Kako prenesti stopnjo 269? Planet Gems: nekaj nasvetov

Kako prenesti stopnjo 269? Planet Gems je igra, ki jo mnogi poznajo. Takoj lahko rečem, da ni nič zapletenega. Obstaja nekaj nasvetov, kako to storiti.

Igra "Planet Gems"

269 ni najbolj zanimiva v igri kot tudi najtežja. V tem projektu so vse ravni na svoj način zanimive. V igri lahko še vedno zgradite zgradbe, razen za zbiranje draguljev za tri. Priljubljenost je pridobila zaradi svoje barvitosti, preprostosti in hkrati potrebe, da vnaprej razmišlja naprej. Ker je število takih v vsakem krogu omejeno. Bonuse in toteme je treba porabiti pametno, sicer lahko izgubite.


Aplikacija je postala priljubljena med ljubitelji časa ubijanja na kakršen koli način: na dolgočasnem predavanju, na poti na delo ali domov, da bi nekako preživela čas in čakala, da se dekle obleče, obleče in sije.

In kljub temu, kako osvojiti 269 stopnjo v "Planetu draguljev"?

V teku je samo šest, zato moramo o njih premišljevati:
 • Najprej morate razstreliti rumenega bombnika;
 • z linijo zelenih prodnikov nastane strela;
 • Nastala bomba mora biti aktivirana;
 • narediti poljubno permutacijo na vrhu;
 • znova izdelajte svetilko;
 • za izvedbo detonacije bombe modre barve.
 • Možne so tudi druge možnosti za zmago. Vendar je zgoraj navedeno optimalno.

  Zaključek

  Veliko vprašanj je postavljenih o tem, kako prenesti raven 269. "Planet draguljev" o temna stopnji je zelo malo korakov. Toda v bistvu mnogi igralci premagajo to raven. Kot kažejo statistike, se tisti, ki igrajo zelo hitro vrnejo k njej zaradi časa, ko morajo nekako oditi. In bolje kot igra tega žanra, ni ničesar.


  Vsak dan so milijoni ljudi v prometnih zastojih, razmišljajo, kaj naj počnejo na predavanjih, v dolgih čakalnih vrstah ali pa se samo zabavajo, da bi v to igro potisnili glave. Aplikacija je zelo priljubljena pri pisarniških delavcih, ki radi ubijejo čas v odmoru med koničnimi obremenitvami. Nič ni bolj učinkovito kot v delovnih pogojih za hitro in kakovostno odstranitev čustvene obremenitve, sprostitev napetih živcev in hlajenje vročega dela iz možganov. V odmoru pri delu nekdo poganja dim in nekdo raje razmišlja, kako prenesti stopnjo 269. "Planet draguljev" predstavlja vsako raven na svoj način. Nekdo ni nujno posebej napet, in vse faze gredo na vzhod in nekdo je prisiljen napeti, misliti, identificirati številne zakone in razviti lastne taktike. Tukaj je vse dobro. Morate biti potrpežljivi in ​​začeti izvajati vse predvidene kombinacije. Ena izmed njih se bo izkazala za resnično, vendar jo je mogoče odkriti le z izbiro.
  Aplikacija je priljubljena tudi pri otrocih srednjih in mlajših let. Prispeva k razvoju ustvarjalnega mišljenja, pomaga pri rastočem otroku, da se nauči videti zakone. Torej je tudi trenutek v razvoju. Ni treba skrbeti, da bo otrok trpelmajhni deli (to ni oblikovalec LEGO). Ne bi bil vesel. In včasih za ušesa ne odlašajo igro iz te aplikacije, ker morate ugotoviti, kako prenesti ravni 269. "Planet Bombs" - igra, ki lahko zajame za dolgo časa.

  Sorodne publikacije