Fly 5S: Pregledi in funkcije

Trend povečevanja diagonale pametnih telefonov je bil opazen že dolgo časa. Proizvajalci poskušajo sprostiti najbolj priročno napravo. Vendar pa ni vsakdo udoben z "lopato". Obstaja kategorija kupcev, ki imajo raje kompaktne pripomočke. V letu 2017 na novo uvedene naprave z majhno diagonalo. Eden od teh predstavnikov je pametni telefon Fly 5S, o katerem bo v članku razpravljal opis, povratne informacije in značilnosti. Kot zagotavlja proizvajalec, novost izpolnjuje vse sodobne zahteve. Sledila je tehnologija, ki vam omogoča, da dobite kakovostno sliko z ločljivostjo HD, prikazano na zaslonu, delo s 4 generacijskimi omrežji in uživate v novi različici operacijskega sistema. Ta model je vsekakor "proračunski". V povprečju se njegova vrednost spreminja v okviru 4500 rubljev.
Pametni telefon Fly 5S: opis oblikovanja

Recimo samo, da je ta model pametnega telefona zunaj še posebej nenavaden. Običajna oblika lupine z zaobljenimi stranicami in vogali. Glatka obrazna plošča. Na dnu so navigacijski gumbi. Nad zaslonom so vstavljeni zvočnik in sprednja kamera. Zadnja plošča je valovita. Objektiv fotoaparata in bliskavica sta v zgornjem delu bližje desni strani. Obstaja tudi logotip podjetja. V spodnjem delu je luknja glavnega zvočnika. Kot lahko vidite, se v tem modelu ne uporablja ničesar izvirnega. Edina prednost so kompaktne dimenzije - 127x656x965 mm. Telefon je dobro v roki. Zaradi majhnostiupravljanje je zelo enostavno.


Proizvajalec je predstavil široko paleto barvnih rešitev. Fly 5S Red je primeren za mlade. Mnenja lastnikov kažejo, da ta različica izgleda svetla in privlačna. Tisti, ki imajo radi strogost in klasiko, je bolje izbrati model s črnim telesom. Toda za žensko polovico je pripomoček z zlatim videzom odličen za žensko, ki izgleda zelo nežno.

Nekaj ​​besed o zaslonih

"Čip" tega modela je 42-palčni zaslon. Na prvi pogled se zdi, da bodo informacije o njem nejasne, kar se bo moralo soočiti s težavami. Vendar pa se po vzajemnem delovanju z napravo ti dvomi popolnoma razrešijo. Matrika IPS zagotavlja podrobno sliko z dobrim prenosom barv. Dostojna ločljivost (HD) vam omogoča jasen prikaz slike na zaslonu pametnega telefona Fly 5S. Mnenja o zaslonih so samo pozitivna. Vsi lastniki so posvečali pozornost dejstvu, da so multimedijske datoteke prikazane kvalitativno. Tudi majhen zaslon vam omogoča ekonomično porabo baterije, kar podaljša življenjsko dobo baterije.

Posnetki

Na žalost ta model pametnega telefona ne more imeti dobre optike. Proizvajalec je uporabljal 8 - in 5 - megapixel module. Da bi dobili svetlo in sočno strel, je treba zagotoviti dobro osvetlitev. Najbolj podrobni objekti se sproščajo le v bližini. V mnenjih o Fly 5S lastniki pogosto pravijo, da je odstranjevanje legendarne pokrajine praktično nemogoče. Na takšnih okvirjih so dovolj majhne podrobnostimastno, zaradi česar se barva zdi povsem nenaravna.
Snemate lahko videoposnetke s kamerami. Največja hitrost je 25 sličic. Kakovost HD videa.

Pregled uspešnosti

Ob predstavitvi tega modela je proizvajalec strankam zagotovil, da bo naprava delovala hitro brez obešalnikov sistema. Če pa verjamete v preglede Fly 5S, te informacije niso bile potrjene. Na žalost, lastnosti procesorja ni povsem dovolj, da bi zagotovili večopravilnost. Vsaka ekipa prisili napravo, da razmišlja dolgo časa. Sprejemati morate pričakovanja tudi, če se pomikate po meniju storitve. Napredni uporabniki v komentarjih so izrazili izjemno negativnost glede strojne opreme tega modela. Pomanjkanje nemotenega delovanja in učinkovitosti ni posledica le šibkega centralnega procesorja, ampak tudi majhne količine "RAM-ov". Glede na to, da je naprava pod nadzorom sedmega Androida, je gigabajt že zelo nezadosten. Lastniki so opazili, da je med telefonskim pogovorom naprava lahko visela dolgo časa. Da bi ga pomiril, pomaga le znova. Lahko se pojavijo tudi drugi problemi, kot je slaba zmogljivost omrežja. Pogosto so uporabniki opazili, da za dolgo časa, brez klicev na telefon. Takšen problem se lahko ponovi večkrat na dan. Če želite odpraviti napako, boste morali ponovno zagnati pametni telefon.

Avtonomija

Trajanje baterije je še en kriterij, po katerem Fly 5Spovratne informacije so negativne. Ni jasno, kaj je proizvajalec vodil z ustvarjanjem funkcionalnega pripomočka, ki ga je opremil s samo 1600 mAh baterijo. Tudi z lahkim železa in majhen zaslon na en naboj, telefon ne more imeti niti en dan. Ko vklopite Wi-Fi, se baterija izprazni na nič dobesedno v 3-4 urah.
Naprava zagotavlja način varčevanja z energijo, vendar je bila v praksi popolnoma neuporabna. Uporabniki pravijo, da se med aktiviranjem svetlost zaslona zmanjša, vibracije so izklopljene, vendar v tem stanju naprava še vedno ne bo mogla trajati dolgo časa. Nekateri lastniki so izvedli nekakšen majhen test. Odklop telefonov iz omrežja, ki je za nekaj minut dobesedno vstopil v brskalnik, je ugotovil, da je baterija že porabila 8% napajanja.

V zaključku

Tudi z raztezanjem ne moremo imenovati uspešnega pametnega telefona Fly 5S. Pregledi, ki so predstavljeni na forumih, razlikujejo le dve pomembni prednosti. Govorimo o zaslonu, ki lahko natančno prikaže informacije in kompaktne velikosti, kar omogoča enostavno uporabo telefona. Žal pa so vse prednosti tega konec. Mnogi uporabniki so se po prvih urah delovanja počutili razdraženo. Razlog za to je šibko "železo". Optimizacija je popolnoma odsotna, zato gadget deluje zelo počasi.

Sorodne publikacije