LED Zavese: Pregled, Proizvajalci, Vrste in Mnenja

Vsakdo se je vsaj enkrat ujel v misli, saj bi bilo zaželeno, da bi bili prazniki v dolgočasnem zimskem večeru. Izkazalo se je, da ni potrebno, da se sestane veliko gostov - obstaja enostavnejši način za dvig razpoloženja. Samo osvežite notranjost s pravimi okraski. Eden od načinov za to je imeti LED zaveso, ki bo ustvarila počitniško vzdušje v stanovanju ali zasebnem domu in bo pomagala pozabiti na zimsko dolgočasje. O tem, kaj je, bo danes razpravljeno.

Kaj je luč za igranje in kako jo uporabljati?

LED-zavesa z LED diodami je le delno luči, ki smo jih uporabljali za obešanje na jelko. Pravzaprav je to celoten sistem žic z žarnicami, ki ga lahko primerjamo s trdno odejo. Če naredite analogije, potem izdelek izgleda kot križ (ribiči bodo razumeli). Zgoraj je ležala glavna žica za prehranjevanje, iz katere so bile navzdol veje, posute s svetlečimi diodami. Njihova dolžina je lahko enaka ali različna - ni pomembno.


LED LED zavese se uporabljajo za dekoracijo zidov, vrat ali okenskih odprtin. Glede na model imajo lahko različne širine in dolžine. Izbira velikosti bo odvisna od predvidenega področja uporabe izdelka. Uporabljajo se za dekoracijo fasad zgradb. Girlande, namenjene za zunanjo uporabo, so zaščitene pred vetrom, dežjem, snegom in prahom. Stroški teh zaves so višji od njihovih notranjih sort. Če poskušate ustvariti domišljijo, se lahko ustvari navadna podeželska hišapravljična palača, ki blešče s pisanimi kamni.

Merila za izbiro tančice na LED diodah

Pri izbiri podobnega izdelka je treba paziti predvsem na razred zaščite (za ulico je posebna oznaka), širino in dolžino. Od tega bo odvisno, kje se lahko nahaja zavesa in kako bo delovala. Pomembno je tudi imeti takšno mesto kot upravljavca. Njegova odsotnost v shemi LED zavese bo pripeljala do dejstva, da bo girlanda neprekinjeno gorela, ne da bi spremenila način in eno barvo. Ampak, če boste morali shraniti - to je samo možnost, da bo prihranilo denar, stroški takšnih izdelkov je veliko nižja.


Dražji modeli so lahko sestavljeni iz množice posameznih zaslonov, ki jih združuje splošni krmilnik. V tem primeru lahko za vsako zaveso LED za ulico prikažete določen program, ne da bi zapustili dom. Toda takšne girlande se kupujejo zelo redko zaradi visokih stroškov. Lažje je kupiti vsakega z vašim krmilnikom. Obstaja veliko mnenj o LED zaves na spletu. Kupci so večinoma zadovoljni z nakupom. Izjeme sprejemajo samo uporabniki, ki so kupili girlande iz kategorije poceni kitajskega potrošniškega blaga ali obrti.

Oblike vencev, ki jih ponuja proizvajalec na ruskem trgu

Danes se proizvajajo različne zavese za notranjo in zunanjo dekoracijo. Poleg tega se lahko spremeni katerikoli obrazec, ki ga zagotovi proizvajalec, odvisno od načina uporabe. Zanimivo je, da tudi najpreprostejši LEDZavesa na oknu lahko radikalno spremeni stanovanje. In tudi tu bo vse odvisno od razsvetljave. Lahko je preprosta ali svetla, kot kapljice, rakete. Razmislite o najpogostejših oblikah podobnih izdelkov.

Najbolj priljubljena girlanda je "dež"

.Najobnejša oblika, v kateri vsi "repi" odstopajo od glavne žice, je enake dolžine. To lahko doseže 10 m, in število LED na "nit" - 2500. Na prvi pogled se zdi, da bo delo s takim vencem težko, vendar to ni. Vsaka nit se lahko loči od glavne žice. V ta namen so na takšnih LED zavesah na voljo posebni konektorji. Poleg tega lahko na ta način združite več osnovnih žic, če širina venca ni dovolj.

"Bakhrom" in njegove razlike z "dežjem"

Naprava Garland je podobna prejšnji različici, vendar dolžina niti tukaj ni enaka - razlikujejo se med seboj. Tako se, na primer, vzdolž venec doseže izrazit neravni rob. S pravilno izbiro načina lahko dosežete osupljiv rezultat - kot da grobe ikone zavijajo modre in bele kapljice taline vode. Čeprav podobne girlande izgledajo dobro in statično, brez krmilnika. Če je na dvorišču zasebne hiše smreka, bo taka obrobje velika okras za zeleno lepoto. Pri nezadostni dolžini se lahko takšna LED zavesa poveča z namestitvijo enega glavnega kabladrugo Omeniti je treba, da tudi pri preklapljanju več girlande v eno, se ni mogoče bati stanja omrežja - moč LED je minimalna, in zato velika obremenitev na priključni točki ne bo.

Zanimiva oblika "ledenih ledu"

Tu so svetleče diode oblečene v prozorno stožčasto palico. Program je nastavljen tako, da se bele in modre lučke preplavita skozi steklo, kar ustvarja popoln, resničen vtis taljenja. Še posebej čudno izgleda kot venca v hudi zmrzali. Pravzaprav se lahko vsaka oblika podobnih izdelkov uporablja na svoj način, kar ustvarja edinstveno fasado stavbe. Ena uspešna rešitev se zdi, da je postavitev žarečega dekorja le na obloge strukture, druge pa pokrivajo hišo z venci, kot splet - to je stvar okusa. V vsakem primeru bo takšna pokrajina izgledala odlično in ustvarjala praznično vzdušje.

Koristi tančice na LED diodah

Nenavadno je, da v takšnih vencih ni pomanjkljivosti. Kar zadeva prednosti, je med njimi mogoče omeniti:
  • Nizko porabo energije brez izgube moči svetlobnega toka.
  • Širok spekter uporabe - zaveso je mogoče uporabljati tako znotraj kot tudi na ulici.
  • Trajnost. V povprečju lahko taki venci brez težav prečkajo 50000 ur neprekinjenega dela.
  • Električna varnost - LED diode delujejo na napetosti 12 V.
  • Na koncu

    LED zavese - to je res priročen in ne preveč dragocen način okrasitve notranjosti in zunanjosti. Zahvaljujoč temuGirlande lahko polepšajo vse predmete brez veliko dela. In kdo ve, morda, lastnik ne želi odstraniti s fasade stavbe po novoletnih praznikih. Če izberete kakovosten izdelek, bo poleti preživel brez težav in bo lahko srečen mimo naslednje zime.

    Sorodne publikacije