Tableta z dobrim zvokom: pregled modelov, specifikacij in pregledov

Tablete niso tako priljubljene kot pred petimi leti. To je posledica dejstva, da proizvajalci pametnih telefonov ustvarjajo svoje izdelke tako vsestransko, da se zdi, in iz prenosnih računalnikov lahko kmalu opustijo. Vendar pa mnogi uporabniki še vedno ostajajo zvesti tablicam. Zato ljudje pogosto iščejo tablete z dobrim zvokom ali napravo za delo.

Tablete

Ker tablete zdaj niso posebej priljubljene, so proizvajalci prenehali izdelovati vsak model na določeno vrsto. Vedno bolj poskušajo izdelati univerzalne modele, med katerimi je mogoče dodeliti proračunski segment in tablice za delo. Če želite poiskati tablični računalnik, boste morali preučiti številne možnosti s preučevanjem njihovih specifikacij. Enako bo treba storiti pri iskanju tablice z dobrim zvokom. Čeprav tudi zdaj nekateri proizvajalci lahko poudarijo to prednost pri oglaševanju ali na škatli.


Zakaj?

Tableta z dobrim zvokom je odlična zamenjava za multimedijsko in delovno napravo. Mnogi izberejo to vrsto tabletke za gledanje risank in filmov s celotno družino. Možnost je primerna tudi za tiste, ki želijo prikazati predstavitve ali grafiko z animacijo.

Pregled modelov

Seveda si ni lahko predstavljati ocene tablet z dobrim zvokom. Kljub temu so se nekateri modeli res izkazali kot najboljši v zvoku:
 • Chuwi Hi9.
 • Lenovo A7600.
 • Lenovo Yoga Tablet 3 Pro.
 • Xiaomi MiPad 2.
 • Samsung Tab S3.
 • Med te modele ni le tablični računalnik z najboljšim zvokom, temveč tudi dobre delovne naprave, ki so primerne za zabavo in poslovanje.

  Chuwi Hi9

  To je eden najnovejših modelov podjetja. Embalaža nikakor ni izjemna. Je rumena z logotipom na pokrovu. Na stranskih straneh je nalepka s tehničnimi lastnostmi modela. Komplet vključuje polnilnik, kabel USB, navodila za uporabo, garancijsko kartico in priročnik.


  Tako kot paket, tudi sama naprava ni posebej zanimiva. To je klasična črna torbica, ki jo je poskušala narediti čim manj tanko. Čeprav isti "jabolko" modeli ne drži. Napravo naj bo udobna, ker ima zaobljene robove. Na njem je nekaj gumbov: tipka za vklop /izklop in gumba za nastavljanje glasnosti. Na vrhu je proizvajalec namestil vse priključke za priključitev slušalk in polnilnika.

  Specifikacije Chuwi Hi9

  To je ena najpreprostejših tablic za "polnjenje". MediaTek MT8173 deluje znotraj. Nameščen je bil 4 GB ne-najhitrejšega RAM-a. Obstaja tudi notranji pomnilnik za 64 GB. To je kompakten 84-palčni model z ločljivostjo 560 x 1600 slikovnih pik. Glavna kamera je 2 MP, spredaj je 5 MP. Baterija deluje na 5000 mAh. To bo stalo 12-13 tisoč rubljev.

  Mnenja Chuwi Hi9

  To je ena najlažjih tablet na trgu. Uporabniki so se dobro odzvali na njega, čeprav ni mogel osvojiti trdih navijačev. Zvok je res dober, saj je naprava opremljena z zmogljivim zvočnikom. Glasnost v tabličnem računalniku ni slaba, ampak čista. Uporabniki so jih označili napregledi niso najmočnejši "železo". Če želite uporabiti model za igre - ni najboljša možnost, ampak za brskanje po internetu se bo popolnoma ujemalo.

