Remastered - kaj to pomeni v igrah? Call of Duty: Remastered

Vse novo je pozabljeno! Skladno s tem se veliko starih pojavov vrača. Trenutno smo veseli, da je nastal nov Spider-Man, ki ga je izvedel Tom Holland in ga ponovno delil "Mummies". Iste ponovno rojene in pozabljene igre z oznako Remastering. Kaj pomeni ta izraz? Podroben odgovor v tem članku!

Remastered - Kaj to pomeni?

Remastering (ponovno izdajanje) - izdaja novih različic zastarelih glasbenih kompozicij, filmov in iger. Po mnenju večine je to vedno izjemen dogodek. Seveda, kdo bi bil proti vstajenju stare igre? Predstavljajte si, da bo vaša najljubša igra na konzolni platformi "Sega" reciklirala in sprostila na operacijskem sistemu "Vetrovi". "Fantastično" - praviš. Vendar pa obstajajo takšni primeri, ker računalnik pogosto pride ven remastered-igre, ki temelji na konzoli "Sega" in "Dandy". Drug primer je pesem "Star Mean" Davida Bowieja, ki je bila ponovno izdelana za film "Martian".


Seveda ima ta pojav svoje prednosti in slabosti. Poglejmo jih!

Prednosti remasteriranja

Prevod, predelan iz angleščine, je "ponatis". To je glavno dostojanstvo - igra ali skladba dobi novo življenje. Poleg tega omogoča mladim, da se seznanijo z delom preteklosti. Najstniki so bolj pripravljeni poslušati Davida Bowieja, če je zvok skladbe urejen. Druga prednost je povečana kakovost izdelka. Predvajanje glasbe z izboljšanim zvokom ali uživanje v računalniški igri z maksimirano grafiko je lepo, kajne?To je žalostno, vendar re-mastering različice "Shock Blue" še ne obstajajo.


Slabosti

Slabosti so veliko manjše od koristi. Glavna pomanjkljivost je izguba izvirnosti. Pravi punk in rockerji bodo v besu, če bodo pesmi slavne skupine "Civilna zaščita" podvržene remasteriranju. Podoben odziv na ljubitelje retro-iger, ko je projekt "Lutea Street", ki je izšel na "Segu", ponovno izdal računalnik. Na žalost je bila izvirnost te igre ubita, bolje je, da gremo v živo na televizijski sprejemnik. Konec koncev, za igralce, "Lutes Streets" v nobenem primeru ne sme biti v kategoriji "Remastered-igre".

Več o "Call of Duty"

Najbolj običajen primer za to kategorijo iger je Call of Duty Remastering. Sprostite dano igro s strani podjetja "Raven Softwire". V okviru vseh vaših najljubših "kril" je bila pritrjena grafika, popravljene nekatere teksture, zvok in osvetlitev. Dodani in inovacije: izboljšan sistem nagrajevanja, povečanje orožja in streliva. Nova različica igre, v primerjavi s staro, izgleda kot čokoladica v bleščečem ovoju, ker je lepo igrati. V zadnjem času je Activision napovedal začetek novega "Call Of Duty". Prav tako je bil napovedan stari del "Call of Duty: Remastered Modern Warfare". Razvijalec trdi, da bo grafika najvišje kakovosti, pa tudi zvok. Grafika bo postala bolj izpopolnjena, najbolj priljubljene kartice v multiplayer načinu pa bodo postale veliko hladnejše od prejšnjih. Navdušeni bodo tudi novi ruski glasovi. Fantje iz "Activision" obljubili, da take replike kot "lokomotiva."bo narejen boom, "se ne bo uporabil. Ob napovedi" Ativizhen "so oboževalci spoznali, kaj Remastered pomeni v" Modern Warfare ". Upajmo, da bo igranje obdelanega dela tako prijetno kot original.
Na žalost, če želite predvajati ponovno tiskano različico "Modern Warfare", boste morali kupiti nov del serije - "Infinite game". V skladu z zgodbo mora protagonist opraviti operacije na planetih sončnega sistema. Po mnenju razvijalcev bo igra realna, ne bo dodanih tujih dirk. Obstaja pa zanimiva zgodba o konfrontaciji Konfederacijske fronte za obrambo in vesoljske zveze Združenih narodov. Uvedene in inovacije. Zdaj se lahko igralec premika na nenavaden način, opravlja flips, visoke skoke, prezrcali v zraku in druge trike. Spomnimo se, da je bil v prejšnjem delu Black Ops 3 tudi protagonist sposoben izvesti trike v slogu parkourja in se premikati po stenah. Ker se dogajanje dogaja na planetih, se pričakuje, da bo igra vesoljska plovila in jet-sprehodi.

Zdaj o srednjem veku

Mnogi ljudje vedo, da grafika v Skyrimu ni bila urejena. Če je na osebnem računalniku to težavo mogoče rešiti le z uporabo različnih popravkov, ni rešena za konzole. Pred kratkim so razvijalci "Promocije" med razstavo E3 napovedali spremenjeno različico igre za konzole "PlayStation" in "X-Box". Zdaj lahko konzola namesti mod. Fall Out, ki je bil izdan leta 2015, je pokazal, da igralci uživajo v različnih spremembah. Razenda je igranje z njimi bolj zanimivo in zanimivo. Skyrim Remastered nam omogoča, da uživamo v boljši osvetlitvi, ostrini, refleksiji. Simulacija naravnih padavin je boljša kot v prejšnjih različicah igre. Zaradi njih je situacija v igri postala bolj realistična. Tudi rastlinski razpored je rafiniran in bolj živahen.
Edina stvar, ki se ni spremenila, je izvirna zgodba in zanimivi dogodki obračanja. Za te lastnosti igralci po vsem svetu obožujejo to igro.

Zaključek

Zdaj veste, kaj pomeni Remastering. Tukaj je nekaj pomembnih točk, ki jih morate vedeti:
  • Remastered je ponovljena različica igre, ki ima izboljšano grafiko, glasbeno podporo in glas.
  • Prevod, predelan iz angleščine v ruščino, je "nadgradnja".
  • Remastering se uporablja v glasbeni in igralni industriji. Ta metoda vam omogoča izboljšanje kakovosti izdelka.
  • Vendar pa obstaja tudi manjša pomanjkljivost. Včasih v prenovljenih igrah ni izvirnosti. Primeri vključujejo igre, kot so "Lutes Street" in "Sonic" na japonski predponi "Sega".
  • Prav tako ste srečali računalniške igre, kot so "Call of Duty" in "Skyrim". Seveda jih remasterizacija ni poslabšala, ampak nasprotno, nekoliko izboljšala grafične komponente. Igre in glasba nam pomagajo, da se sprostimo ob uživanju. Remastering prav tako omogoča, da ta užitek pretirava. Ampak ne pozabite na legende o igralniški industriji, saj vključujejo nepremagljivo atmosfero igranja in nič manj epsko zgodbo. Igrajte igre in izboljšajte svoje sposobnosti!Hvala za branje!

    Sorodne publikacije