Najmočnejši pametni telefoni: top 5

Kaj je najmočnejši pametni telefon na svetu? Jasno je, da na to vprašanje ni mogoče odgovoriti. Trg mobilnih naprav je raznolik. Letno proizvajalci izdelujejo nove modele, ki uporabljajo inovativne modele. Zato je v tem segmentu vedno težka konkurenca. Zaradi tega je kupec opremljen s široko paleto oblikovalskih pripomočkov, njihovo funkcionalnostjo in zmogljivostjo. Kako razumeti najmočnejši model pametnega telefona? Da bi razumeli to težavo, boste morali upoštevati značilnosti procesorja in baterije. Podrobno opišite vsak pripomoček, ki nima smisla, saj je za to oceno potrebno poznati samo najpomembnejše kazalnike. Nato preberite pregled, ki bo na kratko opisal najmočnejše pametne telefone.

Apple iPhone 7 Plus in iPhone 7

Nič presenetljivega glede dejstva, da Appleovi izdelki zavzemajo vodilni položaj v top 5. Pripomočki sedme generacije so bili na voljo po septembrski predstavitvi. V samo nekaj dneh so prišli v vodje prodaje. Oba modela delujeta na čipu Apple A10 s 64-bitno arhitekturo. Temelji na 4 jedrih, ki temeljijo na načelu 2 + 2 in delujejo na frekvenci 234 GHz in 105 GHz. Uporabniku je na voljo več sprememb, ki se razlikujejo po velikosti notranjega pomnilnika 32128 in 256 GB. Podjetje procesor deluje čim bolj učinkovito. S to optimizacijo se življenjska doba baterije skrajša na minimum. Količina pomnilnika RAM je precejšnja: atV mlajšem modelu je 2 GB, starejši pa 3 GB.

Na prvi pogled se baterije morda ne zdijo dovolj močne: iPhone 7 - 1960 mAh, v modelu čarovnika Plus-2900. Vendar pa je glede na učinkovitost in učinkovitost vseh procesov proizvajalec lahko optimalno optimiziral napravo. Zaradi tega se polnjenje baterije opravi ekonomično. Prav to jim je omogočilo, da napravam dodelijo naslov "Najmočnejših pametnih telefonov".

Ocene izdelkov Apple

Kaj pravijo uporabniki o modelih sedme generacije Apple? Srečniki, ki so uspeli testirati te pripomočke v svojem delu, pustijo le prekletne ocene na spletu. Odlikujejo hitro delovanje, ekonomično porabo baterije, ločljivost zaslona in kamere. Posebna pozornost je namenjena varčevanju z energijo. Zaradi njega uporabnik morda ne bo moral skrbeti, da bi se baterija izpraznila v najbolj neprimernem času. S svojim aktiviranjem bodo pripomočki lahko povečali trajanje dela brez ponovnega polnjenja do 40 ur. Mnogi uporabniki se bodo strinjali, da so najmočnejši pametni telefoni.

OnePlus 3T

Po mnogih avtoritativnih publikacijah je ta model najbolj produktiven od tistih, ki delajo na Androidu. Mnogi kupci so bili navdušeni nad količino RAM-a, ki je v tem modelu 6 GB. Napravo napaja posodobljen procesor Qualcomm Snapdragon 820, na podlagi katerega je razvijalec uporabljal štiri jedra s taktno hitrostjo 16 do 22 GHz. Visoko zmogljivost zagotavlja tudi Accelerator Adreno 530. Zatrajanje baterije ustreza bateriji 3400 megavatov. Na prvi pogled se lahko veliko uporabnikov odloči, da se baterija zelo hitro usede. Ni nujno, da imajo najmočnejši pametni telefoni prostorne baterije. Glavni dejavnik je pravilna porazdelitev procesov. Po številnih testih so bili objavljeni rezultati, ki pravijo, da bo s povprečno obremenitvijo pripomoček deloval brez ponovnega polnjenja vsaj dva dni. In to si zasluži spoštovanje.

Pregledi pametnega telefona OnePlus 3T

Veliko odobritev se sliši kot pametni telefon OnePlus 3T. Največjo pozornost kupcev je pritegnila kombinacija cene in kakovosti. Ta model omogoča uporabniku visoko raven učinkovitosti, zahvaljujoč 6GB "RAM" in super hiter procesor. Kar zadeva življenjsko dobo baterije, ne more vsak model tekmovati s pripomočkom. Večnamenski pametni telefon, ki brez izjeme popolnoma izpolnjuje vse sodobne naloge, deluje več kot 40 ur brez prekomernega polnjenja. Hkrati lahko lastnik uporablja vse funkcije, ki so zagotovljene brez omejitev.

