Doogee X5 Max Pro: funkcije, ocene in fotografije

V času, ko znane blagovne znamke ustvarjajo telefone s proračunskimi segmenti z zastarelimi procesorji in malo funkcionalnosti, kitajski proizvajalci kupcem ponujajo poceni, a dobre pametne telefone. Imajo odlično zmogljivost in funkcionalnost. V članku si poglejmo eno od teh naprav - Doogee X5 Max Pro. Značilnosti, ocene in fotografije. Pametni telefon je zasnovan za veliko občinstvo. Ima nizke stroške. Deluje s 5-palčnim zaslonom, matriko tipa IPS. Postopek ima štiri jedra. Ustvaril MediaTek. Glavna kamera ima matrico 5 Mp, vendar vgrajeno interpolacijo, ki poveča ločljivost posnetkov do 8 Mp. Obstajajo tudi druge funkcije, ki so navedene spodaj. Najprej upoštevajte tehnične značilnosti.
Specifikacije

Pametni telefon Doogee X5 Max Pro je monoblok. Podpira delo z 2G, 3G, 4G omrežji. Vgrajen navigacijski sistem in druge zmogljivosti za prenos podatkov. Naprava je namenjena za dve sedem kartic, ena izmed njih mora biti tipa "nano", druga pa "mikro". Jedra jedrnega procesorja, ki so štiri, so 1,2 GHz. Zaslon ima diagonalo pet centimetrov, hkrati pa podpira do dva dotika. Vgrajeno je zaščitno steklo. RAM 2 GB, vgrajeno 16 GB. Uporabite lahko zunanji pogon. Telefon ima priključek za polnilnik in kabel USB za delo z računalnikom ter vrata za slušalke. Akustični tip "mono", kot mikrofon. Vgrajen radio. Glavna kamera je dobila ločljivost 5 milijonov slikovnih pikmožnost povečanja do 8 Mp. Obstaja vrsta samodejnega ostrenja LED bliskavice. Videoposnetek je posnet kot 720. Sprednja kamera ima enake značilnosti. Edini je bliskavica in samodejno ostrenje.Dodatne možnosti

Možno je delo z brezžičnim internetom in Bluetoothom. Razpoložljiv merilnik pospeška, senzor bližine in osvetlitev. Baterija spremenljive vrste, moč - 4 tisoč čarovnik. Je litij-ionski tip. Tehta telefon 200 gramov in se prodaja v dveh barvnih shemah - črni in beli. Poganja Android na šesti različici.

Paket in dobava

Naprava je na voljo v majhni škatli s črnim kartonom. Vsebuje informacije o napravi. Zunanjost je enako zadržana kot specifikacije Doogee X5 Max Pro. V notranjosti boste našli komplet, ki vam bo omogočal delo s telefonom. Govorimo o polnjenju, kablih USB in dokumentaciji. Garancija - 12 mesecev.

Značilnosti

Vsakdo razume, da proračunski telefoni ne bodo pretreseni zaradi svoje izvirne in edinstvene oblike ali visoko kakovostnih materialov. Opisana naprava ni nobena izjema. Mnogi lastniki ga imenujejo ohlapna opeka. Sivi doda nekakšen nenavaden rob. Zaradi tega je mogoče vizualno zmanjšati debelino naprave. Na splošno so zunanjosti Doogee X5 Max Pro prijetno videti. Zložljiv primer. Iz plastike. Na voljo je podvozje iz aluminija. Spredaj je kaljeno steklo. Pokrov je mat, ne zdrsne. Mnogi spominjajo na občutek mehkega dotika, v resnici pa ni. Dva sta na trgurazličice - bela in črna.
Lahko rečemo, da so dimenzije naprave - 14,3x7,3 cm - popolnoma vstavljene v diagonalo telefona, vendar je debelina skoraj 2 cm in teža upravičena z močnim akumulatorjem. Z napravo je primerno delati tudi s takimi indikatorji. Dobra ergonomija. To dokazujejo značilnosti in pregledi Doogee X5 Max Pro.

