor, programsko opremo za popolno odstranitev programske opreme, orodje za storitve, orodje za tanko nastavitve operacijskega sistema in svetovalec. Slednje je funkcija funkcije Auslogics BoostSpeed. Mnenja o drugih programskih izdelkih kažejo, da v drugih službah ni nič takega.
To je multikomponenta te programske opreme, ki omogoča hitro in varno delo. Vsak del programa opravlja samo nalogo, za katero se izračuna. To pomeni, da lahko v določenem trenutku komponenta za to nalogo uporabi vso računalniško moč računalnika. To je bistvo Auslogics BoostSpeed. Mnenja o programu posredno potrjujejo to teorijo.

Začetni zaslon

Ob prvem zagonu uporabnik pozdravi okno, ki takoj predlaga dokončanje celovitega pregleda operacijskega sistema in odpravo vseh pomanjkljivosti. In mnogi opažajo, da je bila v peti različici ta izdelek zasnovan veliko bolje kot Auslogics BoostSpeed ​​7. Pregledi uporabnikov kažejo, da so bile prejšnje različice jasne. In "sedem" je zelo preobremenjen z vmesnikom, zaradi česar je enostavno ugotoviti prvonjegove oči ne pridejo ven.
Po kliku na gumb "Preveri" se bo začel "izpitni" proces računalnika. To lahko traja zelo dolgo, odvisno od moči računalnika in nereda operacijskega sistema. Po končanem postopku bo program poročal o številu najdenih napak in pomanjkljivosti ter ponudil vse, kar je mogoče popraviti, s klikom na ustrezen gumb. Če se strinjate z vsemi, potem pogumno pritisnite "Correct". Če želite, da pripomoček ne izbriše ničesar (na primer zgodovine brskalnika), kliknite »Celotno poročilo« in počistite polja.

"Svetovalec"

To je zelo zanimiva komponenta, ki vam bo pomagala konfigurirati operacijski sistem za največjo zmogljivost. Mimogrede, to je "čip" Auslogics BoostSpeed ​​Premium. Povratne informacije uporabnikov kažejo, da se ne izvaja v "poskusni različici programa svetovalec. Ko prvič zaženete to orodje, bo pregledal operacijski sistem za reševalne storitve in optimizirane nastavitve registra, nato pa bo komponenta zagotovila priporočila, ki bodo potrebna."
Priporočila "svetovalca" ni treba slepo upoštevati. Še posebej, če imate Windows 10 in uporabljate 5. različico Auslogics BosstSpeed. Pričevanja nekaterih uporabnikov pravijo, da ta različica programa deluje nepravilno z "ducetom" in onemogoča storitve, potrebne za stabilno delovanje sistema. Posledično pade meni Start in opravilna vrstica. Za "desetine" je bolje uporabiti BoostSpeed ​​9 ali novejši.

Splošne ocene izdelkov

To je zelo pomemben del pregleda, saj lahko odgovori "živih" ljudi pripovedujejo resnično zgodbo o tem, ali izdelek zasluži pozornost. Kaj ljudje govorijo o Auslogics BoostSpeed? Mnenja o tem programu so precej pozitivna. Skoraj vsi lastniki osebnih računalnikov in prenosnih računalnikov uporabljajo ta pripomoček za čiščenje in optimizacijo operacijskega sistema. Pri dobri polovici uporabnikov je ta program potrebno namestiti po ponovni namestitvi sistema Windows. Vsi upoštevajo hitro in jasno delo programske opreme. Po uporabi tega pripomočka so računalniki našli drugo življenje. Tudi mnogi so bili zadovoljni s prisotnostjo planerja, ki lahko izvede vse operacije brez sodelovanja uporabnika.
Vendar pa so bili tisti, ki so začeli kričati, da je "program ubil moj sistem." Dragi, vsa stvar je v tvojih rokah! Program tukaj absolutno ni kriv. Potrebujete samo trenutno različico pripomočka s pravilnim operacijskim sistemom. In če uporabljate moralno zastarelo peto različico z "deseto vetro", potem bodite pripravljeni, da sistem preneha normalno delovati. Ne pozabite, različica 5 je za Seven in Windows 8. Čeprav ima vmesnik in je lepše kot 9. različica. Ampak moramo iti naprej, ne gaziti po tleh. Na splošno je delo 9. različice bolj optimizirano.

Zaključek

Programska oprema Auslogics BoostSpeed ​​se uporablja za čiščenje, optimizacijo in popolno prilagoditev operacijskih sistemov Windows. In odlično se ukvarja s svojim delom. Ni vam treba preučevati in izumiti kolesa. Program bo vse naredil sam. Potrebno jekliknite ustrezen gumb. In če nastavite samodejno vzdrževanje, potem uporabniku ne bo treba storiti ničesar. In v ozadju vseh teh prednosti, samo en majhen minus - je plačan.

Sorodne publikacije