Dark Souls 2 Sistemske zahteve: Minimalna in Maksimalna

Računalniški digitalni zabavni projekt Dark Souls 2 ima visoke parametre in zahteva močan računalnik. Kljub dejstvu, da je igra za dve leti, daleč od katere koli tehnologije bodo mogli vzdržati tako obremenitev. Zato je pomembno poznati vse specifične specifikacije razvijalca in, če je potrebno, nadgraditi računalnik na te standarde.

Opis igre

Tudi če so sistemske zahteve Dark Souls 2 previsoke, bi morali ljubitelji RPG žanra vsekakor izboljšati svoj računalnik in sodelovati v tej vznemirljivi pustolovščini. Stilistika se izvaja v tonih temne srednjeveške fantazije. Protagonist nima imena in skuša najti zdravljenje svoje preklete duše. V ta namen gre v staro kraljestvo Dranglik, kjer po legendi živijo najmočnejši demoni na celini. Vitez mora prevzeti posest "velikih duš", ki jo lahko zdravijo, ko se pravilno uporabljajo. Za igro je značilna edinstvena nastavitev, realistične bitke in povečana stopnja težavnosti.

Minimalne značilnosti

Že v standardih industrije iger na srečo bi moral nov razvoj imeti niz najnižjih in priporočenih parametrov. Pri Dark Souls 2 so sistemske zahteve na minimalni ravni že impresivne.

Avtorji so se odločili, da bodo podporo za Windows Vista SP2 pustili kot najnižjo različico operacijskega sistema. Procesor potrebuje model AMD Phenom II X2555 s 32-gigahertno uro ali ustreznim Intel Pentium Core 2 Duo E8500 proizvajalcemuspešnosti Dovolj je dva gigabajta RAM-a, čeprav je boljši, ker bo potem igra manj vlekla ostranjevalno datoteko. V skladu s tem se računalnik ne bo pregrel in bo obremenil procesor. NVIDIA grafična kartica precej starega modela GeForce 9600GT se dobro pokaže z nizkimi parametri Dark Souls 2. Znaki so pravilno upodobljeni, brez utripanja in drugih zamikov. Primeren je tudi grafični procesor ATI Radeon HD5870, ki ni slabše moči. Predpogoj je tudi razpoložljivost DirectX 9.0 c, dvanajst gigabajtov prostora na disku za dodelitev datotek in zvočna kartica.

Priporočene nastavitve

Da ne bi zmanjšali števila posnetkov na sekundo in ste bili urejeni z grafiko z vsemi nastavitvami, je potrebno, da so priporočene sistemske zahteve za Dark Souls 2 izpolnjene. Od minimalnih lastnosti se razlikujejo za več kot dvakratno moč. To še posebej velja za procesor in grafično kartico.

V prvem primeru je potrebno imeti Intel Core i321003.10 GHz model, ki je bil eden najboljših do leta 2014. Njegova vredno zamenjati procesor AMD A83870K z urno hitrostjo 3,0 gigahertz. Video kartico priporočamo za več generacij. Razvijalci so na seznamu NVIDIA GeForce GTX 750 ali ATI Radeon HD 6870 na gigabajtih pomnilnika ali boljši. Namesto dveh RAM-ov so že naštete štiri. V tem primeru je stranki priporočljivo, da dajo na operacijski sistem Windows 7 SP1. Ostali parametri ostajajo enaki, kot so bili označeni na seznamu zahtevanega minimuma.

Potrditevvisoki parametri

Mnogi ljudje ne vedo, kako igrati Dark Souls 2 in zakaj ne vodijo stranke. Zdi se, da so sistemske zahteve le nekoliko nižje, vendar pri nizkih nastavitvah hitrost slikanja 10 enot in monitor zagotavlja le učinek diaprojekcije. Razlog za to je usmerjenost razvijalcev na kakovost grafike in njeno izvirnost. Avtorji so poskušali maksimirati optimizacijo projektov, vendar tudi to ne rešuje šibkih sistemov, da ne bi mogli delovati.
Po eni strani je to zmanjšalo število prodaje, nekateri uporabniki pa so nadgradili računalnik. Hkrati pa je kakovost slike na zaslonu navduševala gledalce. To je jedro, ki zagotavlja ta učinek, vendar njegovo delo zahteva vire, zato je prišlo do pristranskosti do tistih uporabnikov, ki lahko iztisnejo maksimum s Dark Souls 2. Tudi ljudje, ki resnično ne marajo žanra igranja vlog, so rekli, da sta grafika in stilistika popolnoma ena enega. Še vedno je treba dodati zanimiv proces igre in čip v obliki zapletenega prehoda na to, vojska navijačev pa že čaka na nadaljevanje. Pripravljeni so nadgraditi svoj osebni računalnik in preizkusiti nov del svoje najljubše serije.

Nasveti za optimizacijo

Če sistem izpolnjuje minimalne parametre, vendar Dark Souls 2 v ruskem jeziku, kaže nizko hitrost sličic, tudi pri nizkih nastavitvah, potem je razlog za sam sistem. Najprej morate zagnati poseben pripomoček za igre na srečo, kot je Razer Game Booster. Odstranila bo vse nepotrebne procese in sprostila večkraj projekta. Prav tako je treba onemogočiti vse storitve, vključno z antivirusom ob zagonu. Če to ne pomaga, mora biti naslednji korak defragmentacija vseh trdih diskov. Najnovejše zdravilo je lahko očistiti register, zato je bolje uporabiti posebno programsko opremo. Če je vse to opravljeno, se mora število sličic povečati v igri in doseči raven, na kateri je možen celoten prehod.

Sorodne publikacije