Pralni stroj Indesit IWSB 5085: pregled, tehnični podatki, pregledi

Pralni stroj Indesit IWSB 5085 je že veliko Rusov. Z nakupom je ljubiteljica pozabila na dolgotrajno naporno umivanje. Celoten proces je avtomatiziran, človeška udeležba je zmanjšana. Edina stvar, ki jo boste morali storiti, je zbrati umazano perilo, ga vstaviti v pisalni stroj in vklopiti pravi program. Blagovna znamka Indesit je strankam že od nekdaj znana. V svoji dejavnosti je podjetje zaslužilo dober ugled. Modeli so dobre kakovosti, visoke funkcionalnosti in relativno nizke cene. Slednje merilo je še posebej privlačno za domačega kupca. V Rusiji bo šel pralni stroj Indesit IWSB 5085. Cena za to, za razliko od izvoženih strojev, nastane brez dodatnih stroškov. Zdaj lahko model IWSB 5085 kupite v trgovinah za 13000-14000 rubljev.


Kakšno presenečenje ima kupec ta pralni stroj? Kaj je opremljeno s programi in specifikacijami? Na ta vprašanja lahko najdete odgovore tako, da preberete članek.

Kaj je dani model?

Pralni stroj Indesit IWSB 5085 (CIS) je ločen glede na vrsto namestitve. Da bi ga postavili v sobo, morate najti prostor z globino vsaj 43 cm in širino 62 cm. V takšni depresiji bo telo, katerega dimenzije znašajo 595x414 cm, odlično. Kaj lahko rečemo o višinah? Standardna je - 85 cm. Noge so prilagodljive, uporabljajo se za uravnavanje naprave. Na sprednji strani je ohišje prekrito z belim emajlom, izdelanim iz nerjavečega jekla. Zgornji pokrov je odstranljivodstranite, če morate napravo postaviti pod točko.


Nadzorna plošča se nahaja na sprednji strani vrha. Sestavljen je iz škatle za izpiranje prahu in tekočine (regeneratorji), vzvodov (izbira temperature in programa), krmilnih gumbov.

Nekaj ​​besed o oblikovalski dekoraciji

Pralni stroj Indesit IWSB 5085 je navzven okrašen s sodobno tradicijo. V vsaki slogovni smeri se ta model odlično prilega. Nalagalna podloga se nahaja na sredini sprednje plošče. Na desni je poseben ročaj in ključavnica. Nad logotipom podjetja je naslikan. V središču nadzorne plošče je samodejni programski krmilnik. Nad njim je velik okrogel gumb za vklop /izklop. Na desni so žarnice načinov (vrtenje, zaklepanje, izpiranje itd.). Na samem vrhu (v vogalu je gumb, ki je odgovoren za začetek in premor. Na isti strani spodaj je napisana informacija o največjem dovoljenem razredu obremenitve in učinkovitosti.

