Kje je prenesen "Internet Explorer"? Dva načina za ogled naloženih datotek

Ker je uporabnik v brskalniku, potuje po številnih straneh spletnega mesta, prej ali slej bo naletel na datoteko, ki jo želi prenesti na svoj računalnik. Samo problem, kje najti prenos v "Internet Explorer"? Mnogi so že navajeni na intuitivne grafične vmesnike drugih priljubljenih spletnih brskalnikov, pri prenosu datotek v standardni brskalnik Windows pa imajo težave pri iskanju prenesene datoteke. Ta članek vam bo povedal, kje lahko vidite seznam vseh prenosov.

Kje so prenosi v Internet Explorerju?

Takoj je treba opozoriti, da sta na voljo dve možnosti za pregled seznama naloženih datotek. Dovolj se medsebojno razlikujejo, zato moramo skrbno preučiti vsakega. Teče naprej, recimo, da prvi vključuje zagon ločenega okna, drugi, nasprotno - samodejni izgled plošče stanja za nalaganje.


Ločeno okno s prenosi

Torej, kje v "Internet Explorerju" so prenosi? Najprej poglejmo, kako odpreti okno s svojim seznamom. Če želite to narediti, sledite naslednjemu koraku:
 • Zaženite brskalnik v računalniku.
 • Kliknite ikono zobnika v zgornjem desnem kotu brskalnika.
 • Prikaže se meni, v katerem morate izbrati "View Upload".
 • To bo odprlo okno z istim seznamom vseh prenesenih ali že prenesenih datotek. Od tudatoteko lahko takoj zaženete s klikom na gumb »Odpri«. Po želji lahko odprete mapo v upravitelju datotek, v kateri je prenesena datoteka. Če je seznam poln nepotrebnih dolgo prenesenih datotek, kliknite "Počisti seznam" na dnu okna.


  Prav tako je treba omeniti, da lahko prenesete seznam za prenos veliko hitreje. V ta namen uporabite vroče tipke Ctrl + J. Vendar pa mora biti trenutno okno Internet Explorerja aktivno, kar pomeni, da morate biti v programu.

  Active Load Bar

  Smo že ugotovili, kje se Internet Explorer nalaga, vendar pa, kot je navedeno na začetku članka, sta na voljo dve različici njihovega brskanja. Druga izjemna je, da vam v bistvu sploh ni treba odpreti ničesar. Morda ste opazili, da ko začnete prenašati datoteko, se na dnu brskalnika pojavi plošča. Ona je tista, ki poroča o prenosu, prikazuje samo datoteko, njeno ime, razširitev in druge informacije. Takoj boste pozvani, da izberete dejanje, ki bo izvedeno po končanem prenosu.
  Zdaj poznate dva mesta, kjer se nahajajo "Internet Explorer" prenosi. Kaj uporabiti - odločiti se samo za vas.

  Konfiguriranje parametrov prenosa

  Če se želite izogniti vprašanju, kje je zagon "Internet Explorerja", ga lahko ročno konfigurirate tako, da izberete mapo in shranite vse datoteke. Naredite to na naslednji način:
 • Zaženite brskalnik.
 • Odprite meni s klikom na orodje v zgornjem deluv desnem kotu.
 • Na seznamu izberite Download Browsing.
 • Ko je okno že poznano, kliknite povezavo "Možnosti".
 • V oknu, ki se prikaže, izberite mapo, v kateri bodo shranjene vse datoteke.
 • Zdaj ne poznate le lokacije prenesenih datotek, temveč tudi način prilagajanja prenosov. Upamo, da vam je ta članek pomagal pri reševanju problema.

  Sorodne publikacije