Priljubljene aplikacije Sally

Skoraj vsaka sodobna oseba pade v klop različnih modnih trendov. Mnogi ljudje radi ljubijo sephi, toda na žalost izdelava visokokakovostnih fotografij zase ni zahtevna brez posebnih pripomočkov. Da bi poenostavili to nalogo in naredili res kakovostne fotografije, morate dobiti sephi palico.

Skoraj vsi modeli sodobnih pametnih telefonov nimajo velikega števila različnih funkcij v standardni aplikaciji "Kamera", zato mnogi uporabniki namestijo programe za celofil. Imajo odlične funkcionalne in raznolike prijetne nagrade, s katerimi pridobivate izvirne in kakovostne fotografije. Predstavljamo vam najbolj priljubljene Android aplikacije za pametne telefone Android.


Samopostrežna kamera

Dovolj kakovosten program, namenjen sefijskim posnetkom. Program ne vzame veliko prostora na pametnem telefonu, kar je velika prednost, saj se stari modeli telefonov ne morejo pohvaliti z veliko količino pomnilnika, vendar to ni glavna prednost SelfiShopa. Vmesnik programa je zelo preprost in nepretenciozen, vsi gumbi majhne velikosti in popolnoma ne vplivajo na obrezovanje. Obstaja majhno število različnih učinkov, ki lahko spremenijo barvno shemo slike. Obstajajo tudi funkcije, ki izboljšujejo kakovost slike, kar je spet dobro za lastnike poceni ali stare pametne telefone. Na splošno je SelfiShop Camera dobra alternativa standardni aplikaciji kamere, saj ima vse potrebne funkcije, ne samo za sephi, ampak tudi za standardne fotografije.


Prednosti in slabosti

Poudariti je treba naslednje koristi:
 • vmesnik za ruski jezik;
 • Ni oglasov (to je redkost za različne aplikacije);
 • je dobro konfiguriran za potrebe posameznih uporabnikov;
 • Vmesnik ne moti fotografiranja. Med slabostmi je dejstvo, da aplikacija Sally včasih nepravilno deluje pri nekaterih modelih telefonov, vendar je to redko.

  Strokovnjak za samoportretne kamere

  Še en zanimiv dodatek, ki je zasnovan za zajemanje kakovostnih sefijev. Glavna prednost tega programa je, da ima veliko različnih filtrov, ki jih lahko uporabite neposredno med snemanjem. Oseba lahko takoj vidi popolno obdelavo slike, kar je velika prednost pred drugimi podobnimi programi. Obstaja tudi časovnik v Selfi Camera Expert, ki vam omogoča, da odložite sprožilec. Ta funkcija je še posebej uporabna, če uporabnik pogosto naredi skupino zank. Druge funkcije vključujejo vgrajen urejevalnik, ki vam omogoča, da kakovostno obdelate vse že pripravljene posnetke. Obstajajo različni okviri, nalepke, obstaja možnost dodajanja besedila in drugih majhnih koristi.

  Prednosti in slabosti

  Če povzamemo zgoraj navedeno o tej aplikaciji, lahko ločimo naslednje pozitivne trenutke:
 • široko funkcionalno;
 • meni ruskega jezika;
 • časovnik;
 • izboljšanje kakovosti slike;
 • možnost namestitve na iOS in Android.
 • Na podlagi velikega števila pregledov in informacij z interneta,lahko sklepamo, da slabosti vloge za Self-stick praktično nima. Uporabniki se le občasno pritožujejo zaradi nepravilnega shranjevanja fotografij v galeriji. Vendar pa z veliko verjetnostjo lahko rečemo, da bodo razvijalci to pomanjkljivost kmalu popravili.

  Selfie 360 ​​

  Po branju samo imena programa je mogoče takoj razumeti namen, za katerega je namenjen. Sprva je bil ta program na voljo samo lastnikom pametnih telefonov Apple, vendar še zdaleč ni bil izdan za uporabnike Androidov. Pri izbiri programa, ki ga boste uporabili za samo-palico, razmislite o namestitvi Selfie 360. Njegova glavna funkcija je sposobnost hitrega ustvarjanja več okvirjev, ki se nato združijo v eno GIF animacijo. Tako lahko oseba popolnoma odstrani svoj obraz (ali kaj drugega) z vseh strani. Aplikacija lahko ustvari ne samo sephi-slike, ampak tudi navadne, ki jih naredi glavna kamera. Možno je posneti panoramsko sliko, ko ste popolnoma zajeli čudovito pokrajino.

  Prednosti in slabosti

  Vloga ima naslednje prednosti:
 • fotografiranje GIF animacij;
 • kakovostno panoramsko snemanje;
 • je zelo preprost vmesnik;
 • brezplačna namestitev.
 • Kot vsaka aplikacija ima "Selphy-360" svoje slabosti:
 • brez vmesnika ruskega jezika;
 • možno je napačno delo na nekaterih modelih pametnih telefonov;
 • Funkcij za urejanje slik ni.
 • Drugi programi

  Če se še niste odločili, katera aplikacija za Sally-stick mora biti enostavna in priročna, bodite pozornido naslednjih aplikacij: Frontback, Smart Selfie, "Kamera za" Facebook "in" Instagram ".
  "FrontBack" na splošno nima impresivnih funkcij ali izjemno dostopnega vmesnika. Vendar je aplikacija brezplačna in lahko hkrati zajame dve kameri. Ta funkcija je včasih zelo uporabna. Ni potrebe za plačilo ali registracijo za uporabo, tako da ga lahko namestite in doživite celotno funkcionalnost sami.
  Smart Selfie lahko samodejno izklopi zaklop, ko je oseba popolnoma v okvirju. Prav tako lahko uporabnik v nastavitvah določi število oseb, ko naj program samodejno začne snemati. Kako uporabna je ta funkcija - rešiti potrošnika. Ime aplikacije za Selphy-stick "Camera" za "Facebook" in "Instagram" »govori sama zase. Obstaja standardni nabor učinkov, ki jih potrebuje običajen uporabnik. Aplikacija je brezplačna, vendar lahko za doplačilo kupite nalepke in okvirje. Kaj je program salfi-stick je najboljši za vas - vse imajo svoje prednosti in slabosti.

  Sorodne publikacije