FlatOut 4: Sistemske zahteve in pregled igre

Sistemske zahteve za FlatOut 4 so pomemben vidik za vse ljubitelje serije iger. Konec koncev je skozi njih odvisna sposobnost sledenja igri. Poleg tega je že na vidiku, lahko rečemo, da se je dirka bistveno izboljšala, dobila je posodobljen motor, osvetlitev in veliko drugih podrobnosti. Toda preden začnete primerjati sistemske zahteve FlatOut 4 z vašim računalnikom, vam predlagamo, da se pogovorite o sami igri.

Kaj je ta igra?

Projekt igre je dirka brez pravil. Uporabnik je dovolj, da sedi za volanom in odide na tekmovanje ne samo zaradi zmage, temveč tudi za zabavo. Glavna značilnost te igre je najbolj realistično uničenje avtomobilov, odhod voznikov skozi vetrobransko steklo in visoka raven adrenalina med dirko. Poleg dirke so na voljo številne različne in zanimive aktivnosti v obliki dodatnih testov (bowling, biljard in še veliko več), kjer je voznik glavni projektil. V vsakem primeru boste imeli veliko zabave, samo morate pripraviti ustrezen računalnik in prosti čas. In potem vam bomo dali majhen pregled vseh vidikov igre.


Majhen pregled

Četrti del serije iger je zelo cenjen. To igro smo pozorno spremljali in zdaj smo veseli, da je blagovna znamka uspela obnoviti svoj ugled. Če se spomnite, je bil FlatOut 3 samo ogaben in ni pustil nobenih pozitivnih čustev. Bilo je med sprostitvijo igre, ki je veliko navijačev samozavestno dejal, da je serija iger "mrtva". Vendar se lastniki avtorskih pravic niso ustavili na doseženem inkljub skromnemu proračunu so lahko izdali, čeprav ne idealno, vendar zelo dobro dirko. FlatOut 4 ponovno predlaga uporabnikom, da gredo na razburljivo dirko na starih podeželskih avtomobilih. Epoha sodobnega transporta je končana, zdaj pa so v igri predstavljeni samo zanikrni avtomobili. Toda to je na boljše, saj popolnoma zdržijo atmosfero, njihove dimenzije pa lahko prenesejo tudi najbolj kritično škodo. Kot prej je uporabnikom na voljo osnovni način tekmovanja, več športnih testov in celo poklicna pot.


Treba je posebej poudariti, da se je raven grafike bistveno izboljšala. Zdaj se za dirko uporablja sodoben motor, ki zagotavlja odlične posebne učinke, okolje in animacijo. Delo je bilo opravljeno lepo in kakovostno. Igranje novega dela je lepo in zabavno. Prav tako ni bilo nobenega neprijetnega minusa, ki je v ozračju igre. Zdaj ni tako nora in nepredvidljiva, kot v prvih dveh delih. V njih je bilo glavno mesto zasedeno z uničenjem in kaosom dogodkov, vendar se to ne izvaja. Vendar to ne pomeni, da igra ni vredna pozornosti. Priporočamo vam, da jo igrate, še posebej, če še niste igrali v seriji, in to še enkrat potrdi naš FlatOut 4 pregled. In da bi lahko uživali v hitrosti, se obrnemo na upoštevanje tehničnih zahtev.

Najmanjše nastavitve grafike

Za začetek je treba upoštevati minimalni vstopni prag igralcev. V nadaljevanju bomo prikazali zahteve, ki bodo zagotovile, da bo igra tekla in hkrati ohranila visoko ravenzmogljivost pri nizkih nastavitvah grafike:
 • Osnova mora biti, da operacijski sistem ni nižji od Windows 7, in bolje, če je 64-bitna različica.
 • Potrebno bo vsaj 4 GB pomnilnika RAM.
 • Priporočamo uporabo procesorja, ki ni nižji od modela Intel Core i3.
 • Video kartica je glavna komponenta, zato boste potrebovali zelo zmogljiv model. Kot priporočilo vam ponujamo model NVIDIA GeForce GTX 650.
 • Ne pozabite sprostiti 10 GB prostega prostora.
 • Sistemske zahteve FlatOut 4 za minimalno konfiguracijo so popolnoma omejene in na voljo. Večina sodobnih računalnikov bo z lahkoto potegnila to dirko. Vendar se ne bi smeli ukvarjati s tem, kar je bilo doseženo. Gremo na želeno opremo računalnika.

  Maksimalne nastavitve grafike

  Zdaj je vredno razmisliti o sistemskih zahtevah FlatOut 4, ki vam bodo omogočile, da boste brez težav zagnali igro pri maksimalnih nastavitvah. Ti so precej višji od minimalnega, vendar je vseeno vredno vedeti o njih:
 • Priporočljivo je, da igro namestite na Windows 10.
 • Zdaj potrebujete vsaj 8 GB RAM-a.
 • Ker je za osnovni procesor potreben model, ki ni nižji od Intel Core i5.
 • V zvezi z grafiko bo potrebnih 2 gigabajta, in bolje, če boste uporabili NVIDIA GeForce GTX 780.
 • Trdi disk mora imeti podobno 10 gigabajtov prostega prostora.
 • Načeloma v teh trenutkih ni nič preveč zahtevnega. Samo pazljivo si jih oglejte, da poberejo ustrezen računalnik. Zdaj imate vse potrebne in koristne informacije.Še vedno je treba najti nekaj prostega časa, prevzeti ustrezno opremo in začeti igrati. Igra FlatOut 4 vas bo zagotovo zadovoljila in prinesla veliko pozitivnih čustev.

  Sorodne publikacije