Pralni stroj Indesit IWSB 5085: Navodilo

Glavni dokument vseh gospodinjskih aparatov je navodilo. Žal vsi kupci pozorno ne preučujejo informacij, ki jih vsebujejo. In to ni ravno pravilno, saj se v mnogih primerih poškodba pralnega stroja zgodi zaradi nepravilne uporabe. Prva stvar, ki jo proizvajalec predlaga, da vedo, so pravila namestitve. Prepričajte se, da ste odstranili transportne vijake. Da bi se izognili močnim vibracijam, mora biti telo izpostavljeno ravni.
Pomembno je, da ste pozorni na nasvet glede izbiredetergenti. Če boste pili samo s posebej oblikovanimi praški, bodo stvari vedno popolnoma čiste. Priporočamo vam, da se seznanite z varnostjo in okvarami. Priročnik obravnava najpogostejša vprašanja. Presenetljivo je, da je v mnogih primerih vzrok napake zelo majhna okvara, ki jo je mogoče enostavno odstraniti v samo nekaj minutah. S preučevanjem navodil za uporabo morate natančneje preučiti samodejne programe. Ta model je opremljen z 13 glavnimi in 3 dodatnimi načini. Kot pri drugih modelih, so načini odvisni od vrste tkanine.
 • Belo bombažno perilo se lahko opere v precej vroči vodi. Priporočen razpon temperatur - od -40 ° do 90 °, barva le pri 40 °. Prtljažnik je maks. Časovni interval enega cikla je od 92 do 171 minut. Možno je vklopiti način Eco Time. Ima sprejemljivo temperaturo 40 ° in 60 °. Prenesete lahko samo 25 kg.
 • Program za sintetične tkanine je programiran pod številko 5 (za močno kontaminirano perilo) in številko 6 (za šibko). Temperatura je 40 ° in 60 °, čas cikla je 85 in 71 minut. Pranje lahko opravite v načinu Eco Time.
 • Program št. 7 in № 8 - za občutljive tkanine. Maksimalna obremenitev - 1 kg Temperaturno območje - od 30 ° do 40 °. Čas pranja je 55 minut.
 • Obstajajo trije programi za športno obutev (št. 11 št. 12 št. 13).
 • # 9 - za kavbojke.
 • št. 10 - ekspresno pranje. Čas je 15 minut. Lahko sperete do 15 kg v enem ciklu.
 • Obstajajo tudi dodatni načini - "brez razlitja", dodatno izpiranje inzavrtite

  Eko-časovni način

  Da bi kupci prihranili pri porabi vode in električne energije, so proizvajalci razvili režim Eko časa. Z njegovo pomočjo lahko zmanjšate stroške za približno 40%. Ta način je namenjen samo pranju v majhnih serijah (3-35 kg). Če želite aktivirati Eco Time, kliknite na ustrezen gumb na nadzorni plošči.

  Specifikacije

  Pralni stroj Indesit IWSB 5085 tehta 66 kg. S pravilno namestitvijo ne vibrira. Zaščita pred uhajanjem - telo. V bobnu v enem ciklu lahko postavite največ 5 kg perila. Poraba energije in razred pranja - A. En cikel porabi 43 litrov vode (brez dodatnih možnosti). Na 800 obr./min potisnite perilo. To ustreza razredu D. Rezervoar je plastičen. Med delovanjem je hrup enak 60 dB. Najbolj slišna postane med vrtenjem. Vrata za nakladanje imajo premer 30 cm. Takšne velikosti so povsem dovolj, da ne bi bilo neprijetnega občutka pri polnjenju bobna z govori.

  Prednosti

  Kakšne so prednosti pralnega stroja Indesit IWSB 5085? Povratne informacije lastnikov so pomagale izdelati ta seznam.
 • Sodoben izgled.
 • Priročna kontrola.
 • Razpoložljivost petnajstminutnega programa pranja.
 • Nizka cena.
 • Zapoznel začetek.
 • Diagnostika napak.
 • Širok izbor avtomatskih programov (za vse vrste tkanin).
 • Majhne velikosti.
 • Popolnoma, peni in stisne.
 • Pet kilogramsko spodnje perilo za prtljago.
 • Sprejemljiv premerloputo
 • Slabosti

  Sedaj je vredno govoriti o slabostih pralnega stroja Indesit IWSB 5085. Prvič, približno 80% kupcev se pritožuje zaradi neznosnega hrupa, ki ga stroj povzroča, ko ga potisnemo. Lahko ga spustite tako, da napravo namestite na mehko površino ali posebne gumijaste blazinice. Družine z majhnimi otroki so opozorile na pomanjkanje možnosti »otroške ključavnice«. Bilo je takih primerov, ko je bil stroj že v drugem letu obratovanja. Mnogi ljudje zahtevajo podrobnosti in ruske zbirke. Vendar pa so se praktično vsi kupci strinjali, da je razmerje med ceno in kakovostjo na najvišji ravni.

  Sorodne publikacije