Dark Souls 2: Orožja različnih vrst

V priljubljeni igri igranja vlog Dark Souls 2 orožje igra pomembno vlogo za lik. Projekt so ustvarili razvijalci v stilu hardcoreja, in težko se je boriti z pošasti. Zato morajo vsi uporabniki vedeti, katere dolge in bližnje pištole najdete v igralnem vesolju.

Bitke na daljavo

V Dark Souls 2 orožja dolgega dosega predstavljajo loki in samostreli. Od vseh sort arzenalov je vredno omeniti Veliki lok obsedenega oklepaja, ki pade z istoimenskega sovražnika na mestih železnega prelaza ali Muggleja. Ima veliko težo, vendar veliko škode. Za navadne duše v Ornicefu lahko kupite Fused lok, ki nima preveč dolgega razpona, vendar ima dobro izgubo in se odlično pokaže v spopadih enega po enega.
Med samostrele je vredno omeniti model iz svetišča zmajev, ki pade iz vitezov. Drug močan primer je orožje, imenovano "Evelyn". Ta hitri samostrel je skrit v skriti sobi mesta Craning Nezhitis na desni strani kresnice. Pred vhodom sta dva velikana s ščitniki.

Blizu bitke

Orožje v temni duši 2 je veliko več kot dolgoletni modeli. Obstajajo bodisi, meči različnih velikosti, dolžine in uteži, helebarde, kremplji in več vrst. Med njimi bo vsak uporabnik lahko našel nekaj, kar jim bo všeč.

Prvi nenavaden primer je iskalec črnega srebra. Ta pletenica zagotovo pade iz Odrešenika grobov v Skeptic Underground. Ima privlačne parametre in zelo dober videz.
Halberd Spiritious trizet se nanaša tudi na vrste orožja, ki so si jih zapomnili na prvi pogled. Lahko ga zamenjate za gladke kamenčke v parih krokarjev Dini in Tilo. Na enak način lahko zamenjate močno Demonsko kladivo, ki ima počasno hitrost, vendar povzroča veliko škode. S sekiro bi morali uporabniki loviti nož za mesarje, ki se zamenja za Ornithfx za pet tisoč duš. Nobeno orožje v Dark Souls 2 se ne ujema z meči. Med njimi so modeli, ki jih lahko izberete samo za želeni slog.

Orožje z dušami

V Dark Souls 2, roke duše šefi so najmočnejši in najbolj privlačen v smislu videza. Od vsakega glavnega sovražnika lokacije, duša pade in jo lahko zamenjajo dva trgovca - Streida in Ornipes. Iz seznama vseh vzorcev je treba omeniti Spider Silk - bodičasti meč, ki ga lahko izvlečemo za Freyjevo dušo in 15.000 navadnih. Odlično za igralce v začetni fazi napredka. Želja po debelosti se zamenja za deset tisoč navadnih duš in eno Nasandro.
Ta zmogljiv model z velikim polmerom škode bo odličen dodatek k zbirki. Z njim se lahko borite proti najrazličnejšim nasprotnikom. Meč Mesečeve svetlobe se izmenjuje po istem vzorcu, samo z dušo bledega zmaja. Ima lepo modro svetlobo in čeden model. Od orožja dolgega dosega je vredno omeniti Desire Bee, ki gre enako kot prej omenjena pljunka. Treba je omeniti, da v Dark Souls 2 kode za orožje ni potrebnouporabljajte, ker je vsak izdelek mogoče dobiti samostojno.

Sorodne publikacije