Videz

Sprednji del je čim bolj jedrnat. Ni napisov ali logotipov. Ima zvočnik, senzorje, kamere in tipke na dotik brez osvetlitve ozadja. Na voljo je tudi mikrofon. V bližini zaslona lahko opazite okvirje. Meja je le malo nad nivojem zaslona. Čeprav je zvočnik na dnu, je en in je na desni strani. Na zgornjem robu lahko vidite vrata za slušalke in polnilnik. Leva stran je prazna, desna je tipka za glasnost in gumb za vklop. Tipke ležijo popolnoma pod prsti uporabnika. Njihov obrat je tesen, delajo tiho in hitro. Na hrbtni strani lahko vidite modul kamere, bliskavico in bralnik prstnih odtisov. Spodaj je logotip proizvajalca. Takšne lastnosti so Doogee X5 Max Pro. Mnogi so presenečeni, da ima telefon, ki stane manj kot 100 dolarjev, senzor prstnih odtisov. V času izdaje te naprave tudi vsi dragi modeli niso imeli enake funkcije. Skener deluje hitro in natančno. Z njim lahko ne samo odklenete telefon, temveč naredite fotografijo, zavrtite slike v »Galeriji«, postavite avdio ali video v premor. Prav tako lahko zaščiti vse aplikacije v napravi. Da bi odstranili zadnji pokrov, bi morali najtiuspešnosti Spodaj je spremenljiva baterija, vrata za dve sedem kartic in zunanji pomnilnik. Montaža naprave je dobra. To potrjujejo uradne specifikacije Doogee X5 Max Pro. Edina pritožba, ki je v kupci - rahlo obrnil ograjo optičnega bralnika prstnih odtisov. Ohišje ima odlično togost, brez zračnosti, praske in pri padcu z nizkih višin se ne zlomi.

Zaslon

Telefon deluje na pet-diagonalni zaslon z ločljivostjo 1280x720. Matrica ima zaščitno steklo. Žal njegov proizvajalec ne razkriva. Med njimi je plast zraka, zaradi česar se v soncu zmanjša berljivost naprave. Vendar pa med popravilom to olajša postopek zamenjave, če je zaslon poškodovan, potem bo mogoče zamenjati steklo brez celotnega zaslona. V obratu je nameščena tudi folija z oleofobnim premazom. Kot pišejo kupci, so vtisi uspešnosti Doogee X5 Max Pro na zaslonu pozitivni. Barvni prenos je prijeten, čeprav opazno odstopanje v hladnih tonih. Kontrast je tudi odličen. Dovoljenje zaslona je dovolj, da lastniki ne opazijo slikovnih pik. Podrobnosti na dobri ravni. Gladke pisave niso popačene. Vidni koti so dobri. Svetlost lahko spremenite ročno in jo spremenite v samodejnem načinu. Njegov obseg je dovolj, da vse, kar je na sončni dan berljivo, ali v temni sobi ni premagal pred očmi. Samodejni način je včasih netočen. Na žalost multitouch deluje le z dvema dotikoma. Na splošno se odziva takoj, vendar obstajajo zamude. V normalnem načinu je neviden,Vendar pa v igrah vsi lastniki takoj vidijo pretep. Obstaja širok spekter upravljanja z gibi. Funkcije telefona Doogee X5 Max Pro omogočajo pregledovanje fotografij, spreminjanje skladb in namiznih računalnikov. Telefon lahko odklenete tudi tako, da dvakrat tapnete, zaklenete, pokličete kamero s potegom od spodaj navzgor in tako naprej. Dovoljeno je vključiti možnosti za izklop tonov zvonjenja ob zvonjenju zaslona, ​​za sprejem klica s tresenjem, izklop zvočnika, ko se sproži senzor bližine.

Avdio sistem

Ta model telefona ima en večpredstavnostni zvočnik. Zaradi njega lastnik dobi glasen in jasen zvok. Funkcije telefona Doogee X5 Max Pro kažejo odličen frekvenčni razpon, vendar pa bi bilo pri podrobnih podatkih vredno malo delati. Za igre je dovolj predvajanje video in zvočnika zvočnika. Slušalke boste morali kupiti posebej, saj v kompletu ne bo. Če uporabljate igralne ali intranetne naprave z impedanco 60 ohmov oziroma 16 ohmov, se bo zvok izkazal kot normalen. Ni ekscesov, vendar bo obseg glasbe presenetljivo izkrivljen - majhen. Ko uporabljate slušalke, lahko vklopite radio. Ima funkcijo ne le poslušanja, temveč tudi snemanja.

Kamere

Pregled uspešnosti Doogee X5 Max Pro mora opisati in matriko. Telefon je opremljen z dvema kamerama. Kot že omenjeno, oba imata 5 Mp z možnostjo povečanja na 8 MP zaradi interpolacije. Samodejno ostrenje je prisotno samo v glavnemkamero Prvi je sposoben snemati kakovosten videoposnetek. To je približno 720. Spredaj obrnjena kamera vam daje možnost, da snemate video kot 480. Fotografije in video posnetki niso zelo impresivno s svojo kakovostjo. Njihove zmogljivosti bodo zadostovale za običajne vsakodnevne naloge, še posebej, če bo svetloba dobra. Toda podrobnosti kakovosti je treba pozabiti. Na splošno so lastnosti fotoaparatov Doogee X5 Max Pro normalne. Meni z nastavitvami je najbolj preprost, znan vsakemu uporabniku Androida. Možno je spremeniti načine fotografiranja in prikazati nekatere možnosti.

