Skinny Body Care: delo, pregledi, funkcije

Omrežno trženje v Rusiji se zelo hitro širi. Njegova priljubljenost je posledica sposobnosti, da hitro naredi velik denar, ne da bi porabili veliko denarja in denarja za to. Skinny Body Care - Marketing. Pojavila se je pred petimi leti in že ima pisarne v Evropi in Avstraliji.

Kaj je to

Delo v skinny body care (pregledi podjetij spodaj) vključuje prodajo izdelkov za hujšanje in samooskrbo, kot tudi iskanje novih članov za izgradnjo tržne mreže. Skinny Body Care je MLM podjetje, ki proizvaja majhno paleto izdelkov. Vključuje:
 • starostno antiaging - sirotko, ki ohranja in vrača mladost kože;
 • Kapsule za zmanjšanje telesne mase (Skinny Fiber);
 • Večna - orodje za kožo iz gub in pigmentnih madežev.
 • Podjetje ima visoko oceno, ima več kot sto partnerskih držav, vključno z Rusijo. Kapsule za hujšanje so sestavljene iz 100% naravnih sestavin. Proizvajalec poudarja, da se lahko uporabljajo brez prehrane in gibanja, niti ne omejujejo svoje dnevne prehrane.


  Sirotka za pomlajevanje proti staranju ima tudi naravno sestavo. Leta 2012 je bil ta izdelek priznan kot najboljši kozmetični izdelek proti staranju v ZDA. Sirup je sestavljen iz aloe, mešanice citrusov, elastina, kolagena, pantenola in drugih uporabnih snovi.

  Načelo dela

  Vsi, ki so se soočili s to tržno družbo, vejo, da delo v Skinny Body Care, edini potrditvi, ni najboljši način za hitro bogatenje.Če se želite preizkusiti v podjetju, izpolnite obrazec za prijavo na uradni strani, vpišite začetni prispevek.


  Nato morate kupiti blago za določen znesek, ki ga ponuja podjetje. Da bi zgradili svoje omrežje in začeli zaslužiti, je pomembno, da pritegnete čim več ljudi in jih povabite, naj gredo skozi postopek registracije. Zgrajeno omrežje bo prineslo prihodke v primeru, da bodo vsi udeleženci prodali izdelke. Poleg tega morajo biti vsi novinci usposobljeni. Podjetje zagotavlja plačana in brezplačna video gradiva za treninge in seminarje. Če je član že povabljen s strani registriranega uporabnika, mu je brezplačno na voljo izobraževalno gradivo.

  Značilnosti

  Za začetek dela v podjetju morate preučiti izdelke v Skinny Body Care.com. Kontraindikacije za uporabo - individualna nestrpnost do sestavin in alergijske reakcije. Skinny Fiber Slimming Capsules - To ni zdravilo in biološko aktivni dodatek. Učinkovito je le v kombinaciji z vadbo in telesno vadbo, čeprav proizvajalec trdi nasprotno. Kozmetični izdelki imajo terapevtski učinek zaradi zdravilnih učinkovin v sestavi. Na primer, Ageless osvetljuje ali popolnoma odstrani pigmentne madeže in gladi gube. Po drugi strani pa izdelki podjetja niso dragi, zato lahko vedno najdete alternativno možnost.

  Pros

  Skinny Body Care - delo, ki zahteva od člana določene sestave značaja, zmožnosti prodaje in celo nalaganja blaga kupcu. Zaslužite tukajlahko, če si postaviš takšen cilj in greš nanj, premagovanje ovir. Idealno za ljudi, ki imajo dodaten denar za navezanost, družabni in odprti za posameznike. Za vsakogar, ki se želi uresničiti v MLM poslovanju in uspeti.
  Podjetje zagotavlja delo vsem zainteresiranim osebam. Prosti čas se lahko posveti ali pa ji postane glavni vir dohodka. Prednosti tržnega podjetja so: dodatni zaslužek, svoboda delovanja, pomanjkanje neposrednih šefov, osebna rast.

  Proti

  Delo v Skinny Body Care (pregledi so večinoma negativni) - posel ni za vsakogar. To podjetje ni nekaj novega, ki je nastalo pred kratkim. Tržna omrežja so zelo razširjena. Eden od najbolj znanih v Rusiji so Avon in Faberlic. Kot je za Body Bodybuilder, ni navdih zaupanja uporabnikom. Slaba stran omrežja je velik prispevek, ki ga je treba izvesti mesečno. Prijavnina je pet tisoč rubljev.
  Če želite začeti, morate za določeno količino kupiti blago podjetja in ponuditi izbor potencialnih kupcev. Udeleženec mora zgraditi lastno mrežo, da povabi, da se registrira na uradni strani. Velika slabost tega MLM podjetja je:
 • slaba ponudba izdelkov;
 • Ni potrdila za proizvode;
 • bo prodajalec odgovoril zaradi možnih stranskih učinkov.
 • Če registrirani uporabnik mesec dni nima prihodka ali je šel v minus, bo moral plačati dolg podjetja.

  Ocene

  Ali naj se obrnem na Skinny Body Care?Mnenja pravijo, da so mnogi začeli delati v MLM-poslu, hitro razočarani. To je goljufija, zaslužki so zelo majhni ali jih sploh ni. Poleg tega novi udeleženci zahtevajo začetna plačila, izdelki podjetja niso preizkušeni, nimajo certifikatov o kakovosti in sistem gradnje omrežja je nenavaden in nerazumljiv. Za registracijo morate plačati velik znesek. Podjetje je tržna piramida razpršena na internetu s pozitivne strani.
  Delo v Skinny Body Care vključuje goljufanje kupcev. Novi uporabnik mora blago za izgubo teže prodati v podjetju in povabiti nove člane k delu. Prodaja je sestavljena iz zaslužka. Med minuse spadajo tudi zviti marketinški načrt in mesečni prispevki, ne glede na to, ali je prihodek ali ne. V korist dela v Skinny Body Care, uporabniki pregledi vključujejo dobro, vendar majhen izbor, jasen načrt dela, nekateri kot hujšanje kapsul in obraza. Delo v podjetju je dodatna spodbuda za izgubo teže.

  Sorodne publikacije