Beamng Drive: Sistemske zahteve igre

Beamng Drive je precej nenavaden avtomobilski simulator, ki se razlikuje od večine iger te vrste, ki jih uporabljajo igralci računalniških iger. Dejstvo je, da ta projekt ni namenjen prikazovanju veščin za volanom, temveč tudi, da vam ne dovolite, da potisnete svoje samokolnice na tak način, da vam popolnoma zavidate. Glavni cilj te igre je simulirati škodo, ki jo avto dobi, ko trči. Na ta način lahko izberete kateri koli model avtomobila in ga potisnete ob steno ali katerokoli drugo oviro, kot tudi z drugimi avtomobili. Značilnost projekta je izjemno podrobna fizika, ki vam omogoča, da trke pokažete skoraj natančno tako, kot bi bili v resnici.


Seveda, vsak igralec želi imeti podobno igro v svoji zbirki, vendar hkrati morate najprej pojasniti sistemske zahteve za Beamng Drive. Dejstvo je, da je s preprostim videzom in pomanjkanjem podrobnosti izdelave svetovnega modela avtomobilov zelo realističen, sama igra pa je izšla razmeroma pred kratkim, tako da so zahteve lahko precej visoke. Ampak ni smiselno uganiti, bolje je preveriti, kakšne so sistemske zahteve, ki so jih razvijalci zahtevali za Beamng.

Datum izdaje

Preden neposredno preučimo zahteve sistema Beamng Drive, je vredno preučiti datum izdaje, saj ima, kot je že omenjeno, pomembno vlogo. Stare igre pogosto zahtevajo veliko manj računalniških virov kot sodobnejši projekti.Kot je za ta simulator, je bil sproščen na trg maja 2015, tako da lahko pričakujete dokaj resne sistemske zahteve za Beamng Drive. Igra, ki je bila stara le dve leti, je še vedno sveža na igralnem trgu, zato ne bodite presenečeni, ko vidite, kaj mora biti vaš računalnik, tako da ga ni več.


Minimalni kazalniki

Treba je opozoriti, da je bila ta igra sproščena samo na sistemskih zahtevah PC Beamng Drive, seveda, ni se prilagodila konzoli, kar je imelo pozitiven učinek, odstraniti nekatere omejitve. Zato morate najprej pogledati minimalno zmogljivost, ki jo mora računalnik izpolnjevati, tako da lahko igro sploh zaženete. Potrebovali boste operacijski sistem, ki ni starejši od procesorja Windows 7, opremljen z vsaj dvema jederoma (zmogljivost jedra ni pomembna), dva gigabajta RAM-a in 512 megabajtno pomnilniško kartico. Prav tako boste morali sprostiti vsaj štiri gigabajte prostora na trdem disku za namestitev igre v računalnik.

Priporočeni kazalniki

Seveda ne bo vsaka oseba zadovoljena z minimalno vrednostjo, zato bodite pozorni tudi na priporočene sistemske zahteve za osebni računalnik za Beamng Drive. Potrebovali boste isti dvojedrni procesor, vendar vsaj osem gigabajtov RAM-a in en gigabajt video pomnilnika. Potrebujete tudi štiri gigabajte prostega prostora na trdem disku.

Sorodne publikacije