Spalni psi: goljufa, igranja, zgodba

Spalni psi so danes ena najbolj razvitih iger odprtega sveta. Square Enix, neverjetno uspešen otrok, je nastal 14. avgusta 2012 in kljub temu še vedno gleda na raven najboljših sodobnih video iger. Najprej bi lahko igrali to mojstrovino na PC-ju, Xbox 360 in Playstation 3. In od leta 2014 je bila ta Hongkong pištola izkopana na konzolah zadnje generacije. Skupnostne igre imajo še vedno veliko število oboževalcev, ki še vedno ustvarjajo amaterske modele, dodatke in goljufije za spalne pse.

Igranje

Igra je eleganten in pristen strelec. Borilne veščine, orientalske teme in slog hongkongških banditov ustvarjajo nepozabno doživetje. Spalni psi so pogosto povezani s serijo GTA zaradi očitne podobnosti v slogu zgodbe. To je nekako ista zgodba o razbojnikih, vendar z naklonom v azijski kulturi. Kot v primeru GTA, vam igra omogoča, da jo uporabite med prehodom goljufije.


Spalni psi vam omogočajo, da doživite vse čare črpalke, kar je pomemben dodatek k igri z odprtim svetom. Ko igra napreduje, lahko uporabnik na očalah porabi veščine, ki jih pridobi z nalogami triade in policije. Gangsterske izkušnje se zbirajo z uporabo okoljskih elementov v boju. Če na primer uporabite stavko v trgovinskem oknu, se bo raven triade povečala. Policijske točke imajo bolj zanimiv sistem. Po začetku misije ima igralec največje število točk za obrambnega igralca. In kolikor ga povzročaškodujejo civilistom.
Kot pri vseh igrah tega žanra obstaja sistem za zbiranje trofej. Zbiralni kipci, oltarji in sefi so razpršeni po vsem svetu iger, zbiranje katerih bo pomagalo ne samo dvigniti statistiko mimoidočih, ampak tudi izboljšati nekatere lastnosti znaka. S pomočjo goljufij v Sleeping Dogs lahko preskočite ta vidik igre tako, da dobite vse bonuse, ne da bi se pri tem posebej potrudili.


Plot

Igralcu je dana možnost, da se počuti v koži Wei Shen - kitajskega policista pod pokrovom. Igralec ga vidi kot najboljšega predstavnika oddelka za boj proti organiziranemu kriminalu: Wei ima mojstra borilnih veščin, odlično strelja, vozi avto in ima visoko raven intelektualnih sposobnosti. Igra se začne s prizorom v policijski postaji, kjer prejme naloge za izvedbo v tolpi "Water Street".
Celotna zgodba gangsterske organizacije temelji na klasičnih načelih konfrontacije med obema skupinama. Igra ima vojni klan, napad na sovražno ozemlje, rop in huliganstvo. Mnoge misije vsebujejo prizore streljanja in umorov. Na samem koncu zgodbe, Wei Shenu ima priložnost, da postane klanski šef, vendar zavrača. Novi pritožnik prikazuje povezavo svojega prijatelja s policijo, vendar ga še vedno izpusti živ.

Goljufije in kode

V Spalnih psih obstaja veliko načinov za poenostavitev igranja igre. Kljub dobri izdelavi je nekatere misije težko dokončati, uporabiti je treba metode tretjih osebprehod Ena od teh je uporaba šifrantov v spalnih psih. Posebni programi lahko pomagajo igralcu, da dobi neranljivost, neskončno število kartuš ali izboljša nastavitve. Če želite uporabljati te funkcije, morate prenesti in namestiti dodatne mehke goljufije za spalne pse. Vendar pa mora biti to previdno, saj mnogi od njih lahko vsebujejo viruse in druge škodljive elemente.

Sorodne publikacije