Iriver Player: Navodila in pregledi

Iriver modeli v segmentu kompaktnih avdio predvajalnikov so vedno imeli ločeno nišo. Medtem ko se večina konkurenčnih proizvajalcev strogo drži določenih standardov sodobnega pripomočka, so južnokorejski strokovnjaki obvladali vse nove značilnosti ergonomije in oblikovanja, pri čemer pogosto zapuščajo uveljavljena pravila. Pravzaprav do sedaj takšno načelo eksperimentalnega razvoja prinaša uspeh na trgu in prav tako živo razočaranje med pripadniki - odvisno od modela. Tako ali drugače, vendar obstajajo tudi nespremenljiva načela, po katerih igralec Iriver praktično razvija v vseh zbirkah. To je želja po doseganju široke funkcionalnosti, energetske učinkovitosti in kakovostnega zvoka. Seveda, polna uporaba sredstev igralca je lahko le uporabnik, ki dobro pozna nianse njegovega izkoriščanja.


Kontrole naprav

Med glavnimi elementi, ki jih uporabljajo igralci teh blagovnih znamk, lahko izberete vtičnico za slušalke, zanko za zanko, priključek za polnilnik, vrata za linearni vhod in tako naprej. Posebno pozornost si zasluži prisotnost USB vrat, ki je dobil napravo v najnovejših različicah. To je večnamenski komunikacijski pripomoček, ki vam omogoča polnjenje in izmenjavo informacij. Tudi na zunanji strani ohišja ima Iriver gumb za ponastavitev, ki vam omogoča ponastavitev nastavitev. Najnovejše spremembe vključujejo zmožnost vključevanja sodobnih pomnilniških modulovformatov do Micro SD. Za neposredno kontrolo karakteristik zvoka so na voljo tipke za glasnost, obdelava z digitalnim multimedijskim predvajalnikom pa se običajno izvaja prek zaslona na dotik, čeprav so v starejših različicah te naloge rešene z mehanskimi gumbi.


Navodila za uporabo polnilnika

V večini sodobnih modifikacij Iriver se polnjenje polnjenja izvaja prek omenjenega kanala USB, čeprav obstajajo izjeme. V vseh primerih je delo igralca opremljeno z notranjim napajanjem, ki ga je mogoče v celoti obnoviti v 3-4 urah, odvisno od zmogljivosti in modela. Pomembno je omeniti, da ko se v stanju pripravljenosti povežete z osebnim računalnikom, se napajanje ne napolni. Da bi igralec Iriver začel polniti, je potrebno delovanje računalnika. Prav tako je treba upoštevati, da so modeli USB dodatno opremljeni z najsodobnejšo tehnologijo varčevanja z energijo. To pomeni, da lahko programiranje naprave preko časovnika optimizira stroške virov energije. V praksi se to na primer izvede z nastavitvijo modela za izključitev osvetlitve ozadja v nekaj sekundah ali minutah. Seveda se predvajanje glasbe ne izklopi, čeprav je mogoče delovni interval igralca nastaviti na enak način.

Navodila za uporabo ZA Iriver

Ponovno, v poznejših različicah predvajalnika je podjetje predvidelo ergonomsko uporabo povezave s pripomočkom z računalnikom. Izvaja se s pomočjo sistema Iriver Plus 4programski paket z osnovnimi funkcijami upravljalnika medijev. Najprej mora uporabnik inicializirati program in začeti njegovo namestitev. Nato bo izvedeno samodejno branje glasbenih datotek, ki so prisotne v predvajalniku. Če je potrebno, gredo v knjižnico upravitelja vsakič, ko se povežejo z računalnikom. Kot kažejo navodila, je igralec Iriver v tem delu priročno krmiljen s tipko Prenos, ki vam omogoča premikanje datotek med sistemi. Poleg tega lahko knjižnico napolnite z viri tretjih oseb, na primer z odstranitvijo skladb CD-jev.

Upravljanje dodatnih funkcij

Uporaba pomožnih zmogljivosti poteka prek standardnih kontrolnikov predvajalnikov. Na izbiro uporabnika lahko ponudimo različne funkcije, odvisno od modifikacije. Torej, za začetek dela z opcijsko možnostjo, se ponavadi prikaže okno, nato pa se izvede popravek določene funkcije. Zlasti lahko nadzorujete načine seznanjanja ali načine predvajanja. V zvezi s samimi nastavitvami igralec Iriver omogoča nadzor parametrov izenačevalnika, prilagajanje zvoka, delovanje stereo efektov itd. Seveda, že v glavnem meniju lahko uporabnik izbere seznam razpoložljivih posnetkov in da ukaz za predvajanje enega od njih. Izdelujejo se standardne kontrole za digitalni predvajalnikBrskanje med seznami in mapami. Primer takega vmesnika je igralec Iriver E300, v katerem je organiziran dobro organiziran sistem naročnin na več ravneh. Mimogrede, maksimalni čas predvajanja videa v tem modelu s prikazom na tekoče kristale je 8 ur.

Pozitivne povratne informacije o modelih

Treba je opozoriti, da so pozitivne povratne informacije o izdelkih Iriver pogosto povezane z lastništvom modela v določenem segmentu. V tem primeru velja pravilo - čim bližje je različici do premijske ravni, bolje se kaže v rokah uporabnikov. Eden od referenčnih modelov te vrste je Iriver S100, ki je hvaljen zaradi visoke kakovosti zvoka, zanesljivosti, privlačnosti, ergonomije vmesnika in privlačnega dizajna. Ampak spet, to nikakor ni najbolj dostopna možnost in cenik. Vredno je omeniti pregled modela E300, ki uspešno združuje nove tehnologije in nekdanje lastniške rešitve.

Negativne povratne informacije

Obrat odnosa uporabnikov do izdelkov tega podjetja so pregledi sprememb T7. Čeprav je bil model zasnovan kot preprosta proračunska različica priročnega in vsestranskega igralca, uporabniki niso cenili prizadevanj razvijalcev. Zvok morilca, skromna oprema, nizka življenjska doba baterije - to je le del pregledov, ki jih prejmejo igralci, ki si želijo plačati. Mnenja kažejo tudi na pomanjkanje izrazitih oblikovnih odtenkov, ki so prisotni v napravah višje ravni. Vendar pa nekatere trditve veljajo za skoraj vse vladarje -na primer, lahko pokličete nizko kakovost kompletnih slušalk in sistema za zaklepanje, kar zahteva dvojni pritisk na sprožilec.

Sklep

Ob vseh pomanjkljivostih se proizvajalec dosledno bori proti konkurenci na enem mestu s proizvodi Sony, Philips, Cowon in drugimi velikani na trgu. Primer uspešnega razvoja podjetja je Iriver E300. Navodilo za majhno napravo je razdeljeno na več odsekov, od katerih velik del prevzame navedene funkcije. Ta dokument jasno kaže, kako velik je tehnološki potencial sodobnih naprav Iriver. To se nanaša na ergonomijo in kakovost zvoka, ki v mnogih pogledih omogoča južnokorejskim strokovnjakom povpraševanje po tem segmentu. Seveda, ne vsaka naprava kaže boljšo kakovost izdelkov, vendar je pomembno upoštevati ravnotežje cen. Kljub temu so isti vodilni igralci pogosto cenejši od analogov drugih velikih proizvajalcev.

Sorodne publikacije