"Korak" ne naloži strani: zakaj in kako jo popraviti?

Steam je odlična spletna igralna platforma in največje spletno mesto za družabna omrežja za igralce po vsem svetu. Priročna aplikacija za računalnik ne omogoča le prenosa iger in zagona z zaganjalnikom, temveč tudi polnopravni brskalnik z možnostjo ogleda strani za shranjevanje, profilov igralcev, novic itd. Prav tako je v "Stream" ločen brskalnik, ki vam omogoča, da med igro odprete spletne strani tretjih oseb. Ugotovimo, kaj storiti, če Step ne naloži strani in zakaj obstaja takšen problem.


Možni vzrok

Vse razloge, zaradi katerih lahko storitev preneha nalagati strani v aplikaciji, lahko razdelimo v naslednje vrste:
 • težave z internetnim uporabnikom;
 • Težave z nameščeno aplikacijo;
 • Težave z ventilom.
 • Podrobno preučite vsako različico razvoja.

  Težave z internetom

  Najprej se zdi, da napaka povezave s strani uporabnika pade - slaba hitrost, prekinitve omrežja in tako naprej. Zato priporočamo, da preverite stabilnost interneta v drugem programu (na primer v brskalniku). Možno je, da se med igranjem na spletu s prijatelji (ko se običajno uporablja program izgovorjene besede) prenese celoten internetni kanal, zato aplikacija preprosto ne more odpreti strani v brskalniku aplikacij. Preverite hitrost povezave. Če vse deluje pravilno, pojdite na naslednjo možnost.

  Težave s strežniki ventilov

  Podjetje z ventilomredno izvaja preprečevanje strežnikov, med katerimi stranka "Stream" in vse spletne igre niso na voljo. Posamezne projekte lahko izvajate na prehodu, vendar ne boste mogli uporabljati trgovine in brskalnika. V tem primeru je treba počakati na rešitev problema ali na konec preprečevanja.


  Napake se pogosto pojavijo zaradi sprostitve novih odličnih izdelkov, ko večina uporabnikov hkrati začne z nalaganjem datotek iger. V takih trenutkih »Stream« ne nalaga strani, zavrača dostop do strežnikov in tako naprej. Na podlagi prakse to ne traja dolgo. Tehnična podpora Par se hitro odzove na morebitne okvare, tako da igralci porabijo premalo časa.

  Težave z odjemalcem

  Zdaj je treba pregledati, naložiti ali ne naložiti strani »Step« v brskalniku. Če želite to narediti, pojdite na glavno stran in preverite učinkovitost trgovine. Če se storitev pravilno odpre, je težava v računalniku nameščen sam odjemalec Steam. Če želite začeti, ga popolnoma odstranite iz računalnika. Če želite to narediti, lahko uporabite standardno aplikacijo "Vetrovi" - "Namesti in odstrani programe", ki jih lahko najdete v "Nadzorni plošči". Na seznamu nameščene programske opreme poiščite Steam in kliknite gumb "Delete". Zdaj morate odjemalca znova namestiti. Na uradni strani je povezava za prenos namestitvenega programa, ki tehta nekaj MB. Odprite jo, da začnete s prenosom programskih datotek. Na koncu nalaganja bo "Stream" samodejno razposlal vse datoteke na trdi disk,po katerem bo mogoče delati z njim. Zaženite odjemalca in se prijavite tako, da vnesete podatke o računu. Zdaj preverite, ali se stran »Step« naloži v brskalniku ali ne.

  Kaj storiti, če ne pomaga?

  V primeru, da vam nobena od opisanih metod ni pomagala in da so vse strani s prijatelji pravilno prenesene, se morate obrniti na Steam Support. To lahko storite na naslednji način. Pojdite na spletno mesto "Steam", odprite razdelek "Podpora" in se prijavite s svojega računa. Nato morate izbrati vzrok in temo pritožbe, nato izpolniti točen obrazec in določiti kontaktne podatke. Brez dovoljenja na spletnem mestu ne boste dobili dostopa do povratnih informacij zaposlenih. Zdaj veste, kaj storiti, če »Stream« ne naloži strani.

  Sorodne publikacije