Uporabniški vmesnik

Telefon deluje na Android različici 601. Proizvajalec jo rahlo obdeluje, zato ima drugačen videz. Ikone so rahlo narisane. Meni aplikacije je dobil navpično pomikanje, zavesa pa je bila izboljšana. V tovarniških pogojih ni nameščenih veliko pripomočkov. Govorimo o svetilki, tipkovnici, programu za odpiranje dokumentov in njihovem prenosu. Vsi so, kot so opozorili uporabniki, koristni in jih uporabljajo tudi neaktivni lastniki. Opozoriti je treba, da obstaja tudi posebna aplikacija, ki se drži vsake koristnosti, kar mu omogoča, da se prijavi v drug račun. Na eno družbo omrežje, itd., je dovoljeno imeti največ dva profila. Meni nastavitev je izdelan v črni barvi. Podmeni je bel. Mnogi uporabniki opazijo, da tak kontrast zelo vpliva na oči. Dostop do skoraj vseh želenih parametrov. Govorimo o zvokih, zaslonu, upravljanju, videzu, komunikaciji. Vendar pa nekatere postavke niso bile rafinirane. Obvestilo kupcemzanimiva možnost. Sestavljen je iz turbo čevlja, ki omogoča hkratno uporabo mobilnega interneta in Wi-Fi za prenos datotek. S tem se dopolnijo lastnosti. Proizvajalec Doogee X5 Max Pro najprej označuje to funkcijo. Na splošno operacijski sistem kaže stabilno, hitro in nemoteno delo. Ni kritičnih pripomb.

Performance

Naprava deluje na quad-core procesorju podjetja MediaTek. Vsi imajo frekvenco do 1,2 GHz. Grafika ima moč 650 MHz. Podpira nekatere standarde, ki so potrebni za igre. RAM 2 GB, vgrajeno 16 GB. Prostor je mogoče razširiti z uporabo pomnilniških kartic. Platforma deluje z načinom OTG. Tako lahko povežete zunanje naprave in zunanje pomnilniške naprave USB. Procesor je sprememba različice MT6735. Zaradi tega je njegova moč malo večja. Enako velja za uspešnost. Pametni telefon ne more delati samo s klici, dokumenti, ogledi strani /videoposnetkov, poslušanjem glasbe, temveč omogoča tudi začetek videoposnetka. Na žalost so na voljo le v minimalnih, včasih srednjih nastavitvah, vendar še vedno navdušuje kupce. Na primer, v znameniti "Asfalt 8" lahko udobno igrate. Na voljo so le minimalne nastavitve grafike. Toda igra Vainglory vam bo omogočila, da se v povprečju dobro zabavate. CSR Racing 2 se ne bo niti upočasnil. Pri dolgotrajni obremenitvi se naprava ne segreje ali odlaga.

Komunikacije

Naprava lahko deluje z omrežji 2G, 3G, 4G. Funkcije Doogee X5 Max Pro pojasnjujejo, da obstaja samo en radijski modul. To vam ne omogoča uporabe obehSim kartice hkrati. Med testiranjem telefona mnogi ugotavljajo, da se zahteve po njegovi funkciji niso pojavile. Zvočnik z vrsto govora deluje dobro. Mikrofon je tudi dober. Treba je opozoriti vibracije opozorilo, ki je povprečna sila. Prav tako je vgrajen Bluetooth in Wi-Fi. Povezava je stabilna, drži se dobro, povezava je hitra. Obstaja navigacijski modul. Potrebuje približno 10 sekund, da vzpostavi delo.

Avtonomno delo

Prednost modela - obdobje avtonomnega dela. Baterija je namenjena za 4000 m. Če vstavite povprečje telefona s samo 50-odstotno svetlostjo, lahko naprava traja približno dva dni. Pri aktiviranju samo osnovnih funkcij ne bo potrebno polnjenje za približno tri dni. Če gledate videoposnetke v ločljivosti HD, se bo telefon moral povezati z omrežjem po 12 urah. Igra bo lahko napravo izpraznila pet ur. Te značilnosti se lahko imenujejo dobre za proračunski sistem.

Sorodne publikacije