Glavne teme za Android: ocene, funkcije in ocene

Če ste že dosadili z videzom namizja - ikonami, animacijo in standardnim menijem, lahko spremenite svoj mobilni pripomoček z nekaj novimi temami. Slednji so poseben program za mehko lansiranje, ki vam omogoča, da nezavedno spremenite vizualno komponento vašega pripomočka. V omrežju je precej podobnih pripomočkov, med najbolj raznolikimi pa je zelo težko izbrati res najboljše teme za Android. Nekateri programi so slabo prilagojeni platformi, težavno delo ali celo močno upočasnijo napravo. Zato je treba resno pristopiti k izbiri programske opreme. Pogledali bomo najboljše teme za Android, ki so zelo priljubljene in imajo veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov. Vso to programsko opremo lahko najdete v Googlu Play, tako da ne bo nobenih težav s testiranjem. Torej, začnimo.


CM 3D Launcher

To je ena najboljših tem za Android 7.0 in starejše. Zaganjalnik ponuja elegantno izbiro orodij za prilagajanje vašega pripomočka iz številnih kategorij: narava, avtomobili, ljudje, rože, kino, šport, počitnice in še več. Ena najboljših tem za Android je enostavna za upravljanje in ne zahteva posebnih znanj ali spretnosti. Ko prvič zaženete, se boste srečali s čarovnikom za nastavitve in korak za korakom skozi celoten funkcionalni zaganjalnik. Tema ima svojo zaveso, na otvoritvi, ki vam bo predstavljena glavna orodja upravljanja.
Poleg tega je v lasti ena najboljših tem za androideveč uporabnih lastnosti. Da, lahko optimizira baterijo in očisti register z RAM-om. Tema je dobro integrirana v platformo in, glede na povratne informacije uporabnikov, niso naleteli na resne napake.


Naslednji zaganjalnik 3D Shell Lite

To je tudi ena izmed najboljših tem za Android 6.0 in starejše. Napredni pripomoček ima pomembne funkcionalnosti in zmogljivosti. Bogata knjižnica omogoča izbiro tem v skoraj vseh smereh. Poleg tega vam bo vgrajeni urejevalnik pomagal narediti lastno obliko iz obstoječe predloge in spremeniti animacijo.
Ena najboljših tem za Android je lastna trgovina. In večina ozadij, ikon in drugih "nakit" lahko prenesete popolnoma brezplačno. Poleg tistih v trgovini lahko najdete dodatne pripomočke različnih smeri: varčevanje z energijo, svetilke, budilke, igre in še več. Glede na povratne informacije uporabnikov ni bilo težav z integracijo v operacijski sistem. Nekateri imajo težave s specifičnimi lupinami ultraproračunskih pripomočkov, vendar je krivda večinoma vgrajena v oglasno kodo platforme (Alyexpress, Ebay itd.), Ne pa sama tema.

TSF Launcher 3D Shell

Tudi ta tema si zasluži namestitev na vaš pametni telefon ali tablični računalnik. Ima bogate funkcije za prilagoditev vmesnika platforme. Na voljo so nastavitve za vrstico, animacijo, obdelavo glavnega menija, namizno omrežje in še več.
Posebej vrednone pozabite na kompetentno optimizacijo tem. Razvijalci so trdo delali na kodi, zato se zaganjalnik ne upočasni niti na starejših pripomočkih in platformah preteklih generacij. Vmesnik je preprost in razumljiv tudi za začetnike. Potepanje po vejah menija ni treba, saj je vse glavno orodje predstavljeno na glavnem zaslonu nastavitve teme in, če je potrebno, prenesena na udobno zaveso. Sodeč po povratnih informacijah, tudi ni bilo težav z integracijo s platformo.

Tehno-tema «3D steklo»

Tema privablja predvsem podrobno 3D-zasnovo. Tukaj je uresničen, kot bi moral in ne grize na vsakem priročnem dogodku, kot je opaziti v drugih 3D-lansirnih. Tema podpira pisane animacije za namizje in ozadja, prav tako pa ima osupljivo avdio podporo.
Poleg tega vmesnik ponuja več precej pripomočkov, vključno z vremenom. Kljub 3D komponenti tema deluje zelo dobro tudi na proračunskih pripomočkih. In uporabniki v svojih pregledih ne omenjajo prisotnosti kakršnih koli resnih težav z vizualizacijo. Prav tako je treba omeniti, da je razvijalec delal na kodi z najnovejšo posodobitvijo, zdaj pa je tema dobro integrirana tudi s zahtevnimi pripomočki Samsung, Asus in Sony. Ne obstajajo sklici na nekatere kritične lete ali napake.

Sorodne publikacije