LeEco Le Pro3

Ruski pametni telefon LeEco Le Pro3 se prodaja na ozemlju Ruske federacije, cena pa je precej nizka. Ta model je vrhunski. Ta pripomoček je najmočnejši pametni telefon na svetu (2016) med izdelki kitajskih proizvajalcev. Ta rang modela ni bil za nič. Opremljen je s precej hitrim Snapdragon 821 procesorjem, ki deluje na štirih jedrih. Vsak od njih deluje s hitrostjo 235 GHz. Poleg tega je grafični pospeševalnik Adreno bistveno izboljšal zmogljivost530. Količina RAM-a je 4 gigabajta. Ta indikator lahko prepriča vsakega uporabnika, da pametni telefon deluje hitro in brez zamud. Ne bo zadovoljil stranke in značilnosti baterije. Je litij-ionski tip, ki ga ni mogoče odstraniti. Njen obseg je 4070 čarovnik.

Mnenja o LeEco Le Pro3

Tako so se telefoni te družbe pravkar pojavili na ruskem trgu. LeEco Le Pro3 je hitro postal priljubljen. Kljub temu pa kupci v njem našli ne le prednosti, ampak tudi pomanjkljivosti. Oglejmo si jih podrobneje.


Prednosti:
 • elegantno moderno oblikovanje;
 • visoko zmogljivi procesorji;
 • velik obseg "operativnih";
 • trdna lupina;
 • hitrost;
 • premišljena ergonomija;
 • sprejemljiva cena (približno 25000 rubljev).
 • Slabosti so precej nižje, vendar je še vedno neprijetno za mnoge, da jih gledajo. Kaj razlikuje uporabnike: pomanjkanje reže za pomnilniške kartice in mini-jack (3,5 mm), fotoaparat z nizko ločljivostjo.

  Xiaomi Mi 5s

  Drug model kitajskega proizvajalca je pridobil pozornost uporabnikov. Xiaomi Mi 5s - najmočnejši pametni telefon leta 2016. Temelji na Qualcommovem 8-jedrnem procesorju Qualcomm Snapdragon 821. Učinkovitost bistveno pospeši čipov Adreno 530. Pomnilnik je 3/4 GB. Učinkovitost dela je zagotovljena z optimalno postavitvijo procesorskih jeder. Štirje od njih delujejo na frekvenci 215 GHz, ostalo pa na 16 GHz. Proizvajalec je namestil baterijo z zmogljivostjo 3200 mAh.

  Mnenja o Xiaomi Mi 5s

  Po proučevanju značilnosti Xiaomi Mi 5s so mnogi uporabniki ta model imenovali revidirana različica svojega predhodnika. Pripomoček je prejel številne posodobitve, ki so bile všeč večini kupcev. Vendar nobena pripomba ni delovala. Razvijalci so spremenili bralnik prstnih odtisov in po mnenju uporabnikov so bili precej neuspešni. Čeprav se je preselil na sprednjo ploščo, se je spremenil v navaden tipk na dotik brez jasnih meja, kar nekoliko otežuje njegovo uporabo. V drugem, pripomoček izkazalo precej dostojno.

  Oukitel K10000

  Presenetljivo je, da je pametni telefon z najmočnejšo baterijo izdelan tudi na Kitajskem. Razvijalci so namestili različico operacijskega sistema Android 5.1. Za visoko zmogljivost je na voljo 2 GB RAM-a. Zmogljivost baterije je navdušila vse stranke. Trenutno je ta model edini opremljen z baterijo z zmogljivostjo 10.000 magije. Če primerjamo Oukitel K10000 z iPhoneom šeste generacije, je ta številka "kitajska" več kot 6-krat. Poleg glavnih nalog lahko ta model deluje tudi kot prenosna baterija. V ta namen je komplet opremljen z OTG kablom. Srce pametnega telefona je procesor MediaTek MT6735. Deluje s 64-bitno arhitekturo. Vrsta jedra Cortex A53. Glede na to, da je razmeroma velika baterija, so razvijalci zagotovili funkcijo hitrega polnjenja.

  Ocene Oukitel K10000

  Pametni telefon z najmočnejšo baterijo Oukitel K10000 je pritegnil pozornost večine kupcev. Biti v kategoriji poceni mobilnih naprav (v 11.000 rubljev.), Je pokazal neverjetno značilnosti avtonomnega dela. TrenutnoPrototipov tega modela ni. Funkcionalnosti pripomočka ni mogoče imenovati popolnega. Mnogi lastniki so komentirali pomanjkanje opreme, vendar v celoti kompenzira življenjsko dobo baterije in dodatne funkcije. S pregledom tega modela lahko jasno ugotovimo: razvijalci so pozornost usmerili na zmogljivost baterije, pri čemer so ostali parametri na sodobnih standardih precej neprepoznavni.

  Zaključek

  Če povzamemo, ugotavljamo, da so najmočnejši pametni telefoni leta 2016 zasluženo uvrščeni v top 5. Vse so hitre izvedbe. Nekatere predstavljene modele odlikuje učinkovita optimizacija procesov, ki je razvijalcem omogočila doseganje visoke učinkovitosti. Obstajajo tudi tisti z najbolj zmogljivimi baterijami. Pametni telefoni s takšno opremo - redkost v Ruski federaciji.

  Sorodne publikacije