  Lenovo A7600

  Lenovo je znan po svojih dobrih tabletah. Še posebej, če upoštevate dražji segment. Toda to je bolj ali manj poceni tableta z dobrim zvokom. Mnogi uporabniki tega in sploh imenujejo glasbeno tablico. Na voljo je v blagovni znamki. V notranjosti ni nič nenavadnega: uporabniški priročnik, polnilnik in kratki kabel USB. Navzven ta model ni bistveno drugačen od prejšnjega. Morate razumeti, da za 12-13.000 rubljev proizvajalci ne razvajajo kupci z elegantnimi oblikami in svetlobo korpusa. To je črna tableta s tankimi obrazi, vendar zelo debel okvir okoli zaslona.

  Specifikacije Lenovo A7600

  Ta naprava z zaslonom do 10 palcev ima ločljivost 1280 x 800 slikovnih pik. Deluje z MediaTek MT8382 in 1 GB RAM-a. Uživala avtonomija naprave - 6340 čarovnik.
  Seveda ni lahko določiti, katera zvočna plošča je boljša na tabličnem računalniku. Večino uporabnikov vodi najvišja stopnja glasnosti. V tem modelu pa tehnologija Dolby Digital zagotavlja dobro kakovost zvoka.

  Mnenja o Lenovo A7600

  Model je navdušil malo. Ima povprečne tehnične lastnosti, vendar odlično tehnologijo zvoka. Iz pregledov je razvidno, da sta kakovost in kakovost zvoka še posebej prijetna za uporabnike. Čeprav celo avtonomija ne shrani vedno slabega "železa".

  Lenovo Yoga Tablet 3 Pro

  Vendar pa je ta model Lenovo boljši za red. Lahko ga kupite za 20-25 tisočrubljev To je eden izmed top modelov podjetja, ki se ponaša ne le s parametri, ampak tudi z lepim videzom. Plastično vitko ohišje ima kovinsko stojalo. Od zadaj je nekakšna obloga, podobna koži. Vse izgleda lepo in drago.

  Specifikacije Lenovo Yoga Tablet 3 Pro

  Novost, ki deluje s procesorjem Intel Atom x5-Z8500. To je dokaj hiter procesor s frekvencami do 2400 MHz. Inside, samo 2 GB RAM-a. Shranjevanje je na voljo pri 32 GB, čeprav lahko uporabnik porabi le 22 GB. Preostali prostor je zaseden s sistemom. To je ena izmed najbolj avtonomnih tablet - 6600 mohawd. Deluje lahko do 18 ur, čeprav lahko celotna aktivnost traja 7-8 ur.
  Pregled dobrih zvočnih plošč bi moral vključevati ta model, saj ima vgrajene JBL zvočnike. Z njimi se zdi, da je naprava najglasnejša na trgu. Hkrati ne izkrivlja zvoka, ampak pomaga pri visokih in srednjih frekvencah. Obstajajo težave z nizkimi.

  Ocene za Lenovo Yoga Tablet 3 Pro

  To je odličen model, ki je primeren tako za delo in zabavo. Uporabniki so zadovoljni s skoraj vsem: odličnim videzom, dobrim delovanjem sistema in odličnim zvokom. Zaradi visoke avtonomije polnilnik ni mogoče vzeti cel dan. Čeprav se lahko tableta hitro izprazni pri visokih obremenitvah.

  Samsung Tab S3

  Ta model ohranja svoj lastni korporacijski slog. Zdi se, da je izjemno okoren, še posebej v primerjavi z njegovim neposrednim tekmecem, iPad Pro 105. Seveda je oblikovanje tukaj za amatere. Želim, da so okviri okoli zaslona manjši in očiščenidodatne tipke na dotik.

  Kljub temu je ena izmed najboljših zvočnih tablet Samsung (DAC). Toda za kakovost bodo morali dati približno 45-50 tisoč rubljev.

