Dark Souls 3: Najboljše orožje. Pregled

Če greste na nevarno potovanje, čeprav virtualno, si morate sami zagotoviti izbiro najmočnejšega orožja. V priljubljeni video igrici Dark Souls 3 je najboljše orožje, da bo lahko povzročil največ škode sovražniku in vam ne bo dovolil, da umrete v najpomembnejšem trenutku. Svet Dark Souls je zelo nevaren. Igra velja za hardcore in vsakič vrže igralce v kompleksne izzive. Pred izbiro orožja je treba s posebno pozornostjo ravnati z opremo in opremo. Da bi odgovorili na vprašanje: "V Dark Souls 3 kakšno orožje je boljše?" - Predstavljamo vam seznam najpomembnejših, s katerim lahko brez težav premagate vsakega šefa.


Uchigatana

Uchigatana sreča igralca za vse tri dele temnih duš. To je starodavni japonski meč (drugo ime je katana), ki ga najdemo skoraj na samem začetku igre. Za pravilno uporabo učenca vam ni treba imeti posebnih veščin. Orožje ima tako prednosti kot slabosti. Močnim značilnostim je mogoče pripisati povečano moč med udarcem, možnost pariranja, pa tudi izziv krvavitve, ki povzroča dodatno škodo. Slaba stran je nizka moč, posledično - kratkotrajna uporaba. Da bi se usposobili, morate premagati prvega šefa. Po zmagi boste odprli pot do ognjenega templja, a pred vhodom zavijte levo. Tam boste našli lik, oblečenega v krpe, v katere se bodo učili.

Sword of Darkness

Sword of Darkness - meč teme - še boljšiorožje Dark Souls 3. Zanimiv del njegove zgodbe je bil, da so ustvarjalci tega orožja sami temni škofje. S tem ogromnim dvoročnim mečem lahko zlahka premagate več nasprotnikov naenkrat. Poleg tega je trdna podlaga vam omogoča, da luknjanje skoraj vsako vrsto oklep. Vsakič, ko zavrtite orožje, se od njega sliši čuden zvok, ki spominja na stok padlih duš.


Lahko rečemo, da je meč Darkness najboljši dvoročno orožje Dark Souls 3. Nahaja se znotraj Dark Spirits in pade v določeni meri, tako da se pogosto igralci zatekajo k farmaciji. Pojdite na High Lothic Wall in Victim Way, kjer lahko poskusite svojo srečo.

Zwejhander

Zweijhander je ogromen dvoročni meč iz jekla. On ni samo eden največjih pištol v velikosti, ampak eden najtežjih. Da bi jih obvladali (ali jih vsaj dvignili), morate imeti veliko moč in izkušnjo. Brisanje zweichander, lahko ne samo udaril nekaj sovražnikov takoj, ampak tudi knock jih dol, dobili priložnost, da vodi končni usodni napad. Ne smemo pozabiti, da uporaba tako velikega orožja zmanjšuje raven vaše stagnacije, tako da bo najbolj učinkovit zweijkander proti šibkejšim nasprotnikom.
Takšen meč je pridobljen s preprostim nakupom v trgovini Serocrice. Za njega boste morali dati šest tisoč duš. Če ni želje, da bi se delili z dragocenimi dušami, in da bi dobili zvyayhander je zelo zaželeno, potem obstaja še en način. Pojdite na lokacijo LokacijeUndead in prekinil čim več pridigarjev, kot je mogoče. Verjetnost orožja ni zelo velika, vendar še vedno obstaja možnost za uspeh.

Ropalni lopatice

Če niste ljubitelj velikih mečev, vam bodo roparske lopatice zagotovo postale všeč. Ko jih prejmete, lahko izvajate strele. Povečana hitrost vas bo praktično nevidna v obraz skoraj vseh nasprotnikov, kar daje jasno prednost. Ropalni Blade ima še eno spretnost, ki pospešuje vaš korak, s katerim lahko shranite madeže med zvitki. Robber's Blades - To ni le najboljše orožje Dark Souls 3, ampak tudi na voljo. Najdete ga v kraju, ki se imenuje Victim Way ob prvem požaru.

Dragonfly playlist

Dragonfly Dragon se je prvič pojavil v drugem delu igre v rokah spretnega nasprotnika, Ornsteina. Nato igralci še vedno niso imeli priložnosti za nabavo orožja za lastno uporabo, vendar se je pojavil s sprostitvijo tretjega dela. Zdaj lahko vsakdo najde kopje in popolnoma uživa vso svojo moč. Dolga baza puščice Dragonfly drži sovražnike blizu na daljavo, in nevihta udari najbližje nasprotnike z močnim razelektritvenim tokom. Igra Dragonfly je postala dostopna šele, ko je mimo glavnega šefa antičnega Pikka. Po prejemu zmage, zapuščanje vrat, najti majhno sobo, v kateri bo.

Gospod zakopavanja

Še en dvobojni meč, ki je naveden v "Najboljših orožjih Dark Souls 3" je Lord of the Bury. Zlomil je ročaje in na splošnone izgleda preveč, vendar neprivlačni videz ne vpliva na njegovo moč in moč poškodbe. Poleg tega ima meč enega izmed najbolj uporabnih bonusov za napad na visoki ravni, ki se lahko uporabi proti velikanom. Pojdite v uničen kapital in najdite prestol velikanskega Jorma - Gospodar zakopavanja bo v bližini.

Sorodne publikacije