"100 vrat": v različnih igrah prehaja 40 stopenj

Mobilne igre z imenom "100 vrat" se lahko štejejo za popolno ločeno žanr sestavljanke. Bistvo projektov je, da mora igralec postopoma reševati uganke in odpreti enega ali drug prehod. Ena raven - ena težava in en ključ za zaklenjena vrata (dvigalo, vrata in tako naprej, je vse odvisno od predmeta). Za navdušene ljubitelje žanra, novost podobnih iger pogosto ne more ponuditi novih nalog in ugank, ki bodo preverile njihovo zdrava pamet in pozornost. Vendar, če ste se le seznanili s podobnimi projekti, lahko raven vas zadovolji raznolikosti. V tem članku bomo govorili o prehodu ravni 40 "100 vrat". Pregledali bomo več različic igre, govorimo o napredku vsake od njih.


"100 vratna hiša ugank"

Prva različica, ki jo je treba upoštevati, je "Hiša ugank". Predmet te igre je ena stavba, v kateri morate iti skozi vsa nadstropja in sobe. Seveda bodo vsa vrata blokirana in poiskati morate rešitev, da dobite kodo ali ustrezno tipko. Hiša je izdelana v starem stilu z velikim številom lesenega pohištva, dekoracije in notranjosti. Celotna igra je razdeljena na poglavja.

Navodilo

Torej, 40. stopnja v igri "100 vrat. Hiša ugank" se nanaša na 8. poglavje, kjer mora igralec vstopiti v laboratorij. Tukaj boste videli omarico, v kateri je veliko zanimivih stvari: plošča, antični globus, masivna miza z veliko bučkami in mešanicami za poskuse, inTudi zlomil je polico za knjige. Očitno nihče dolgo ni uporabljal laboratorija in vhod je zaklenjen. Boste morali pogledati nazaj in našli element, ki vsebuje ugibati ali sestavljanko. Po tem načelu so zgrajene vse ravni v tej igri.


Vredno je opozoriti na globus, natančneje na njegov spodnji del. Obstaja majhna tabla z veliko majhnih predmetov. Kliknite nanjo. Pred vami se bo pojavila naloga, da greste skozi stopnjo 40 "100 Door: House of Puzzles". Videli boste polje 6 na 6 kvadratih in niz blokov, ki zasedajo 2 ali 3 celice in se nahajajo v naključnem vrstnem redu. Med njimi je tudi blok s ključno sliko in izhod na desni strani polja. Vi morate urediti bloke, tako da lahko ključ gre skozi luknjo. Naloga je preprosta in vas ne popelje več kot minuto. Ko izvlečete blok s ključno sliko, se bo odprl zgornji del globusa. Leži s ključem vrat. Premakni se na obrok, nato pa na zaklenjena vrata. Zdaj lahko nadaljujete na naslednjo lokacijo!

100 Doors Challenge

Kot drugo igro, vzemimo podoben projekt, v katerem morate rešiti 100 ugank. Prav tako se premaknite na raven 40. Tu se znajdete pred zaklenjenimi vrati, ki vodijo do dvigala. Če ga želite odpreti, morate rešiti sestavljanko s poljem šesterokotnikov. Obstaja veliko nizov krogov z drugačnim ozadjem (transparentno ali zeleno). Prav tako lahko opazite, da ima vsak krog različne veje. Našli smo celice, ki izgledajozelene barve in jih poskusite povezati s sekundarnimi cevmi. Mini-igra je podobna tisti, v kateri padeš čas za izgradnjo vodovodne cevi iz cevi, dokler se ne napolni z vodo.

Kako iti?

Če želite prenesti raven 40 na "100 Door Challenge", morate dobiti shemo, v kateri bodo vsi zeleni elementi povezani. Ko so pravilno nameščene celice, bodo označene z modro barvo. Ne bodite pozorni na dejstvo, da bodo nekateri krogi ostali prazni, ne bodo vplivali na ničesar. Če vse naredite pravilno, kot je prikazano na sliki zaslona, ​​bo polje puzzle ušlo in vrata dvigala se bodo odprla. Na ta način lahko v igri 100 Doors Challenge dosežete 40 stopnjo.

"100 Dooms. Seasons"

Tretja igra, v kateri boste morda potrebovali pomoč pri reševanju 40. ravni. Tukaj vidimo sestavljanko nekoliko drugačno: okoli dvigala so razpršeni predmeti, ki bi morali nekako medsebojno vplivati. Poglejmo ta problem. V centru vidite ogromno zlato vazo, na straneh pa veliko majhnih predmetov. Na enem traku najdemo levo in desno, ki se takoj prilegata v inventar na dnu zaslona. Privežemo jih k obročkom vaze, zgornji konci pa se pritrdijo na kavelj, ki visi s stropa. Sedaj poiščite gumbe na stolpcu na desni strani dvigala in pritisnite, dokler se vaza ne dvigne po žerjavi. Pod njo lahko zaznate prah. Odnesite ga v inventar. Namesto žaganja postavimo predhodno izbrano posodo z bencinom.
Še vedno ostanejo odrezani trakovi, na katerih je vaza podprta, tako da je padel težki predmetposodi za gorivo in jo odnesejo. To nam bo pomagalo najti žago že. Uporabljamo ga za vsako vrv. Zaradi ukrepov bo vazo za uteževanje padlo na tla in zdrobilo posodo. Gorivo bo na tleh in vaza bo zdrsnila po njem. Če ga želite premakniti, morate telefon nagniti v desno za 90 stopinj (levo ne bo prišlo iz škatle z orodji). Vaza bo "odšla" na stran in odprete prehod do dvigala. Klikni na vrata, ki jih odpre, in ti boš lahko šel na naslednje uganke! Zdaj veste, kako iti skozi stopnjo 40 "100 Dooms. Seasons."

100 Vrata Runaway

Na 40 stopnjah v igri "100 vrat. Na zaklenjenih vratih je diagram delovanja, okrog njega pa polje s celicami in kroglicami, ki veže žarek. S temi znaki lahko že uganete, da mora igralec izmenično prikazovati številke iz sheme. Črne kroglice se lahko premikajo vzdolž črte med točkami in se lahko združijo in razdelijo. Druga možnost je prikazati kvadrat, trikotnik z vrhom, diamant in majhen trikotnik. Pritisnite PRINT, da shranite rezultat med temi dejanji. Po pravilnih ukrepih se odpre dvigalo. Zdaj veste, kakšna je raven "100 Door Escape" na ravni 40.

Sorodne publikacije