  Specifikacije Samsung Tab S3

  Posebnost tega modela ni bil le zvok, ampak tudi zaslon. To je 97-palčni zaslon z ločljivostjo 2048 x 1536 pik in AMOLED matriko. Prijazno oko s svojimi svetlimi in sočnimi barvami. V notranjosti Snapdragon 820 teče gladko z vsemi igralnimi inovacijami in zahtevnimi viri. Naprava deluje s 4 GB RAM-a, kar ni vedno dovolj. Notranji pomnilnik je samo 32 GB, zato boste morda potrebovali pomnilniško kartico.
  Tableta deluje s štirimi zvočniki. Glasnost v napravi je zelo visoka in kakovost zvoka je na višini. Edina stvar, ki jo nizke frekvence vedno izgubijo, je visoka in povprečna.

  Ocene Samsung Tab S3

  To je odlična tableta z dobrim zvokom in zaslonom. Uporabniki so se seznanili z zmogljivimi tehničnimi lastnostmi, s katerimi je tablični računalnik delovno orodje. Seveda je videz nekoliko utrujen. Če upoštevate načrtovanje, je bolje, da se obrnete na izdelke Apple. Toda, če ste ljubitelj naprav Android, potem je to eden najboljših.

  Xiaomi MiPad 2

  To ni najbolj draga tableta na trgu, saj je Xiaomi še vedno previden. Modele je težko prehiteti mastodonti iz Applea ali Samsunga. Ampak, če pogledate na stroške, nato pa na parametre naprave, potem se postavlja vprašanje: zakaj plačati več?
  Zunaj model izgleda zelo moderno in elegantno. Morda ji bo všečtisti, ki so dolgo sanjali o iPad, vendar si ne morejo privoščiti tablet. Skupno za 12-13 tisoč lahko kupite kopijo. Naj bo slabša od nekaterih parametrov.

  Specifikacije Xiaomi MiPad 2

  Naprava ima 79-palčni zaslon z ločljivostjo 2048 x 1536 pik, z baterijo 6190 mc. Intelov mobilni procesor Atom X5-Z8500 deluje na 2200 MHz. RAM je samo 2 GB, kar morda ni dovolj za aplikacije, ki zahtevajo veliko virov, notranji repozitorij pa je zasnovan za 16 ali 64 GB, odvisno od konfiguracije.
  Glede na to, da je to precej proračunski model, ga lahko obravnavamo kot odlično tableto z dobrim zvokom v slušalkah. Res je, za to boste morali skrbeti za sebe dobre slušalke.

  Mnenja o Xiaomi MiPad 2

  To je dober poceni model. Malo je verjetno, da bi se lahko spopadla z delovnimi programi in kompleksnimi nalogami. Idealna varianta je primerna za deskanje po internetu in najpreprostejše arkade. Zahvaljujoč dobri ločljivosti in visokokakovostni matrici se naprava spoprijema z gledanjem filmov, bolj zvok to omogoča.

  Druge možnosti

  Seveda to niso edini modeli, ki so jih govorniki dobro dokazali. Na primer, letos je potekal prvi nastop dobrega tableta Honor Pad 5. V uradnem teaserju je proizvajalec opozoril na dva močna zvočnika Harman /Kardon, ki lahko presenetita tehnologijo zvoka Histen 5.0. Tableta Sony Xperia Z4 je znana tudi po svojih dobrih lastnostih. Zaščiten je z prahom in vlago. Zaslon je prejel oleofobni premaz in diagonalo 10 palcev. Hkrati je ločljivost 2560 x 1600slikovnih pik Zvok podjetja je dovolj dober, čeprav morda ne stane toliko denarja.
  In seveda ne morete reči o iPad Pro 129. Ko pogledate naprave Apple, jih ne želite primerjati z drugimi pripomočki takoj. Že se je zgodilo, da proizvajalec počne vse, da bi zagotovil, da bodo njegovi izdelki vedno na prvem mestu in da ima odlično idejo. IPad Pro 129 ima štiri stereo zvočnike, odlično "železo" in lepo obliko. Vse je narejeno zelo lepo in kakovostno, in zato morajo plačati za tableto okoli 130-140 tisoč rubljev.

  Sorodne publikacije