Dark Souls 2: Oklep in njegove sorte

V Dark Souls 2 oklep je osnova glavne junakove opreme. Brez dobrih obrambnih mrež lahko samo ena enota napreduje preko ploskve in kompleksnost se bo včasih povečala. Zato mora vsak uporabnik poznati razporeditev oklepov razredov in najboljše vzorce med njimi.

Splošni opis

V Dark Souls 2 je oklep razdeljen v tri standardne kategorije - lahka, srednja, trda. Vsak komplet vključuje čelado, rokavice za roke, verigo z gamašami in čevlje. Skupaj so postavljeni ti predmeti, ki lahko v celoti sestavijo različne bonuse za zaščito. Vsi elementi niso del opreme. Oblečeni so ločeno in lahko uporabniku omogočajo tudi različne pozitivne učinke. Obstajajo v igri in nedokončana omrežja, ki vključujejo dva ali tri predmete. Za pravilno nošenje uporabnika morate najti svoj stil igre in prevzeti opremo, ki ustreza parametrom in teži.Lahka vrsta oklepa

V Dark Souls 2 ima lahka oklep najnižja zmogljivost v smislu fizične in elementarne zaščite, vendar pa zmaga zaradi svoje teže. Uporabnik s takim oklepom se lahko hitro premika in se izogne ​​napadom celo v zadnjem trenutku. Hitrost bo glavna prednost uporabnika v bitkah. Eden najboljših setov v tej smeri je "Oklep lavljevega čarovnika". Lahko ga dobite v Tnolosye, kjer so vsi deli opreme v prsih. On je v zapuščeni stavbi, toda pot je blokirana s fosilnim bojevnikom. Potrebno ga je oživitis pomočjo točke "Dummyana veja prvega". Potem lahko varno vzamete vse stvari. Prav tako je vredna pozornosti "Seth Saint", ki ga lahko dobite iz Lysie. Najlažje je imeti trideset enot vere in potem, ko se pogovarja z žensko, bo igralcu dala predmete. Drugi način, da dobite oklep, je ubiti lik. Nato se lahko nastavi v obliki ekstrakcije iz trupla.Povprečni oklep

V Dark Souls 2 je najboljši oklep, po mnenju mnogih uporabnikov, v srednji kategoriji oklep. Ta oprema tehta od 20 do 39 enot in omogoča uravnoteženje hitrosti in kakovosti zaščite. V njem bo uporabnik lahko prevzel del škode in hkrati dovolj hiter v bitkah z več nasprotniki. "Seth Dranglik" - eden najboljših v tej smeri. Ima dostojne funkcije in lahko ga dobite skoraj pred začetkom kampanje. Po zmagi Persecutorja, bo igralec lahko pobral tri dele, in čelado bo dal Drummond po bitki z Velikim imetnikom. Dovolj, da se z njim pogovorim, potem ko je ubil to pošast. Še en dober sklop kategorije je "Set Targrea". Doseči ga je mogoče le na en način - doseči tretje mesto v organizaciji "Blue Guard". Potem bo vodja med pogovorom dal ta komplet v celoti.

Heavy Armor

V Dark Souls 2 je težka oklepnica najbolj priljubljena zaradi visokih parametrov. Spretni igralci ne doživljajo težav z utajanjem in tak oklep vam omogoča, da zamudite več udarcev v bitki brez večje škode. Njihova težazačne štirideset enot in več. Najbolj priljubljen set v tej smeri je "Seth Havela", ki je v celoti zaprt za kamnitimi vrati na mestu smeti. Ključ do njega lahko dosežemo tako, da ubijemo dva velikana, ki sta na platformi ob vhodu v črno britvico. Ko vidiš dva črva, ki plazita z zidu, moraš teči med njimi in skočiti dol. Tam bo igralec naletel na potrebne pošasti. Še en kakovosten set je "Set Mirror Knight". Da bi ga dobil dovolj, da premaga tega lika v bitki. Po tem bo na voljo za nakup pri Magnusu. V Dark Souls 2, bo oklep te vrste pomagal, kot v običajnih bitkah s hordami pošasti, in v težkih bitkah s šefi.

Sorodne publikacije