Overwolf - Kaj je ta program in kakšne so njegove lastnosti?

Ta članek bo govoril o Overwollu. Kaj je ta program in kaj potrebuje, kako deluje in kakšne funkcije ima - vse to in še veliko več bo opisano v članku. Zaradi branja boste sami lahko razumeli, ali morate prenesti in namestiti program v računalnik.

Račun

Najprej si poglejmo zgodnje faze uporabe te programske opreme. Dejstvo je, da boste po prenosu in namestitvi videli okno, v katerem boste morali ustvariti račun. Pomembno je takoj poudariti, da lahko to stopnjo preprosto preskočite, če v prihodnosti ne nameravate kupiti izdelka v Overwolf AppStore. V ta namen kliknite povezavo Skip. Če nameravate to storiti, vnesite podatke o registraciji v ustrezna polja in kliknite gumb Ustvari račun, ki mu sledijo preprosta navodila.


Pomembno je omeniti, da če že imate račun, morate klikniti na gumb Prijava, da se prijavite.

Snemanje z zaslona

Ko smo rešili težave s prvim oknom, začnimo ugotoviti, kaj je ta program - Overwolf - in katere možnosti ima. In začnimo z glavno stvar - snemanje zaslona. Z namestitvijo programa v računalnik lahko s monitorja uporabite priročno funkcijo za snemanje videa. Vendar pa morate predhodno konfigurirati, zato se prijavite v nastavitve programa in pojdite v razdelek »Video«. Tam lahko izberete mapo, v katero boshranite vse posnete video posnetke, dodelite hotkeys, ki bodo začeli ali ustavili snemanje, in še veliko več. Prav tako je treba omeniti, da lahko tukaj dodelite mapo "Tipke za delo s posnetki zaslona - program jim omogoča, da to storijo preveč." ampak ena značilnost ne opisuje, zato preidimo na naslednjo, in sicer na vroče tipke, o katerih smo že govorili, potem pa samo za snemanje valjev in posnetkov zaslona, ​​zdaj pa se bomo pogovarjali na splošno. Po prehodu na to napravo boste morali vključiti ali alternativno In jim onemogočiti, in vas lahko poljubno kombinacijo za posebne ukrepe. Še posebej omeniti, so ključ do programa TeamSpeak, mimogrede, lahko naš program dela z njo, kot par.

Display FPS igre

Pomembno je omeniti, če govorimo o lastnostih programa Overwolf, za kaj je to, torej spoštovanje do igralcev. Gre za možnost vklopa prikaza FPS v igrah. Konec koncev, kot lahko sklepamo iz zgoraj navedenega, je predstavljeni program namenjen predvsem interakciji z igro, zato bo ta funkcija zelo koristna za igralce. Vključno s spremljanjem hitrosti slik v sekundi v istem naslovu v nastavitvah in zagonu igre, boste lahko razumeli, ali deluje pravilno od vas. Priporočena FPS - 30, če je vrednost nižja, je bolje znižati kakovost igre v nastavitvah.

Pripomočki

Posebna pozornost si zaslužiWidgeti za preobrazbo. Z njihovo pomočjo lahko na namizje postavite posebno ploščo, s katero lahko enostavno greste v nastavitve programa, obiščete njegovo trgovino ali odprete aplikacijo TeamSpeak. Po želji ga lahko odstranite v pladnju, ne da bi ga zapustili, ali pa se premaknite na drug delovni prostor. Prav tako je mogoče ustvariti dodatne pripomočke z drugimi lastnostmi.

Knjižnica preoblek

Kaj bi bil program, če ne bi mogel sodelovati z igrami. Zato so razvijalci dodali eno veliko priložnost - dodajte igro znotraj stranke. Želite vprašati, kako deluje? In to je zelo enostavno! Ko prvič zaženete aplikacijo, začne pregledovati računalnik za igre in dodaja vse najdbe v knjižnico. V prihodnosti jih lahko enostavno upravljate, ne da bi zapustili program. Mimogrede, če katera koli igra ni dodana, lahko to storite sami. In če nenadoma imate ogromno knjižnico aplikacij, lahko izkoristite priročno iskanje, da boste takoj našli tisto, kar potrebujete.

Skins

Ljudje, ki so ljubitelji računalniških iger, dobro vedo, da so v igrah najbolj cenjene kože, saj bi bilo nekdo žalosten. Zato so v prodajnem programu postavili v velik izbor. Mimogrede, kože zagotavljajo tako posamezni uporabniki kot uradni razvijalci. V trgovini so vse kože kategorizirane, tako da iskanje tistega, ki ga želite za vašo najljubšo igro, ne bo delovalo. In najpomembnejša stvar - prav iz trgovine lahko izvedete njihovo namestitev, poleg tega se bo izvedlaPredogled, ki je zelo priročen. Po namestitvi ni potrebno ponovno zagnati - igra se odpre s spremenjenim videzom. V prihodnosti lahko za eno igro spremenite preobleke iz widgeta, kar je izjemno priročno.

Informacije o igri

Že veste, kaj je ta program - Overwolf - in kakšna je njegova velikost. Da, funkcionalnost je neverjetna, vendar to ni konec prenosa. V aplikaciji lahko obiščete poseben oddelek, kjer boste našli seznam iger, ki ste jih igrali. Tam boste po izbiri zanimanja prikazali statistiko, in sicer:
 • Koliko časa je dodeljeno.
 • Kako dolgo je trajalo samo zasedanje?
 • Koliko sej je bilo.
 • Povprečno trajanje seje.
 • Poleg vsega zgoraj navedenega lahko obiščete razdelek, kjer bodo prikazani trenutni nizi, in priljubljene videoposnetke o gostiteljih.

  Povezovanje računov

  Večkrat smo govorili o funkcijah programa Overwolf. Kaj je to, v katerem nizu funkcionalnih minimumov? To je malo verjetno, da bo zanimivo za igralca. Ampak ne program, ki smo ga opisali! Torej, v predloženi aplikaciji - aktivaciji računa je še ena zanimiva lastnost. Kaj daje? Vse je preprosto, račun lahko povežete iz družabnih omrežij in gostovanja. Da, lahko se takoj odzovete na sporočilo v VK, ne da bi zapustili igro, ali pa si oglejte videoposnetek na YouTubu. Nihče ne dvomi, da je primeren.

  Zaključek

  Ali še vedno razmišljate, kako uporabiti program Overwolf? Kaj je to vprašanje? Vse je preprosto in jasno - ga zaženeteProgram in sledite vizualne pokazatelje, bolj vmesnik določa intuitiven. Upamo, da je članek dal, da bi razumeli, ali Overwolf nameščen na svojih računalnikih, kot smo se pogovarjali o vseh njegovih funkcij.

  Sorodne publikacije