Kaj so mine "Skyrime"?

Za prenos enega najpomembnejših poklicev v Skyrim - kovača, igralec potrebuje naravne vire. Kupujejo jih pri trgovcih ali rudnikih. Skyrim je bogata pokrajina Tamriel, ki ima 25 rudnikov z minerali. Vsak rudnik je edinstvena lokacija z določeno vrsto rude, ki živi in ​​naseljuje svoje prebivalce.

Obrtni sistem

Kovaštvo združuje več generacij dejavnosti. Po študiju te specialnosti se igralec nauči ustvarjati in izboljševati svojo opremo. Bolj izkušen kovač, močnejši je oklep. Samo ta mojster bo lahko izumil najmočnejše in smrtonosno orožje v igri. Če želite ustvariti težke oklep, sekiro in meče, boste potrebovali surovine, pridobljene v rudnikih "Nominacija". Igralec bo potreboval skorjo. Pogosto se dogaja na odprtem svetu ali v rudniku, kjer se izkopavajo. Z njegovo pomočjo se iz rude prebiva ustrezna ruda, ki jo v igri predstavlja devet vrst: železo, srebro, zlato, korund, malahit, orihalkovaya, živo srebro, lunarni in ebonit. Pridobljena ruda se predeluje s talilno pečjo v ingotih. Na nakovalu so ustvarjeni oklep in orožje. S pomočjo stroja se poveča zaščita oklepov in za izboljšanje oborožitve je potreben ostrenje kamna. Vse te naprave so prisotne v velikih mestih in so skoncentrirane na enem mestu, ki se imenuje kovačnica. Včasih se pojavijo ločeno na različnih lokacijah, vključno z ječami.


Odgonska gredSkyrim

Z dodajanjem Dragonborna v igri se je pojavil velik rudnik z vlogami železa in srebra. Da bi prišli do tega, se morate pogovarjati v pristanišču Windhelm z bradatim fantom po imenu Gyalund Pood Soli. On bo kapetan Severne Deviške ladje in bo povabil igralca, da pluje do otoka Salstheym za 250 zlatnikov. Ladja bo privezala v pristanišču Voronezhskaya Rock. Potovanje bo spremljala posadka ladje, saj je ta lokacija zunaj "nominacije". Rudnik se nahaja severno od točke prihoda. Njena gospodinja je bila izbrana za roparje, zato je potrebno zaloge zdravilnih zelišč in urediti opremo. Prav tako je priporočljivo, da se sprostijo mesto v inventarju, saj tam razbojniki uporabljajo kosti oklep, ki tehta veliko. V rudniku je veliko skritih skrivališč, vključno s podvodnimi. Kot rezultat, poleg rude lahko najdete veliko vreč z zlatom, sipanje dragih kamnov in plod Dibellas.

Mračni rudnik

Na jugovzhodno od Windhelma je trdnjava Orcs Narzulbur. Če znajo igralci pripadajo njihovi rasi, potem naj bo takoj. V nasprotnem primeru morate opraviti nalogo, da dobite brezplačen dostop do poravnave. Na ozemlju trdnjave so izkopavanja v največji ebonitni jašek Skyrim - Oblačnega rudnika. Ebonitna ruda je dragocena surovina v igri. Ingoti, iz njih izkopani, so potrebni za izdelavo ebonitne in dadrične opreme. Mračni rudnik je daleč od največjega v Skyrimu, vendar rezerve ebonitnih rudje osupljivo.

Sorodne publikacije